Cizme de protecție Dunlop Purofort FieldPRO 42 la prima vedere:


  • Confort ridicat de purtare
  • Design inovativ pentru o potrivire și o aderență optime
  • Ideale pentru agricultură, silvicultură și industrie
  • Ultra ușoare + flexibile datorită tehnologiei inovatoare Purfort
  • Cu protecție la penetrare pentru siguranță la fiecare pas

Dunlop cizme de protecție Purofort FieldPRO

Punctul forte al Purofort: confortabil ca un adidas și fără picioare obosite, toată ziua! Datorită ajustării inovatoare Snug-Fit și tehnologiei inovatoare a materialului Purofort, incredibil de ușoară și flexibilă, fără a fi nevoie să sacrificați siguranța.

Cizma de cauciuc de siguranță Dunlop Purofort FieldPRO impresionează cu o senzație de ușurință și confort inconfundabil atunci când lucrați în agricultură, silvicultură și industrie. Datorită designului special Snug-Fit, această cizmă de siguranță se așează aproape la fel de bine ca un adidas și previne alunecarea călcâiului. Datorită tehnologiei inovatoare a materialului Purofort, modelul Dunlop Purofort FieldPRO este, de asemenea, foarte ușor și flexibil, fără a face compromisuri în ceea ce privește siguranța. Talpa exterioară profilată garantează o aderență excelentă chiar și pe teren noroios și umed. Canalele integrate din talpa exterioară drenează noroiul și apa în mediul înconjurător pentru siguranță la fiecare pas. Talpa intermediară din oțel servește drept protecție împotriva pătrunderii pe terenul unde există pericolul unor obiecte ascuțite sau ascuțite. În zilele friguroase sau în medii reci, izolarea termică până la -20 °C asigură o protecție eficientă împotriva frigului.

Talpa exterioară profilată garantează o aderență excelentă chiar și pe terenuri noroioase și umede. Canalele integrate din talpa exterioară drenează noroiul și apa în mediul înconjurător pentru siguranță la fiecare pas. Talpa intermediară din oțel servește drept protecție împotriva pătrunderii pe terenul unde există pericolul unor obiecte ascuțite sau ascuțite. În zilele friguroase sau în medii reci, izolarea termică până la -20 °C asigură o protecție eficientă împotriva frigului.

Prezentare generală

  • Se potrivește confortabil
  • Design inovator Snug-Fit pentru o fixare foarte bună și fermă
  • Alegerea perfectă pentru profesioniștii din agricultură, silvicultură și industrie
  • Datorită materialului ușor și flexibil Purofort, picioarele nu obosesc rapid
  • Rezistent la tăiere și abraziune, oferă siguranță la fiecare pas
  • Tehnologia materialului Neurofort® asigură o izolare termică până la - 20 °C
  • Talpă exterioară Professional certificată CRS pentru o aderență excelentă pe sol
  • Canalele din talpă drenează noroiul și apa în mediul înconjurător
  • Cu indicator de uzură a benzii de rulare pentru a monitoriza performanța tălpii exterioare
  • Talpă și vârf de oțel și talpă intermediară certificate -S5 și EN ISO 20345:2011
  • Material superior: poliuretan spumat / Purofort
  • Material interior: căptușeală textilă
  • căptușeală: căptușită la rece, dar izolatoare la rece
  • Talpă: talpă din poliester în 2 straturi
  • Condiționat rezistent la ulei, benzină și acid
  • Culoare: verde/negru

Dimensiuni:

37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48

Livrarea include

1x pereche de cizme de protecție Purofort FieldPRO

Producător "Dunlop"

Cizme de cauciuc Dunlop - Cizma de lucru pentru orice Provocare.

Cizmele de cauciuc și cizmele de siguranță Dunlop de înaltă calitate sunt perfecte pentru munca de zi cu Zi. Cizmele de siguranță certificate oferă o protecție optimă împotriva posibilelor pericole la locul de muncă, cum ar fi pe șantier sau în Grajd. Astfel, o cizmă Dunlop este cizma de siguranță optimă pentru agricultură, construcții, gaze, petrol, minerit și industriile de prelucrare a Alimentelor.

Cizme de calitate Dunlop - dezvoltate, produse și testate intern

Dunlop Protective Footwear dezvoltă și produce singură toate cizmele sale de siguranță și, prin urmare, poate influența toate Procesele. În ciuda aspectului lor atractiv și funcțional, adevărata diferență a cizmelor de cauciuc Dunlop este ascunsă în Interior. Compoziția materialului, conform unei rețete speciale, este special adaptată pentru fiecare aplicație și oferă astfel cele mai bune condiții de lucru și protecție Optimă.

Confort și siguranță în agricultură - cizme de cauciuc pentru 7 zile pe săptămână

În agricultură sunt zile lungi în condiții de frig, umezeală și Murdărie. În hambar, la fermă sau pe pășune, există un risc constant de a aluneca, de a cădea sau de a se Accidenta. Cizmele de cauciuc Dunlop ajută la minimizarea acestor Pericole. Confortul la purtare este deosebit de important atunci când cizmele sunt purtate 7 zile pe Săptămână.

Țară de origine: Olanda
Material: Polyurethan
Sex: Unisex

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Tălpici Dunlop Premium
Tălpici Dunlop Insoles Premium - pentru stabilitate și picioare uscate Noile tălpi interioare Dunlop Premium pot absorbi de până la 3 ori mai multă umiditate decât greutatea propriei tălpi. De asemenea, tălpicii își păstrează mai bine forma atunci când se pun și se scot și rămân în cizmă. Potriviți pentru Purofort®+ S5 și Purofort® Thermo+ S5 Cea mai bună absorbție a umidității Îmbunătățirea cu 100% a proprietăților de absorbție a energiei Control cu 30% mai bun al mirosului Își păstrează mai bine forma atunci când sunt puși și scoși Fabricați din Poliyou®, o componentă PU, ceea ce îi face să se potrivească perfect cu cizmele Purofort Dunlop Talpă cu formă ergonomică și amortizare în 3 zone pentru un confort și mai mare în cizmă Respirabilitate și mai bună datorită "canalelor de ventilație" din zona degetelor de la picioare Culoare: negru Mărimi: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49/50

From 90 RON*
Tălpici Dunlop Basic
Tălpici Dunlop Insoles Basic - confort mai bun și picioare uscate Noile tălpi interioare Dunlop Basic pot absorbi de până la 3 ori mai multă umiditate decât greutatea propriei tălpi. Adecvați pentru, de exemplu, Dunlop Purofort S5 Cea mai bună absorbție a umidității Îmbunătățirea cu 100 % a proprietăților de absorbție a energiei Un control al mirosului cu 30 % mai bun Își păstrează mai bine forma atunci când sunt puse și scoase Fabricați din Poliyou®, o componentă PU, ceea ce le face să se potrivească perfect cu cizmele Purofort Dunlop Culoare: negru Mărimi: 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48

65 RON*