Set basic clapetă automată pentru găini fără cursor la prima vedere:


  • Baterie automată pentru clapeta de păsări
  • Control în funcție de lumina zilei cu senzor de lumină
  • Posibilitate de comandă manuală prin intermediul unui comutator extern
  • Funcții practice de siguranță
  • Include cablu de tragere pentru cursor

Set Basic clapetă automată pentru cotețul găinilor inclusiv control manual

Cu clapeta automată pentru pui Basic, îngrijirea găinilor devine și mai ușoară și mai convenabilă. Datorită controlului dependent de lumina zilei cu senzor de lumină, clapeta pentru pui se deschide și se închide automat, fără ca dumneavoastră să trebuiască să faceți ceva. Senzorul de lumină cu cablu de 1 m lungime permite montarea flexibilă a comenzii în interior.

Pe lângă controlul automat, setul de bază pentru clapeta pentru pui include și un control manual prin intermediul unui comutator extern. Acesta este echipat cu un cablu de 5 m, astfel încât poate fi atașat oriunde în jurul cotețului de pui.

Odată ce clapeta pentru găini a fost deschisă manual, aceasta rămâne deschisă și se închide din nou în mod automat seara, la căderea nopții. Dacă clapeta pentru păsări a fost închisă manual, aceasta rămâne închisă până în dimineața următoare și apoi se deschide automat.

Controlul deschide și închide o cursieră cu o greutate de cel puțin 0,5 kg și de cel mult 2,5 kg. Clapeta automată pentru găini funcționează cu 4 baterii Mignon AA, acestea nu sunt incluse. Unitatea nu necesită întreținere, dar trebuie curățată temeinic în mod regulat. I

Funcții de siguranță:

Pentru a preveni deschiderea accidentală în cazul luminilor intermitente sau al luminozității de scurtă durată, cum ar fi farurile, semnalul luminos este prevăzut cu o întârziere. Dacă un animal blochează glisorul în timpul procesului de închidere, unitatea oprește automat procesul și apoi îl reia pentru a preveni rănirea animalelor. Oprirea automată în caz de suprasarcină a motorului oferă o siguranță suplimentară și previne deteriorarea clapetei pentru găini.

Prezentare generală:

  • Baterie automată pentru clapeta de găini
  • Control în funcție de lumina zilei cu senzor de lumină
  • Control manual prin intermediul unui comutator extern opțional
  • Funcții practice de siguranță
  • Cablu de tragere pentru cursieră inclus
  • Fără întreținere

Date tehnice:

  • Greutatea minimă a împingătorului 0,5 kg.
  • Greutatea maximă a împingătorului, greutatea maximă a glisorului 2,5 kg
  • Butoane externe, fiecare cu contact normal deschis pentru "Sus" + "Jos".
  • 4 baterii AA (nu sunt incluse în livrare)

Modele:

  • Set basic pentru clapeta de găini automată fără cursor.
  • Set basic clapetă automată pentru găini cu glisieră 22 x 33 cm (pentru găini normale)
  • Set basic clapetă automată pentru găini cu glisieră 30 x 40 cm (pentru găini normale și mai mari).
  • Set basic clapetă automată pentru găini cu glisieră 43 x 40 cm (potrivit pentru creșterea în scopuri comerciale conform TierschNutztV).
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Pasări de curte

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Cablu de înlocuire pentru clapeta automată pentru păsări
Cablu de înlocuire cu cordon pentru ușa automată pentru păsări. Cablu de înlocuire pentru ușa automată pentru cotețul de păsări. Cu ajutorul ușii automate pentru păsări, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat. Cablul de înlocuire este potrivit pentru ușile de pui de la marca Agrarzone și Kerbl.

11 RON*
Buc.
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări
Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări Cu acest kit de modernizare pentru glisiera ușii automate pentru păsări, vulpile, ratonii și compania nu mai au nicio șansă. Atunci când se atinge limita inferioară, șuruburile blochează ușa. Acum, glisiera nu mai poate fi ridicată, iar animalele sunt în siguranță față de potențialii atacatori. Auto-blocare pentru ușa automată pentru păsări la o privire: Kit de modernizare pentru ușa glisantă pentru păsări După ce ajunge la limita inferioară, arcurile spiralate împing bolțurile spre exterior și blochează ușa, astfel încât aceasta nu mai poate fi ridicată. Asamblare ușoară datorită planului perforat Set complet cu toate șuruburile necesare Notă: Ușa pentru păsări nu este inclusă în livrare.

94 RON*
Buc.
Clapetă automată pentru păsări, inclusiv glisieră 43 x 40 cm
Mărime: 43 x 40 cm
Clapetă automată - ușă pentru cotețul păsărilor Cu ușa automată pentru cotețul păsărilor de la Kerbl, clapele, ușile sau glisierele de la adăposturile de păsări pot fi deschise și închise automat. Ușa automată pentru păsări are mai multe funcții pentru deschiderea/închiderea clapetei: Funcții: Senzor de lumină - clapeta pentru păsări este controlată cu ajutorul unui senzor de lumină în funcție de lumina zilei. Cronometru - ușa pentru păsări este controlată în funcție de timp. Se poate face o distincție între zilele lucrătoare și cele de weekend. Comandă manuală - direct pe unitate sau prin intermediul unui buton conectat Ușa automată pentru păsări este echipată cu funcții de siguranță. O deschidere neintenționată în timpul fulgerului poate fi prevenită printr-o temporizare a semnalului luminos. În cazul în care glisorul întâmpină rezistență din partea unui animal în timpul închiderii, procesul este oprit și apoi repetat. Livrarea include: 1x ușă glisantă (220 mm sau 300 mm) 1 x unitate de control pentru ușa de pui cu motor integrat și cablu de tracțiune 1 x adaptor de rețea 230V 1 x baterii (4 x AA, deja în unitate) 1 x senzor de lumină 1 x set de scripete (4 piese) 1 x manual de instrucțiuni

Variants from 781 RON*
821 RON*
Buc.