Leovet supliment cu plante medicinale 800 g la prima vedere:


  • Pentru căi respiratorii sănătoase
  • Amestec de plante echilibrat și testat de mult timp
  • 9 ierburi benefice pentru plămânii calului
  • Uscate cu grijă și proaspăt ambalate

Leovet Supliment alimentar pe bază de plante 800 g

Ierburi naturale pentru sănătatea căilor respiratorii și a plămânilor!

Hrana suplimentară de la Leovet constă într-un amestec echilibrat de ierburi pure testate de mult timp. Această rețetă cu coada-calului, urzică, tătăneasă, lemn-dulce, mentă, coada-șoricelului, rădăcină de nalbă, fenicul și cimbru asigură sănătatea căilor respiratorii și a plămânilor. Ierburile sunt uscate cu grijă și ambalate proaspăt în ambalaje resigilabile pentru a păstra ingredientele active.

Recomandare de hrănire: umeziți câte 1 - 2 căni cu o cantitate dublă de apă (rece sau caldă) și hrăniți imediat sau după o perioadă de înmuiere de 30 - 60 de minute în amestec cu concentratul.

Prezentare generală:

  • Pentru căile respiratorii sănătoase și plămâni
  • Amestec echilibrat de ierburi testate în timp
  • 9 plante benefice pentru plămâni
  • Uscate cu grijă și proaspăt ambalate
  • Conținut: 800 g

Ingrediente:

Proteină brută 13,9%, fibre brute 17,9%, cenușă brută 12,4%, grăsime brută 2,7%.

Livrarea include:

1x Leovet supliment alimentar pe bază de plante 800 g

Producător "leovet"

Leovet - îngrijire eficientă a cailor la cel mai înalt Nivel.

Cu produsele inovatoare Leovet, veți obține mai multă sănătate pentru cal și mai puțină muncă pentru călăreț, aceasta a fost întotdeauna Ideea. Produsele pentru îngrijirea cailor sunt dezvoltate și produse la sediul companiei Leovet din Lahnau (DE). Controalele de calitate continue în laboratorul nostru asigură un standard ridicat și Constant. Putem realiza acest lucru pentru că personalul și echipamentul tehnic din laboratorul nostru sunt întotdeauna în avangarda tehnologiei și a Științei.

Leovet oferă produse pentru îngrijirea copitelor, produse speciale de îngrijire pentru rase speciale, repelenți eficienți împotriva muștelor pentru cai, produse de bază pentru o blană bine îngrijită și un păr lung curat, articole pentru regenerare și bunăstare și accesorii de îngrijire a pielii pentru șa și Frâu. Sortimentul larg include în prezent aproximativ 60 de produse pentru multe nevoi diferite și este cunoscut și popular în întreaga Europă.

Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.