Ako gard pentru lupi OviNet Maxi cu alimentare, alb-albastru, 50 m x 122 cm la prima vedere:


  • Îngrădiți în siguranță oile, caprele și alte animale de pășunat
  • Oferă o protecție eficientă împotriva lupilor
  • Fire TriCOND cu o conductivitate de 5 ori mai mare
  • Impuls de curent intensiv prin conexiune plus/minus
  • Un gard de lupi foarte înalt de 122 cm, 50 m - nou dezvoltat!

Plasă de gard împotriva lupilor Ako OviNet Maxi 50 m x 122 cm

Noua plasă pentru lupi Maxi le oferă animalelor dvs. de pășunat o siguranță maximă împotriva lupilor. Indiferent de condițiile solului, este garantat un impuls de curent intensiv datorită principiului plus/minus.

Noua plasă de gard electric Wolf Net Maxi, complet revizuită, este compromisul perfect între ușurința de utilizare și protecția eficientă a turmei de animale pe care le pășunați. Rețeaua electronică are un total de 9 rânduri TriCOND de 0,30 mm fiecare. Conductorii TriCOND sunt de 5 ori mai rezistenți decât firele convenționale și oferă o conductivitate optimă. Stâlpii verticali integrați cu vârfuri inferioare zincate, care au fost testați de ani de zile, asigură o stabilitate excelentă a plasei de gard electric chiar și pe teren accidentat. Nodurile plasei de gard pentru lupi sunt sudate foarte strâns, ceea ce previne căderea și asigură o durabilitate îndelungată. Datorită unui principiu +/- special, WolfNet Maxi poate fi adaptat la situația dumneavoastră practică individuală. În condiții dificile de sol, se poate conecta opțional un fir de împământare întărit pentru împământare pe întreaga lungime a plasei, cum este cazul, de exemplu, în cazul solurilor foarte nisipoase sau pământoase.

Sfatul expertului: pentru protecție împotriva lupilor, recomandăm electrificatoarele puternice de 7,7 jouli (intrare), cum ar fi AKO Mobil Power AN 5500 (nr. articol 15547) sau AKO Power Station XDi 10000 (nr. articol 23802).

Prezentare generală:

  • Oferă o protecție eficientă împotriva lupilor.
  • Garduri pentru oi, capre și alte animale de pășunat în siguranță și în mod eficient
  • 14 stâlpi integrați din plastic alb, cu vârfuri la sol
  • 9 x TriCOND rânduri de 3 x 0,30 mm fiecare cu conexiuni +/- asigură o conductivitate optimă
  • Conductoarele TriCOND sunt de 5 ori mai conductive decât firele convenționale din oțel inoxidabil
  • Un gard împotriva lupilor rezistă de minune chiar și pe teren accidentat
  • Joncțiunile sudate ferm împiedică plasa să se încovoaie
  • Plasă de gard pentru lup robustă, cu durabilitate îndelungată
  • Cablu de împământare întărit, conectabil opțional, pentru legarea la pământ pe întreaga lungime a plasei pe teren dificil
  • Sfat: pentru o mai mare stabilitate, se recomandă plasarea unui țăruș de lemn în fiecare colț al plasei de gard

TriCOND fire de scară / principiul plus/minus:

Firele TriCOND sunt de 5 ori mai conductive decât firele convenționale din oțel inoxidabil de aceeași grosime și, prin urmare, oferă o protecție maximă a turmelor - chiar și pe distanțe lungi. Acoperirea specială a acestor fire conferă acestui material robustețe și asigură o durabilitate îndelungată.

Principiul plus/minus garantează siguranța maximă a turmei prin impulsuri de curent mai intense. La plasele de gard pentru pășuni plus-minus, firele de conductor sunt conectate alternativ la conexiunea de gard (+) și la conexiunea de pământ (-) a dispozitivului de gard pentru pășuni cu ajutorul clemelor de legare a conductorilor. Firele de pământ rezultate intensifică șocul electric la lup chiar și în condiții dificile de sol, cum ar fi solul uscat, nisipos sau acoperit de zăpadă.

