Ako Mobil Power AN 6000 aparat generator impulsuri 12V, 7,5 Joule la prima vedere:


  • Înconjurați în siguranță caii, vitele și oile
  • Îndepărtează în mod eficient atât lupii, cât și mistreții
  • Pentru garduri de pășune cu vegetație medie sau abundentă
  • Rezistența ridicată la impact asigură siguranța turmelor
  • Funcționare pe baterii de 12 V, posibilitate de conectare solară / 230 V

AKO Mobil Power AN 6000 aparat generator impulsuri gard electric

Gardurile electrice cu o acoperire de iarbă medie și grea pot fi electrificate rapid și ușor cu Mobil Power AN 6000. Oferă cea mai bună siguranță pentru caii, vitele, oile și ține la distanță lupii și mistreții sălbatici.

Mobil Power AN 6000 este un aparat generator impulsuri gard electric extrem de puternic pentru pășunatul cailor, vitelor, oilor și pentru a ține la distanță lupii și mistreții. Acest dispozitiv robust și complet este perfect pentru o utilizare mobilă solicitantă și asigură un nivel ridicat de siguranță a pășunatului în condiții de vegetație medie și grea. Generatorul de alimentare pentru gard electric este alimentată de o baterie reîncărcabilă de 12 V, este posibil și un panou solar (nr. art. 2957) sau funcționarea la rețea cu un adaptor de 230 V (nr. art. 2947). Întrerupătorul High/Low/Oprit integrat oferă 2 puteri de ieșire diferite, precum și posibilitatea simplă de a porni și opri generatorul de alimentare. Afișajul grafic cu bare LED multicolore, foarte vizibil, este utilizat pentru recunoașterea rapidă a stării curente a gardului și pentru monitorizarea unității de la o distanță mai mare. Datorită circuitului de economisire a energiei, impulsul gardului este adaptat în mod optim la sarcina gardului și asigură astfel o protecție ridicată a pazei cu un consum minim de energie. Pentru a crește durata de viață a bateriei de 12 V, gardul electric are integrată o protecție integrată împotriva descărcărilor profunde.

Hinweis: Mit diesem Weidezaungerät kann eine Zaunlänge bis zu 40 km (ohne Bewuchs) / 11 km (mittlerer Bewuchs) / 6 km (starker Bewuchs) elektrifiziert werden, aber auch die Elektrifizierung von max. 20 Stück 50 m Elektronetzen (max. 1 km) ist möglich.

Notă: cu această unitate de alimentare pentru gard electric, se poate electrifica o lungime de gard de până la 40 km (fără vegetație) / 11 km (vegetație medie) / 6 km (vegetație abundentă), dar este posibilă și electrificarea a maximum 20 plase electrificabile de 50 m (max. 1 km).

O baterie AGM cu 110 Ah (nr. art. 23343-002) este perfect adecvată pentru funcționarea gardului electric.

Prezentare generală:

  • Pentru pășunatul cailor, vitelor, oilor + pentru apărarea împotriva lupilor și mistreților
  • Perfectă pentru gardurile de pășune cu creștere medie spre mare
  • Tensiune de ieșire extrem de ridicată, ideală pentru utilizarea mobilă solicitantă
  • Funcționare pe baterie de 12 V, posibilitate de conectare la solar sau funcționare la 230 V
  • Afișaj grafic cu bare LED (9 LED-uri) pentru recunoașterea rapidă a stării gardului
  • LED roșu separat pentru afișarea avertismentului privind bateria
  • Modul High/Low - astfel, de asemenea, comutabil ON/OFF
  • Consum optimizat de energie datorită circuitelor de economisire a energiei
  • Protecție împotriva descărcărilor profunde pentru bateria de 12V
  • Controlat de microcontroler
  • Siguranță ridicată în conformitate cu cel mai recent standard de siguranță.
  • Include accesorii atractive pentru o instalare rapidă
  • Potrivite pentru garduri de pășune cu bandă, fir, frânghie și pentru plase de gard

Date tehnice:

  • Tensiune maximă: 12,400 V
  • Tensiune la gol: 10.400 V
  • Tensiune la 500 Ohm: 9.000 V
  • Energie maximă de încărcare: 7,5 J
  • Energia maximă de descărcare: 5 J
  • Lungimea teoretică a gardului: 130 km
  • Lungimea maximă  gardului fără vegetație: 40 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 11 km
  • Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 6 km
  • Consumul de curent: 65-400 mA
  • Numărul de țăruși de 1 m necesari: 3 buc.
  • Adecvat pentru plase de pășunat până la: 1 km
  • Pentru aceste specii de animale: cal, bovine, ovine, mistreți, lupi

