XL la prima vedere:


  • Protecție împotriva mirosului pentru grajduri și alte zone
  • Țesătură funcțională multistrat cu membrană specială
  • Respirabilă, rezistentă la apă și termoregulatoare
  • Fermoar frontal rezistent la apă de la YKK

hairtex salopetă bărbați antracit

Nu vreți să vă spălați sau să vă schimbați hainele după fiecare vizită la grajd? Cu hairtex® overall acest lucru este posibil!

Cu salopeta pentru grajduri hairtex® tu și hainele tale sunteți protejați împotriva mirosurilor neplăcute. Pur și simplu puneți salopeta anti-miros înainte de a vizita grajdul și puteți pune capăt mirosurilor neplăcute. O membrană specială previne ca hainele și pielea să absoarbă mirosurile neplăcute din mediul înconjurător, la fel ca și buzunarele stabile Hairtex. Nu numai în grajd, ci și în multe alte zone în care trebuie să vă confruntați cu mirosuri, salopeta pentru grajduri Hairtex este cea mai bună soluție.

Materialul din hairtex stabil vă protejează în general de murdărie, umezeală și praf în condiții de vânt și vreme. Fermoarul frontal rezistent la apă de la YKK confirmă cea mai bună calitate pentru utilizarea zilnică. Țesătura funcțională extrem de robustă reacționează dinamic la umiditate, își poate deschide și închide porii spre exterior. Datorită materialului respirabil pe o singură față, acesta asigură condiții ideale la toate temperaturile..

Salopeta hairtex se caracterizează prin elasticitate și lejeritate, se potrivește ca o a doua piele și permite o libertate maximă de mișcare. Gâtul, piciorul și lățimea brațului pot fi ajustate individual cu ajutorul unei benzi elastice, a unor butoni de presare și a unui cordon ascuns.

Prezentare generală:

  • Protecție împotriva mirosului printr-o membrană specială
  • Pentru grajd, coteț de găini, siloz, instalație industrială
  • Respirabil, rezistent la apă și termoregulatoare
  • Ușoară, elastică și robustă
  • Multi-strat - țesătură funcțională
  • Fermoar frontal de înaltă calitate de la YKK
  • Un buzunar pe piept și 2 buzunare de împingere.

Instrucțiuni de îngrijire:

  • Spălare la mașină până la 40 °C
  • Nu folosiți balsam de rufe
  • Potrivită pentru uscător de rufe
  • Închideți fermoarul după ce vă dezbrăcați

Compoziția materialului:

  • Material superior: 84% poliamidă, 16% elastan.
  • Țesătura inferioară: 100% poliester
  • Căptușeală: 100% poliuretan

Culoare:

  • antracit

Mărimi:

  • L
  • XL
  • XXL

Notă: dimensiunile includ hainele deja purtate pe dedesubt.

Livrarea include:

1x hairtex salopetă bărbați antracit

Producător "hairtex"

hairtex - Îmbrăcăminte inovatoare

Nu doar sa vorbești despre durabilitatea ecologica, ci și sa o pui în practica cu adevarat este de mare importan?a la hairtex® în toate diviziile Companiei.

Produsele hairtex reprezinta o mare parte a Sustenabilitații. Pentru ca ele ajuta la reducerea consumului celor mai importante resurse ale noastre, cum ar fi apa și energia și, în același timp, la reducerea cantitații de apa uzata cu substan?e Nedegradabile. În același timp, un ciclu de viața cât mai lung al produselor este foarte important pentru hairtex, motiv pentru care acestea sunt îmbunatațite în mod Continuu.

Sex: Bărbați

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


hairtex bandană grajd cu panglici
hairtex bandană cu panglici pentru grajd Nu mai doriți să vă spălați părul după fiecare vizită la grajd? Cu bandana rezistentă hairtex® această problemă este de domeniul trecutului! Bandana pentru grajd Hairtex protejează eficient părul de toate tipurile de mirosuri și este folosită de mulți ani de mulți fermieri, operatori de grajduri etc., cu un nivel foarte ridicat de satisfacție a clienților. Datorită unei membrane speciale, mirosurile din exterior nu pot pătrunde în părul dumneavoastră, protejându-l astfel 100% de mirosuri. Cu bandana hairtex, nu numai că economisiți mult timp, dar vă protejați și părul în același timp. bBndana rezistentă,ușoară ca o pană oferă un confort ridicat la purtare și este perfect potrivită pentru orice coafură și lungime a părului. Alegeți dimensiunea potrivită pentru nevoile dumneavoastră. Curelele și materialul elastic al bandanei rezistente permit, de asemenea, o ajustare exactă și individuală. Bandana rezistentă realizată din țesătură funcțională multistrat de înaltă tehnologie este, de asemenea, rezistentă la vânt și impermeabilă, cu respirabilitate simultană. Acest lucru înseamnă că părul nu numai că rămâne fără miros, dar este, de asemenea, protejat în mod optim de murdărie și umiditate. Fie că o folosiți pentru a curăța grajdul, fie că lucrați afară pe câmp și pe pășuni când plouă sau aveți nevoie de protecție împotriva prafului - bandana de pânză hairtex vă menține părul uscat și curat. În același timp, materialul respirabil pe o singură față asigură absorbția transpirației în timpul verii și o căldură plăcută în sezonul rece. Bandana rezistentă hairtex este complet fabricată în Germania! Prezentare generală: Protecție împotriva mirosului - protejează în mod fiabil împotriva mirosului persistent Țesătură funcțională multistrat de înaltă tehnologie Confortabilă la purtare Se potrivește oricărei coafuri și lungimi de păr Super fit datorită întinderii în 4 direcții Rezistentă la apă și la vânt Ușoară ca o pană, elastică, își păstrează forma Ușor de îngrijit Produsă în Germania Culori: portocaliu-roșu verde roșu negru Dimensiuni: S (54 - 57 cm) I lungimea părului: scurt până la jumătate lung - păr subțire, până la umeri M (56 - 60 cm) I Lungimea părului: scurt până la jumătate de lungime - păr subțire, mai lung L (59 - 62 cm) I Lungimea părului: păr gros sau creț - păr gros sau creț Livrarea include: 1x hairtex bandană cu panglici pentru grajd

