Skip to main content

Back on Track centură elastică pentru pătura calului

Centura elastică pentru pături de la Back on Track este ideală pentru fixarea sigură a păturilor de cal pe cal. Cureaua pentru pătură cu lățimea de 7,5 cm este potrivită pentru diferite tipuri de pături pentru cai. În timpul transportului, în grajd sau pe pășune, cureaua pentru pătură previne alunecarea enervantă. Centura elastică este reglabilă în lungime și este dotată cu o închizătoare cu cârlig. Este moale și elastică pentru o purtare confortabilă.

Prezentare generală:

  • Pentru fixarea păturilor pe cal
  • Potrivită pentru diferite pături de cal
  • Mărime unică - reglabilă în lungime
  • Cu cârlig de fixare
  • Moale și elastică
  • 7,5 cm lățime

Livrarea include:

1x Back on Track centură pentru pătură de cai

Specii de animale: Cal
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

Back on Track produce o varietate de textile funcționale pentru diferite aplicații, de la îmbrăcăminte la paturi pentru câini și cizme pentru Cai. Materialul special Welltex conține particule minerale care reflectă căldura proprie a corpului sub formă de raze Infraroșii. Căldura reflectată poate ajuta la reducerea durerii și a tensiunii musculare, la promovarea circulației, la îmbunătățirea mobilității și la prevenirea Rănilor. Back on Track este adesea folosit pentru dureri cronice, dar marca este, de asemenea, populară printre sportivi și proprietarii de animale de Companie.

    Selectați accesorii

    %
    Back on Track pătură de încălzire pentru cai Royal
    Back on Track pătură de încălzire pentru cai Royal
    Back on Track pătură de încălzire pentru cal Royal Binecunoscutul material Welltex împotriva durerii și tensiunii din spatele calului. Pătura încălzitoare de spate Back on Track are o formă anatomică și, prin urmare, se așează în mod optim pe spatele calului. Este confecționată din bumbac la exterior și din bine-cunoscutul material Back on Track Welltex® la interior. Aceasta ameliorează tensiunea și durerea și stimulează circulația sângelui. Pătura care încălzește spatele cailor este respirabilă și poate fi atașată de spatele calului cu o curea normală pentru pătură și cu cureaua de piept disponibilă suplimentar. O curea de coadă este inclusă în livrare. Prezentare generală: Pătură încălzitoare pentru spatele cailor cu formă anatomică Fabricată din bumbac și Welltex material Împotriva durerii și tensiunii Sprijină procesele de vindecare Include un suport pentru crupier Curea de piept asortată disponibilă separat Dimensiuni: 80 x 105 cm Livrarea include: 1x Back on Track pătură pentru cai Royal

    552 RON* 582 RON* (5.15% saved)