EcoBusters capcană pentru muște Weide inclusiv atractant la prima vedere:


  • Capcană pentru muște pentru cu până la 90% mai puține muște
  • Pentru pășune, în jurul grajdului, în grădină sau în camping
  • Deschideri speciale cu sens unic
  • Atractiv natural obținut din drojdie fermentată
  • Ecologic - non-toxic

EcoBusters capcană pentru muște Set inclusiv atractant

Capcana eficientă pentru muște Ecobusters asigură un mediu practic fără muște pentru animale și oameni! Capcana pentru muște poate fi utilizată în mod individual - fie pe pășune, în jurul grajdului, în grădină sau în camping.

Capcana pentru muște pentru pășuni este perfectă pentru utilizarea în spații exterioare mari și ajută la crearea unei zone fără muște. Muștele sunt atrase de mirosul atractorului natural din găleată. Acestea intră în capcană prin deschiderile speciale cu sens unic și nu pot scăpa.

Atractantul este compus din drojdie fermentată aprobată ca aditiv (pentru utilizare în industria alimentară) și praf de copt. Se amestecă cu apă călduță și se activează prin căldură și lumina soarelui. Este aprobat de industria alimentară și este ecologic. Mirosul atrage muștele foarte eficient. Cantitatea recomandată de atractant pentru fiecare găleată este de 240 g (6 pliculețe de 40 g). În timp ce pliculețele nu sunt folosite, atractantul trebuie depozitat într-un loc uscat, la o temperatură mai mică de 25°C și nu trebuie să fie la îndemâna copiilor.

Atracția naturală este neinteresantă pentru albine, iar păsările nu vor încăpea prin deschideri! Prin urmare, nu există riscul de a atrage insecte sau păsări benefice.

Prezentare generală:

  • Capcană pentru combaterea muștelor
  • Până la 90% mai puține muște
  • Zone libere de muște pe pășune, în jurul grajdului, în grădină sau în camping
  • Deschiderile speciale cu o singură direcție împiedică muștele să scape
  • Atractiv natural realizat din drojdie fermentată atrage eficient muștele
  • Ecologic - non-toxic, fără impact asupra mediului înconjurător
  • Rămâne activ timp de până la 60 de zile

Utilizare:

  1. Turnați atractantul în găleata galbenă și dizolvați-l cu 6 litri de apă călduță, apoi închideți găleata cu ajutorul capacului unic cu răsucire.
  2. Așezați-l la 10 - 15 metri de zona dorită. În mod ideal, găleata ar trebui să stea la soare, la o înălțime de ~ 1,5 metri.
  3. Muștele sunt atrase de mirosul atractantului natural. Deschiderile speciale unidirecționale previn în siguranță scăparea muștelor prinse în găleată. În funcție de numărul de muște din zonă, trebuie amplasate mai multe găleți la o distanță de aproximativ 50 de metri una de alta pentru a menține zona liberă de muște.
  4. După aproximativ 6-8 săptămâni sau atunci când găleata este foarte plină de muște, aceasta trebuie golită și trebuie amestecat un nou atractant cu apă.

Livrarea include:

1x EcoBusters găleată pentru capturarea muștelor
1x 240g atractant

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Atractor pentru capcana de muște EcoBusters
Atractant pentru capcana pentru muște EcoBusters 6 x 40 g de atractant pentru umplerea capcanei pentru muște EcoBusters. Pentru un control eficient al muștelor, capcana pentru muște EcoBusters trebuie golită la fiecare 6 - 8 săptămâni și umplută cu un nou atractant. Pentru a face acest lucru, aruncați vechiul atractant împreună cu muștele prinse la gunoiul de grajd și amestecați noul atrăgător cu 6 L de apă călduță în găleată. Găleata este atârnată la soare și atrage efectiv muștele cu ajutorul mirosului. Astfel, mediul este aproape lipsit de muște. Fie că este vorba de grajd, de pășune, de camping sau de parcuri - dumneavoastră și animalele dumneavoastră vă bucurați de până la 90% mai puține muște. Mirosul nu atrage albinele, iar păsările nu intră prin deschizături, astfel încât atractantul este inofensiv din acest punct de vedere. Prezentare generală: Pentru a reumple capcana pentru muște EcoBusters. Pentru grajduri, pășuni, campinguri, parcuri, etc. Pentru un mediu aproape fără muște Livrarea include: 6x 40g de atractant pentru capcana de muște EcoBusters.

Content: 0.24 Kilogram (767 RON* / 1 Kilogram)

184 RON*
%
New
Capcană pentru muște FlyCage6 cu atractant
cit capcană pentru muște FlyCage6 Capcană de muște extrem de eficientă și mare pentru pășuni, grădini, locuri de campare etc. umplut cu amestecul special de atracție FlyCage, sunt prinse până la 90% din muștele din zona înconjurătoare Cu atractantul original FlyCage, capcana funcționează până la 3 luni Reutilizabil după reumplere cu atractant doar pentru utilizare în aer liber, ideal din aprilie până în octombrie Pentru cel mai bun succes de capturare, utilizați numai atractantul de muște FlyCage original Capacitate: 6 l de apă și 750 g de atractant de muște FlyCage Informații despre atractanții de muște: Folosiți numai în aer liber Raport de amestec: FlyCage atractant de muște cu apă într-un raport de 1:8 Folosiți cu atenție produsele biocide. Citiți întotdeauna eticheta și informațiile despre produs înainte de utilizare! Livrare: FlyCage 6 cu capac 6 inserții de grilă 750 g atractant

213 RON* 224 RON*
CIT FlyCage FlyCage momeală pentru atragerea muștelor 750 g
CIT Flying Remedy Flycage 750G - Control biologic și eficient al muștelor The cit Flying Remedy Flycage 750G reprezintă un mijloc eficient, biologic, pentru a combate zborul. Fie în stabilă, în agricultură, în grădină sau în camping - această capcană atrăgătoare contribuie la aceasta, prezența prezenței pentru a reduce semnificativ de la muște. Acest bloc de flăcări este un atractiv natural eficient, care a fost special dezvoltat pentru utilizare în capcanele cu muscă. Oferă o eficientă și o otrăvire -reducere a muștelor , ideală pentru o utilizare conștientă de mediu. În plus, impresionează cu o perioadă lungă de timp de până la trei luni, ceea ce îl face o soluție durabilă pentru cerințele pe termen lung. Aplicarea agentului de bloc de zbor este învățată cu ușurință și rapid. Acest lucru îl face deosebit de potrivit pentru persoanele care lucrează în agricultură sau în zonele de zbor și au nevoie de o metodă eficientă, fără otravă și de lungă durată pentru zbor. Prezentare generală: Atracție naturală eficientă pentru capcane de muște Reducerea eficientă a otrăvurilor -fără mișcare Eficiență lungă de până la 3 luni Aplicație simplă Date tehnice: Greutate: 750g Perioada de efect: până la 3 luni Domeniul de livrare: 1x CIT CIT BLOW BLOW Agent Flycage 750G FAQ Cât timp are un efect de zbor CIT? Blocul de zbor are o perioadă de efect de până la trei luni. Cum se folosește CIT Flying Block Flycage 750G? Blocul de muște este ușor de utilizat și poate fi utilizat în orice fel de capcană de muscă.

Content: 0.75 Kilogram (132 RON* / 1 Kilogram)

99 RON*