Lieferumfang:

1x AKO Mobil Power AN 6000 aparat generator impulsuri gard electric
1x cablu de legătură gard / pământ
1x semn de avertizare
(Panoul solar, bateria și adaptorul de rețea nu sunt incluse în livrare)

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Energie de descărcare: 5,00 Joule
Energia de încărcare: 7,50 Joule
Tensiune: 12.400 V
Alimentare: 12V Akku, 12V Solar, 230V Netz
Specii de animale: Cal, Lup, Oaie, Porc mistreț, Vacă
Lungime gard fără vegetație: 40 km
Lungimea gardului cu vegetație mare: 6 km
Lungime gard cu vegetație puțină: 11 km

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
AKO 230V adaptor pentru aparat gard electric 12 V
Adaptor de rețea pentru AD 2000 digital, AD 3000 digital, AD 5000, A 1200, AN 3100 și AN 5500Robust, mobil și extrem de puternic... O nouă generație de unități cu avantaje imbatabile: Funcționare cu baterie reîncărcabilă de 12 volți, baterie uscată de 9 volți, fiecare posibilă și cu modul solar, opțional, de asemenea, potrivit pentru conectarea la 230 volți (nu este inclus) și container integrat pentru baterie de 12 volți. Produs în conformitate cu noul standard european de siguranță EN60335.

139 RON* 144 RON*
Buc.
stâlp pentru pământ / tijă de sol galvanizată 1 m
Stâlp de împământare / tijă de împământare galvanizată - pentru o împământare optimă a gardului de pășune. Stâlpul de împământare special galvanizat este potrivit pentru legarea la pământ a gardurilor de pășune și a gardurilor electrice. Țărușul de sol este extrem de robust și durabil. Țăruș galvanizat pentru sol dintr-o privire: Fabricat din oțel în T galvanizat la cald Incl. șurub M8 din oțel inoxidabil pentru cablu de conectare la pământ 3 sfaturi pentru o împământare optimă: Întotdeauna înfigeți țărușii în solul umed. Păstrați o distanță de 3 metri între fiecare tijă de împământare. Folosiți tije de împământare galvanizate, deoarece rugina are un efect izolator și împiedică întoarcerea tensiunii la unitatea de alimentare gard electric. Livrarea include: 1x tijă de pământ galvanizată 1 m pentru gard electric

48 RON*
Buc.
%
Tester pentru gard electric 10 kV
Acest tester de garduri este cel mai bine vândut tester de garduri. Acesta afișează tensiunea de la 1.000 la 10.000 de volți în 6 trepte. Un tester de garduri este indispensabil pentru verificarea zilnică a gardurilor. Pentru a vă asigura că vă puteți pășuna animalele în mod optim, ar trebui să aplicați gardului o tensiune de pășunat minimă de 2.000 de volți. Testerul de garduri Kerbl vă ajută în verificarea zilnică a gardurilor. Acest tester pentru garduri vă oferă o imagine de ansamblu rapidă a stării gardului dumneavoastră. Cu toate acestea, testerul este, de asemenea, ideal pentru a verifica gardul pășunii. Pentru a măsura tensiunea, tija metalică este introdusă în pământ, iar vârful testerului este ținut pe gard. Afișează tensiunea în 6 trepte Nu este necesară nicio baterie Pentru o măsurare exactă

60 RON* 62 RON*
Buc.
Cablu de conectare la pământ de 3 m cu ochiuri
Cablul de conectare la pământ asigură o conexiune optimă de la unitatea de alimentare gard electric la priza de pământ. Numai cu o conexiune bună la pământ puteți obține o siguranță optimă pentru turmă. Cablul de conectare la pământ Kerbl asigură o conexiune profesională și fiabilă între unitatea de gard electric și bara de pământ. Cablul de conectare la pământ are doi ochi de conectare M8 și o lungime de 3 metri. Cu urechi de conectare M8 Conectează unitatea la tija de împământare Ideal pentru conectarea unității din interiorul clădirii la bara de pământ sau la gardul din exterior De asemenea, potrivit pentru conectarea mai multor tije de pământ împreună

