Agrarzone Premium hrană pentru iepuri 25 kg la prima vedere:


  • Hrană universală pentru iepuri
  • Echilibrată și adecvată speciilor
  • Bogată în nutrienți valoroși
  • Multiplu curățată și fără praf
  • Din agricultura austriacă

Agrarzone Premium hrană pentru iepuri 25 kg

Nutriție echilibrată și adecvată speciei pentru o viață fericită a rozătoarelor.

Agrarzone Premium hrana pentru iepuri este o hrană de bază de înaltă calitate pentru iepuri. Hrana pentru iepuri este produsă cu grijă în agricultura austriacă. Datorită compoziției sale echilibrate și adaptate la specie, hrana pentru rozătoare este foarte potrivită ca hrană de reproducere pentru iepurii femele gestante/lapte și ca hrană pentru iepurii care se îngrașă. Amestecul fin de furaje este bogat în vitamine, minerale și oligoelemente valoroase. Aceasta susține sănătatea, promovează metabolismul și bunăstarea rozătoarelor.

Um Ihrem Liebling nur das Beste zu bieten, wird das Kaninchenfutter vor der Abfüllung mehrfach gereinigt und streng kontrolliert. Alle Bestandteile sind 100 % gentechnikfrei und pastus+ AMA-Gütesiegel zertifiziert, ohne Konservierungs- und Zusatzstoffe sowie künstlichen Aromen. Das leicht bekömmliche Hasenfutter wird sorgfältig in einem reißfesten, umweltschonenden Papiersack verpackt und bis vor Ihre Haustür geliefert.

Pentru a oferi animalului dvs. de companie doar ce este mai bun, hrana pentru iepuri este curățată de mai multe ori și controlată cu strictețe înainte de umplere. Toate ingredientele sunt 100% fără OMG și certificate cu sigiliul de calitate pastus+ AMA, fără conservanți, aditivi sau arome artificiale. Hrana pentru iepuri, ușor de digerat, este ambalată cu grijă într-un sac de hârtie rezistent la rupere, ecologic, și este livrată la ușa dumneavoastră.

Prezentare generală:

  • Hrană universală pentru iepuri
  • Echilibrată și adecvată speciilor
  • Bogată în nutrienți valoroși
  • Pregătire delicată și atentă
  • Curățare multiplă și fără praf
  • Pastus+ AMA sigiliu de calitate adecvat
  • Producție fără OMG
  • Fără aditivi artificiali
  • Din agricultura austriacă
  • Sac de hârtie rezistent la rupere, ecologic.

Recomandare de hrănire:

Animalele de reproducție cu vârsta de până la 12 săptămâni și iepurii pentru îngrășare primesc hrana pentru iepuri în mod gratuit. Animalele de reproducție începând cu a 12-a săptămână de viață primesc 100 - 150 g, femelele gestante 200 g, femelele care alăptează, precum și masculii primesc 200 - 300 g pe animal/zi.

Ingrediente / Compoziție:

Compoziție: Făină verde de pădure, tărâțe de grâu, grâu, gluten de grâu, pulpă de sfeclă (de zahăr) uscată, făină de extracție de rapiță (cu stoc), carbonat de calciu, melasă de sfeclă (de zahăr), fosfat monocalcic, clorură de sodiu.

Constituenți analitici: Proteină brută 15 %, fibre brute 15 %, cenușă brută 9,7 %, uleiuri și grăsimi brute 3 %, calciu 1,7 %, fosfor 0,75 %, sodiu 0,2 %.

Aditivi nutriționali per kg: Vitamina A (3a672a) 10000 U.I.; Vitamina D3 (3a671) 1000 U.I. Vitamina E acetat de all-rac-alfa-tocoferil (3a700) 50 mg; sulfat feros monohidrat (3b103) 115 mg; zinc (oxid de zinc 3b603) 45 mg; mangan (oxid de mangan 3b502) 35 mg; cupru (sulfat de cupru, pentahidrat 3b405) 7 mg; iod (iodat de calciu, anhidru 3b202) 1,5 mg. 3b202) 1,5 mg; Cobalt [granule de carbonat de cobalt(II) acoperit 3b304] 0,8 mg; Seleniu (selenit de sodiu 3b801) 0,45 mg

Aditivi tehnologici per kg: acid citric (1a330) 4,6 mg, BHT (E321) 30 mg, galat de propil (E310) 3 mg, steatită (E560) 35 mg, pământ de diatomee (E551c) 17 mg.

Depozitare:

A se păstra în condiții de igienă, într-un loc răcoros și uscat. Protejați-l de lumina directă a soarelui.

Conținut:

25 kg

Producător "Agrarzone"

Agrarzone - O pasiune pentru agricultură

Experimentați gama noastră uriașă pentru fermieri, călăreți și fermieri amatori acum pe Agrarzone - magazinul nostru web specializat pentru Agricultură. Aici veți găsi produse de înaltă calitate referitoare la garduri electrice, creșterea animalelor, grajduri, ferme și multe Altele.

Țară de origine: Austria
Calitate: Fără GVO
Structură : Pellet
Specii de animale: Iepure

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.