Opțiuni de conectare:

  • + Rețeaua principală
  • + Rețea cu împământare prin intermediul firelor de împământare
  • - Împământare îmbunătățită în soluri uscate
  • - Șoc electric puternic atunci când cablul de la sol și cablul de deasupra sunt atinse în același timp atunci când se încearcă să se sape dedesubt.
  • + / - rețea

Date tehnice:

  • Lungime: 50 m
  • Înălțime: 122 cm
  • Număr de stâlpi: 14 stâlpi de plastic
  • Vârf de stâlp: vârf simplu / vârf dublu
  • Fire: 9 x TriCOND rânduri la 3 x 0,30 mm
  • Firul inferior: 1 x 0,25 mm CU + 5 x 0,22 mm INOX

Livrarea include:

1x plasă de gard împotriva lupilor Ako OviNet MAXI 50 m x 122 cm cu un singur vârf sau cu vârf dublu

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Număr de puncte: punte unică
Caracteristici: Cu curent
Țară de origine: EU
Specii de animale: Lup

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


bandă de semnalizare și de protecție a turmei albastră/albă pentru gardul electric
Bandă de semnalizare pentru WildNet / WolfNet Pentru descurajarea vizuală timpurie a mistreților sau a lupilor - ca o funcție suplimentară de protecție pentru oile dumneavoastră. Lungime: 100 m Lățime: 80 mm Culoare: albastru/alb

70 RON*
Buc.
Izolator de înlocuire a opritorului pentru plasa de gard
Izolator de înlocuire Izolator de înlocuire a capului pentru plasele de gard Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și Rabbit. De asemenea, pentru plase de gard pentru animale sălbatice, oi și lupi.

25 RON*
Buc.
Înlocuirea opritorului de sol pentru plasa de gard
Opritori de sol de înlocuire pentru plase de gard Stopuri de înlocuire pentru plase Ovi, Pre Line, Flock, Gelfoil și pentru plase de gard pentru iepuri, precum și pentru plase de gard pentru animale sălbatice și lupi. Cu ajutorul acestor opritori de sol, plasa poate fi fixată pe stâlp pentru a menține plasa la locul ei. Livrarea include: 1x opritor de sol de rezervă

2 RON*
Buc.
Kit de reparații pentru gardul pentru oi OviNet verde
Kit de reparații pentru plasă de gard pentru oi OviNet verde Culoare: verde Livrarea include: Cablu de 2 m cu conductor din oțel inoxidabil (calitate Ovi) Fir de 2 m fără scară (calitate Ovi) 2 x dop de sol 2x izolator capacul de sus 6x manșon din alamă

26 RON*
Buc.
%
Agrarzone semn de avertizare Atenție gard electric
Semn de avertizare Atenție, gard electric! - Pentru marcarea sistemelor de garduri electrice pentru pășuni Un semn de avertizare este utilizat pentru a marca sistemele de garduri electrice. Semnul galben avertizează împotriva atingerii unui gard electric. În conformitate cu VDE, gardurile electrice sunt supuse marcării obligatorii. Semnele de avertizare trebuie să fie amplasate la o distanță de aproximativ 100 m și să fie clar vizibile. Semnul de avertizare se atașează rapid și ușor de gard cu ajutorul clemelor. Extras din standardul de siguranță: fiecare parte a unui gard electric instalat de-a lungul unui drum public sau al unei poteci trebuie să fie marcată la intervale frecvente prin semne de avertizare. Acestea trebuie să fie bine fixate de stâlpii gardului sau bine prinse de firele de gard. Pe scurt: Pentru agățarea ușoară în curele de până la 40 mm, frânghii, toroane și sârmă Nu sunt necesare alte materiale de fixare Confecționat din plastic robust Dimensiuni: 260 x 150 mm Tipărite pe ambele fețe Livrarea include: 1 x Agrarzone semn de avertizare pentru gard electric

