Agrarzone Premium hrană pelete pentru găini ouătoare 25 kg la prima vedere:


  • Hrană universală pentru găinile ouătoare de la maturitatea de ouat încolo
  • Adaptate la specie și naturale
  • Performanță de ouat promovată și calitate ridicată a ouălor
  • Pregătire delicată și atentă
  • Din agricultura austriacă

Agrarzone Premium hrană pelete pentru găini ouătoare 25 kg

Hrana pentru găini ouătoare Agrarzone, sub formă de pelete, este structurată în mod optim și special concepută pentru găinile ouătoare. Pentru o performanță ridicată de ouat și cea mai bună calitate a ouălor.

Hrana granulată Agrarzone Premium pentru găini ouătoare este o hrană completă de înaltă calitate pentru găinile ouătoare de la maturitatea de ouat. Hrana pentru păsări conține vitamine, minerale și oligoelemente valoroase. Astfel se pun bazele unei activități de ouat ridicate și a unor ouă de găină gustoase. Densitatea ridicată de proteine, aminoacizi și calciu promovează formarea unei coji de ou puternice și stabilitatea oaselor.

Avantajul peletelor față de furajele granulate și făinoase pentru pui este că nu se produce segregarea în timpul depozitării. Comportamentul selectiv de hrănire și posibila contaminare sunt reduse. Prin intermediul peletelor, păsările de curte absorb automat amestecul complet de nutrienți. Alimentația păsărilor este astfel echilibrată.

Suntem deosebit de preocupați de calitatea și de controlul regulat al hranei pentru păsările noastre. Furajele pentru păsări de curte sunt curățate de mai multe ori și sunt lipsite de praf. Toate ingredientele din hrana pentru pui sunt 100% fără OMG și certificate cu sigiliul de calitate pastus+ AMA. O hrană naturală pentru găini ouătoare, fabricată din ingrediente de înaltă calitate pentru un aport optim de nutrienți pentru găinile dumneavoastră - fără conservanți și aditivi, precum și fără arome artificiale. Ne aprovizionăm cu materii prime interne din agricultura austriacă.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru găinile ouătoare de la maturitatea de ouat încolo
  • Pentru coji de ouă și oase stabile
  • Bogată în proteine, aminoacizi și calciu
  • Forma de pelete reduce selecția de furaje
  • Pregătire delicată și atentă
  • Curățare multiplă și fără praf
  • Pastus+ AMA sigiliu de aprobare potrivit
  • Producție fără OMG
  • Fără aditivi artificiali
  • Fabricată în Austria
  • Pungă de hârtie rezistentă la rupere, ecologică
  • Organism de control: agroVET GmbH

Recomandare de hrănire:

Hrana pentru găini ouătoare se administrează găinilor de la începutul perioadei de ouat, în cantitate de 120-140 g pe animal/zi.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: porumb, făină de extracție de soia din semințe decojite (încălzită cu abur cu băț), grâu, carbonat de calciu, gluten de grâu, tărâțe de grâu, făină de extracție de rapiță (cu băț), boabe de soia (încălzită cu abur), ulei brut de soia, fosfat monocalcic, clorură de sodiu, bicarbonat de sodiu.

Constituenți analitici: Proteină brută 17,5 %, cenușă brută 14 %, fibre brute 4 %, calciu 3,8 %, uleiuri și grăsimi brute 3,5 %, lizină 0,85 %, fosfor 0,6 %, metionină 0,4 %, sodiu 0,16 %.

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A (3a672a) 10000 U.I., Vitamina D3 (3a671) 3000 U.I., vitamina E all-rac-alfa- tocoferil acetat de tocoferil (3a700) 20 mg, mangan (mangan-(II)-oxid, 3b502) 120 mg, zinc (oxid de zinc 3b603) 100 mg, sulfat de fier(II)-sulfat monohidrat (3b103) 50 mg, cupru [sulfat de cupru(II), pentahidrat (3b405) 15 mg, iod (iodat de calciu, anhidru 3b202) 1,2 mg, seleniu (selenit de sodiu 3b801) 0,45 mg

Aditivi senzoriali per kg: Luteină (E 161b) 10 mg, Cantaxantină (2a161g) 4 mg

Aditivi tehnologici per kg: acid formic (E236) 400 mg, acid lactic (E270) 120 mg, acid fumaric (1a297) 100 mg, acid citric (1a330), galat de propil (E310).

Aditivi zootehnici per kg: endo-1,4 -ß-xilanază EC 3.2.1.8 (4a1617) 1500 EPU, 6-fitază (EC 3.1.3.26) Nr. de înregistrare UE 4a19750FTU.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, la loc răcoros și uscat. Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Conținut:

25 kg

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Domeniu de aplicare: Faza de așternere
Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Pellet
Specii de animale: Pasări de curte

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.