44 RON*
Buc.
Baterie AGM pentru garduri electrice 12V 110 Ah
Baterie AGM - Baterie de 12V pentru scrimă electrică Bateria AGM premium este o baterie de 12 volți eficientă pentru utilizare mobilă, ideală și pentru gardurile pentru cai și vite. Bateria AGM dintr-o privire: Baterie reîncărcabilă de flux AGM Imediat gata de utilizare Garanție de 1 an (Atenție: nu se solicită garanție în caz de descărcare profundă) Date privind capacitatea pentru o descărcare standard de 100 de ore (C100) Autodescărcare mai mică în comparație cu bateriile standard În calitate de echipament original (OEM) Noua alternativă la bateriile standard cu plumb-acid. Tehnologia de curgere AGM elimină necesitatea de a manipula acidul din baterie. Bateriile cu gel sunt absolut etanșe, nu necesită întreținere și sunt extrem de rezistente la cicluri! Notă: Bateria AGM este un sistem închis. Nici o cerere de garanție dacă bateria este deschisă! Dimensiune: 88Ah: 275 x 175 x 190 mm, greutate: 20,7 kg 110 Ah: 353 x 175 x 190 mm, greutate: 26,4 kg

1.339 RON*
Buc.
%
Agrarzone semn de avertizare Atenție gard electric
Semn de avertizare Atenție, gard electric! - Pentru marcarea sistemelor de garduri electrice pentru pășuni Un semn de avertizare este utilizat pentru a marca sistemele de garduri electrice. Semnul galben avertizează împotriva atingerii unui gard electric. În conformitate cu VDE, gardurile electrice sunt supuse marcării obligatorii. Semnele de avertizare trebuie să fie amplasate la o distanță de aproximativ 100 m și să fie clar vizibile. Semnul de avertizare se atașează rapid și ușor de gard cu ajutorul clemelor. Extras din standardul de siguranță: fiecare parte a unui gard electric instalat de-a lungul unui drum public sau al unei poteci trebuie să fie marcată la intervale frecvente prin semne de avertizare. Acestea trebuie să fie bine fixate de stâlpii gardului sau bine prinse de firele de gard. Pe scurt: Pentru agățarea ușoară în curele de până la 40 mm, frânghii, toroane și sârmă Nu sunt necesare alte materiale de fixare Confecționat din plastic robust Dimensiuni: 260 x 150 mm Tipărite pe ambele fețe Livrarea include: 1 x Agrarzone semn de avertizare pentru gard electric

12 RON* 13 RON*
Buc.
Ancoră de sol pentru panou solar 100 Watt
Ancoră spiralată pentru sol 1,2 m - pentru modulul solar de 100 Watt Ancoră de sol spiralată este ideală pentru legarea la pământ a echipamentelor de împrejmuire a pășunilor. Săpăturile consumatoare de timp sunt acum de domeniul trecutului! Tija de împământare lungă de 1,2 metri este fabricată din oțel T galvanizat la cald și este furnizată cu un instrument de montare. Fundația înșurubată este înșurubată vertical în pământ în câteva minute. Ancoră spiralată la sol dintr-o privire: Înălțimea totală de ancorare la sol 120 cm Filet inclus Instrument de montare inclus Pentru un modul solar de 100 Watt Livrarea include: 1 x spirală, sol / ancoră de reținere

453 RON*
Buc.
Panou solar 55 Watt potrivit pentru DUO POWER X 2500 , X 4000 , Savanne 2000
Modul solar 55 wa?i, inclusiv controler de încarcareInclusiv suport galvanizat pentru cutia metalica a bateriei ?i cleme pentru stâlp pentru conectarea directa la bateria de 12 vol?i (cutia metalica a bateriei, gardul electric ?i bateria nu sunt incluse).Prezentare generala:Autoreglare (daca este dimensionat corect)pentru conectarea directa la bateria de 12 vol?iPutere: 55 wa?iincl. regulator de încarcareincl. 4x placa de prindere din o?el inoxidabil + ?uruburi M8Lungime cablu solar 200 cmMontare fie pe ancora spiralata de fixare la pamânt/ de sus?inere 442382, fie cu ajutorul setului de montare 442386 pe cutia metalica 44656 sau 44650potrivit de ex. pentru Ako Duo Power x 2500, x 4000, Savanne 200010 ani garan?ie de performan?aDimensiuni: 1,5 mm:54 x 68 x 2,5 cm (l x h x p)

1.289 RON*
Buc.