Bucas Irish Turnout Combi pătură pentru gât 50g 135 la prima vedere:


  • Impermeabilă și respirabilă
  • Țesătura exterioară rip-stop rezistentă
  • Căptușeală interioară Silk feel pentru un confort ridicat la purtare
  • Cu închideri puternice din velcro
  • Cu o umplutură de 50 g

Bucas Irish Turnout Combi Neck 50 g

Piesă de gât separată pentru covorul de cal Bucas Irish Turnout.

Cu piesa de gât Bucas Irish, calul este protejat suplimentar de intemperii. Bucas Irish Turnout este impermeabilă, respirabilă și are un material exterior durabil "Rip-stop". Căptușeala respirabilă "Silk-feel" oferă calului un nivel ridicat de confort.

Partea de la gât este ușor de atașat și de închis cu ajutorul închizătoarelor Velcro.

Prezentare generală:

  • Piesa de gât pentru pătura de cal Bucas Irish Turnout
  • Impermeabilă și respirabilă
  • Cu o umplutură de 50 g
  • Material exterior antiderapant
  • Căptușeală interioară din mătase pentru un confort ridicat la purtare
  • Cu închideri puternice din velcro

Culoare:

  • Negru/ Gold

Dimensiuni:

  • 105 - 165 (lungimea spatelui în cm)

Livrarea include:

1x Bucas Irish Turnout Combi pătură pentru gât 50 g

Producător "Bucas"

Cumpără online Bucas pături pentru cal

Bucas reprezintă pături de înaltă calitate tehnică pentru cai și pe bună dreptate! Producătorul irlandez îmbogățește piața de cai cu produse ecvestre extrem de inovatoare și avansate din punct de vedere tehnologic încă din 1981. Începând cu covoare de exterior impermeabile și respirabile, cu principiul "Stay-dry" tipic Bucas. Această căptușeală respirabilă a fost optimizată pentru a îndepărta transpirația și umiditatea de pe cal, menținând în același timp căptușeala uscată și Caldă.

În 2012, Bucas a început o altă revoluție în lumea cailor cu pătura pentru muște Buzz-Off Zebra Full Neck. Conceput pe baza faptului că zebrele sunt mult mai puțin deranjate de muște în sălbăticie datorită modelului lor Dungat.

Noile pături pentru cai Bucas au fost optimizate cu o închidere magnetică Inovatoare. În plus, în primăvara anului 2016 a fost introdusă pătura terapeutică pentru cai, Bucas Recuptex Therapy Blanket. Pătura funcționează cu propriul câmp magnetic al corpului și promovează vindecarea și regenerarea mușchilor și îmbunătățește circulația Sângelui.

Pături pentru cai pentru orice vreme și orice ocazie - Animale întotdeauna bine acoperite cu Bucas!

Caracteristici: Impermeabil, Respirabil, Stay-dry
Capacitate: 50g
Sezon: Toamnă
Specii de animale: Cal

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Bucas Irish pătură pentru cai 50g
Bucas Irish Turnout Light - pătura pentru cai pentru orice eventualitate. O pătură versatilă pentru cai, cu un raport preț-performanță foarte bun. Irish Turnout este impermeabilă, respirabilă și este echipată cu un material exterior "Rip-Stop" rezistent la uzură. Căptușeala respirabilă "Silk-feel" și burtierele de pe umeri oferă calului un confort ridicat și o libertate de mișcare optimă. Pătura de cal Irish Turnout are, de asemenea, o închidere confortabilă suprapusă cu cataramă căptușită. Intervalul optim de temperatură pentru Bucas Irish Turnout Light 50 g este între 5 °C și 12 °C. În funcție de mulți alți factori, cum ar fi soarele, umiditatea, vântul, activitatea calului, tunsul și netunsul, pătura poate fi folosită și deasupra/sub acest aspect. Prezentare generală: Impermeabilă și respirabilă Disponibil cu umplutură de 50g, 150g și 300g Material exterior "Rip-stop Cataramă cu închidere "Magnetic Snap-lock" Căptușeală Silk feel Mai multă libertate de mișcare Puncte de fixare pentru curelele pentru picioare Curele încrucișate, clapetă de coadă și curea de coadă Include închidere Velcro pentru panoul de gât Compatibilă cu toate păturile și răcitoarele Bucas Croială clasică Culoare: Negru/ Gold Dimensiuni: 115 - 165 (lungimea spatelui în cm) Livrarea include: 1x Bucas Irish Turnout pătură pentru cai  

458 RON* 542 RON*
Bucas Irish Turnout pătură pentru cai 150g
Bucas Irish pătură pentru cai, mediu, Silk-feel 150g, negru / auriu Bucas pătură pentru cai cu umplutură de 150g pentru utilizare toamna, iarna și primăvara. Pătura pentru cai Bucas Irish Turnout este impermeabilă, respirabilă și are un material exterior durabil rip-stop . Covorul pentru cai de la Bucas are o umplutură de 150 g și poate fi folosit din toamnă până în primăvară datorită sistemului textil inteligent. Pătura Irish Turnout Medium Bucas este ideală pentru temperaturi cuprinse între - 5 și + 10 grade. Căptușeala interioară respirabilă Silk-feel și burtierele de pe umeri oferă calului un nivel ridicat de confort și o libertate de mișcare optimă atunci când este purtat. Închiderea de confort suprapusă cu cataramă căptușită previne, de asemenea, frecarea incomodă de piept. Centura transversală reglabilă în funcție de mărime asigură, de asemenea, o bună fixare pe cal. Pentru atașarea unei piese de gât și a unei pături inferioare, pătura pentru cai Bucas este bine echipată cu ochiuri și benzi Velcro. Prezentare generală: Bucas pătură pentru cai cu umplutură de 150 g Impermeabilă și respirabilă Material exterior de tip Rip-stop - foarte rezistent Căptușeală din mătase pentru cel mai mare confort la purtare Suflete la umeri pentru confort și libertate de mișcare Închidere confortabilă suprapusă cu cataramă căptușită Posibilitate de fixare a gâtului Posibilitate de fixare sub pătură Mărimi: 115 - 165 cm (lungimea spatelui în cm) Culoare: Negru / auriu Livrarea include: 1x Bucas Irish Turnout pătură pentru cai 150g

672 RON* 741 RON*