Agrarzone pelete pentru porci pitici 25 kg la prima vedere:


  • Ideală pentru porci mini și porci pitici
  • Echilibrată și adecvată speciilor
  • Formă de pelete pentru o absorbție completă a nutrienților
  • Garantat fără OMG
  • Furaje din Austria

Agrarzone hrană pelete pentru porci mici 25 kg

Nutriție echilibrată și adecvată speciei pentru porcii mini și porcii pitici.

Hrana pentru porci Agrarzone mini este la fel de potrivită pentru porcii pitici și pentru porcii domestici. Datorită compoziției sale sănătoase, hrana completă oferă animalelor toți nutrienții, vitaminele, mineralele și oligoelementele importante. Datorită formei sub formă de pelete, porcii pitici absorb automat amestecul complet de nutrienți. Prin urmare, nutriția animalelor este echilibrată.

O hrană naturală pe tot parcursul anului, fabricată din ingrediente de înaltă calitate pentru un aport optim de nutrienți pentru porcii dumneavoastră - fără conservanți și aditivi, precum și fără arome artificiale. Hrana pentru mini porci a fost curățată de mai multe ori și este lipsită de praf. Toate ingredientele din hrana pentru porci sunt 100% fără OMG. Ne aprovizionăm cu materii prime din regiune.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru porci mini și porci pitici
  • Echilibrată și adecvată speciilor
  • Formă sub formă de pelete Ø 4,5 mm
  • Multiplu curățată și fără praf
  • Garantat fără OMG
  • Fără aditivi artificiali
  • Produsă în Austria
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică

Recomandare de hrănire:

Hrană pentru porci / porci pitici pentru consum liber. Hrăniți porcul cu pelete înmuiate în apă călduță sau uscate. Atunci când se hrănesc cu hrană uscată, trebuie să fie disponibilă apă proaspătă de băut în cantitate suficientă.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: grâu, orz, tărâțe de grâu, făină de extracție de soia (fasole) cu săpun (încălzită cu abur), tărâțe de secară, melasă de sfeclă de zahăr, lignoceluloză, carbonat de calciu, fosfat monocalcic, drojdie de bere, clorură de sodiu, oxid de magneziu.

Constituenți analitici: Proteină brută 14,22 %, grăsime brută 2,66 %, fibre brute 6,90 %, cenușă brută 7,89 %, lizină 0,68 %, metionină 0,23 %, MJ ME/kg 9,49, calciu 1,64 %, fosfor 0,63 %, sodiu 0,34 %.

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A / acetat de retinil (3a672a) 6,498 U.I., vitamina D / vitamina D3 (3a671) 1,470 U.I., Vitamina E / tot acetat de rac-alfa-tocoferil (3a700) 75 mg, cupru sub formă de sulfat de cupru (II) 16 mg, pentahidrat (3b405), fier sub formă de sulfat de fier (II) 68 mg, monohidrat (3b103), iodat de calciu 0,7 mg, anhidru (3b202), mangan sub formă de oxid de mangan (II) (3b502) 85 mg, oxid de zinc (3b603) 105 mg, seleniu sub formă de selenit de sodiu (E8) 0,4 mg, DL-metionină (pură din punct de vedere tehnic) (3c301) 0,5 g, monoclorhidrat de L-lizină, pură din punct de vedere tehnic (3. 2.3) 1,8 g

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Conținut:

25 kg

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Domeniu de aplicare: Universal
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Pellet
Specii de animale: Porc

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.