12 RON* 13 RON*
Buc.
%
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric 125 cm
Agrarzone poartă pentru plase de gard electric - Electrificabilă pentru plasa de gard pentru pășuni și plasa pentru păsări. Poartă practică, electrificabilă pentru plase de gard electric cu o înălțime de până la 125 cm. Poarta din plasă pentru pășune permite accesul rapid și ușor la pășune fără a fi nevoie să se scoată gardul din funcțiune. Poarta pentru gardul de pășune Agrarzone vă oferă acces rapid și ușor la plasa de pășune. Poarta practică pentru gardul de pășune pentru plasa dumneavoastră electrică se montează rapid și ușor oriunde în plasa dumneavoastră și poate fi, de asemenea, montată ulterior pe gardul deja ridicat. Cadrul izolat protejează împotriva supratensiunilor și permite astfel accesul în siguranță la pășune. Clipurile de conectare potrivite la fiecare capăt asigură o conexiune electrică fiabilă între poarta electronică și plasa electronică existentă. Poartă pentru gard electric de pășune Agrarzone, pentru un pasaj de până la 86 cm, este livrată cu accesorii. Acest lucru face ca montarea și instalarea pe gardul existent pentru păsări de curte să fie foarte ușoară și chiar posibilă fără unelte. Când deschideți poarta de la gardul de pășune, nu este nevoie să opriți curentul. Ideală pentru creșterea păsărilor de curte și pentru multe alte animale, ca plasă pentru oi, câini, pui sau ca plasă pentru lupi pentru a îndepărta animalele sălbatice. Poarta pășunii dintr-o privire: Ușor și sigur de deschis și închis Greutate redusă, dar stabilă și robustă Lățimea deschiderii plasei de gard electric: 86 cm (suficientă pentru majoritatea uneltelor de grădină) Inclusiv 2 țăruși jumbo, țepușă dublă Poate fi electrificat, inclusiv cablu și conexiuni Instalare ușoară și rapidă Livrarea porții inclusiv racordul și accesoriile de racordare Pentru găini, gâște, curcani, câini de talie mică etc. Potrivită și pentru miei Îmbinări sudate Fir superior întărit Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă în partea inferioară a plasei Stâlpi din plastic stabili și foarte vizibili Livrarea include: 1 x Agrarzone poartă pentru gard electric de până la 125 cm, poate fi electrificată, pasaj de 86 cm.

348 RON* 383 RON*
Buc.
Stâlp alb pentru gard electric MAXI 122 cm vârf unic
Țăruș de înlocuire pentru plasa de gard WolfNet MAXI - vârf simplu, alb Cel mai bine vândut în rândul mizelor de înlocuire a plasei! Stâlpul alb cu un singur vârf este plasat în plasă ca un stâlp de susținere suplimentar și astfel crește stabilitatea, stabilitatea și siguranța de pășunat a WolfNet MAXI. Țărușii de înlocuire pentru plasele de gard sunt utilizați pentru a consolida stabilitatea unui sistem de garduri. În cazul plasei de respingere a lupilor, ochiurile de plasă sunt deosebit de grele și, pentru a preveni căderea plasei, se pot instala țăruși suplimentari. Acest lucru face ca plasa pentru lupi să fie mai rezistentă la turmă și să stea în poziție optimă chiar și pe teren accidentat. AKO Țăruș de înlocuire dintr-o privire: Rezervă sau țăruș suplimentar pentru WolfNet Maxi 122 cm Cu un singur punct Țăruș din plastic moale Sporește siguranța și durabilitatea plasei dvs. Livrarea include: 1x țăruș de înlocuire 122 cm pentru plasa de gard WolfNet Maxi cu un singur vârf, alb

25 RON*
Buc.
Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.