From 201 RON*
hairtex salopetă femei
hairtex salopetă pentru femei Nu aveți chef să vă spălați sau să vă schimbați hainele după fiecare vizită la grajd? Hairtex® Overall face acest lucru posibil! Vă protejați atât pe dumneavoastră, cât și hainele de mirosurile neplăcute prin simpla utilizare a salopetei Hairtex înainte de a merge la grajd. Membrana specială previne pătrunderea mirosurilor neplăcute pe piele și pe haine, la fel ca și capacele stabile hairtex dovedite. Dar nu numai în grajduri, ci și în multe alte medii în care trebuie să vă confruntați cu mirosurile, salopeta pentru grajduri Hairtex este soluția perfectă. Confecționată din țesătură multistrat de înaltă tehnologie, rezistentă la murdărie și la intemperii, salopeta Hairtex, rezistentă la mirosuri, este rezistentă la vânt și impermeabilă, fiind ideală pentru toate condițiile meteorologice. Cu fermoarul frontal rezistent la apă de la YKK, vă puteți baza pe cea mai bună calitate. Datorită proprietăților sale respirabile și de reglare a temperaturii, garantează absorbția transpirației vara și o căldură plăcută iarna. Salopeta elastică și ușoară Hairtex Overall se potrivește ca o a doua piele pentru a permite o libertate maximă de mișcare. Cu un fermoar frontal impermeabil pentru o îmbrăcare maximă, dar ușoară, dispune de o ajustare a lățimii picioarelor prin intermediul unor butoni de presare și de o ajustare a lățimii gâtului cu un cordon ascuns la spate. Tăietură anatomică extra-slouchy.     Prezentare generală: Protecție împotriva mirosului datorită unei membrane speciale Pentru grajd, coteț de găini, siloz, instalație industrială Respirabilă, rezistentă la apă și de reglare a climei Ușoară, elastică și robustă Multi-strat - țesătură funcțională Extra potrivită pentru femei Fermoar frontal de la YKK Buzunar pe piept și două buzunare laterale Tăietură extra anatomică pentru femei Instrucțiuni de îngrijire: Spălare la mașină până la 40 °C Nu folosiți balsam de rufe Încercați uscat Închideți fermoarul după ce vă dezbrăcați Compoziția materialului: Material superior: 84% poliamidă, 16% elastan. Tesatura de jos: 100% poliester Membrană: 100% poliuretan Culori: antracit berry Dimensiuni: S (36/38) M (40/42) L (44/46) Notă: mărimile includ hainele purtate pe dedesubt. De la mărimea M, recomandăm hairtex overall pentru bărbați pentru doamnele înalte și foarte subțiri. Livrarea include: 1x salopetă hairtex Overall pentru femei

From 1.057 RON*
hairtex bandană rezistentă cu elastic negru
hairtex bandană pentru grajd cu bandă elstică neagră Nu aveți chef să vă spălați părul după fiecare vizită la grajd pentru că miroase neplăcut? Cu bandana rezistentă hairtex® ați lăsat această problemă în urmă! Bandana pentru grajd hairtex cu bandă elastică protejează cu succes părul de toate tipurile de mirosuri și este folosită de mai mulți ani de fermieri, operatori de grajduri, fiare de călărie, bucătari etc., cu un nivel enorm de ridicat de satisfacție a clienților. O membrană specială previne pătrunderea mirosurilor din exterior în părul dumneavoastră, ceea ce face ca produsul să fie ideal pentru toți cei care intră în contact cu mirosurile neplăcute. Cu bandana rezistentă Hairtex, nu numai că economisiți o cantitate enormă de timp, dar vă protejați și părul în același timp Bandana stabilă realizată din țesătură funcțională multistrat de înaltă tehnologie nu numai că vă protejează de mirosuri, dar este și rezistentă la vânt, impermeabilă și respirabilă în același timp. Acest lucru înseamnă că părul dumneavoastră este, de asemenea, protejat în mod optim de murdărie și umiditate. Fie că o folosiți pentru a curăța grajdul, pentru a lucra la pășune sau aveți nevoie de protecție împotriva prafului - bandana pentru grajd hairtex vă menține părul curat și uscat. În același timp, materialul respirabil pe o singură față asigură absorbția transpirației în timpul verii și o căldură plăcută în sezonul rece. Bandana stabilă hairtex cu bandă elastică este complet fabricată în Germania! Prezentare generală: Protejează în mod fiabil împotriva mirosului persistent Țesătură funcțională multistrat de înaltă tehnologie Super confort de purtare 4-way stretch Impermeabilă și rezistentă la vânt Ușoară ca o pană, elastic, stabilă dimensional și ușor de întreținut Produsă în Germania Culoare: negru Dimensiuni: M (56 - 58 cm) I lungimea părului: scurt L (58 - 60 cm) I lungimea părului: scurt XL (60 - 62 cm)  I Lungimea părului: scurt Notă: Pentru părul mai lung vă recomandăm șapca stabilă cu panglici.. Livrarea include: 1x hairtex bandană pentru grajd cu bandă elastică neagră

From 210 RON*