SmartCoop unitate de control la prima vedere:


  • Control automat al clapetei pentru cotețul de păsări, configurabilă
  • 12 sloturi în carcasă: 1x sursă de alimentare, 11x module
  • Senzor de lumină naturală integrat și afișaj de stare cu LED-uri
  • Carcasă din plastic rezistentă la șocuri și la praf
  • Funcționare la rețeaua electrică de 230 V

Control SmartCoop pentru clapeta automată pentru cotețul păsărilor

Unitatea de control pentru clapeta automată pentru păsări SmartCoop este inima sistemului SmartCoop, deoarece conectează și programează toate modulele. Cele 12 sloturi din interiorul carcasei permit o configurare flexibilă. Există un slot pentru sursa de alimentare și unsprezece sloturi pentru module. Toate modulele sunt disponibile separat și pot fi astfel adaptate individual la nevoile dumneavoastră.

Controlul SmartCoop are un senzor de lumină integrat, acesta permite controlul în funcție de lumina zilei al clapetei automate pentru pui. Afișajul de stare cu LED-uri oferă o prezentare rapidă a stării actuale a sistemului.

Carcasa din plastic rezistentă la impact și la praf a unității de control protejează sistemul SmartCoop împotriva deteriorării și asigură o durată de viață lungă. Cu toate acestea, vă recomandăm să instalați unitatea de control într-un loc ușor accesibil din cotețul dumneavoastră de pui, protejat de intemperii (radiații UV, umiditate).

Modulul de conectivitate disponibil în plus permite o programare convenabilă prin intermediul aplicației. Acest lucru permite un control ușor al clapetei electrice pentru pui și o adaptare rapidă la cerințele modificate. Alte accesorii disponibile separat, cum ar fi iluminarea cotețului, senzorul de temperatură, senzorul de lumină naturală externă, ventilația cotețului, încălzirea adăpătorului și multe altele, fac ca sistemul SmartCoop să poată fi adaptat individual la cerințele și nevoile dumneavoastră.

Prezentare generală:

  • Control pentru clapeta automată pentru păsări configurabilă
  • Configurație flexibilă datorită celor 12 sloturi din carcasă
  • Senzor de lumină naturală integrat
  • Afișaj de stare cu LED
  • Carcasă din plastic rezistentă la șocuri și la praf.
  • Un afișaj mare, iluminat
  • Multe accesorii disponibile separat
  • Tensiune: 230 V
  • Tensiune de funcționare: 12 V

Livrarea include:

1x unitate de control SmartCoop pentru clapeta automată pentru cotețul găinilor
1x unitate de alimentare cu energie electrică de 230 V
1x set de șuruburi de montare
1x punți de prindere cu șuruburi de montare

Notă: Toate accesoriile sunt disponibile separat.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Tensiune: 230 V
Specii de animale: Pasări de curte

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
MOBILE COOP coteț mobil din lemn
Coteț mobil MOBILE COOP din lemn Cotețul mobil inovator combină standardele importante de bunăstare a animalelor cu un aspect atractiv și o ergonomie îmbunătățită pentru deținătorul de animale. Cotețul mobil robust permite o creștere flexibilă și prietenoasă a găinilor în mediul rural. Cotețul Mobile Coop este proiectat pentru utilizare mobilă. Un cadru metalic foarte stabil, cu două roți și un mâner lateral, facilitează ridicarea și deplasarea cotețului pentru păsări. Cotețul mobil "Made in Germany" este echipat cu un acoperiș din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Datorită construcției sale foarte robuste și inovatoare, cu șuruburi și fitinguri de înaltă calitate și durabile, este asigurat un adăpost permanent pentru păsările dumneavoastră. Adăpostul pentru pui Mobile Coop include o scară pentru pui și un pervaz pe care prietenii dvs. cu pene se vor bucura să se așeze. Tava pentru excremente de sub podea vă asigură că nu trebuie să schimbați zilnic așternutul din această zonă. Tava pentru găinaț poate fi îndepărtată și curățată în condiții de igienă datorită acoperirii din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Ușa cu fereastră mare asigură luminozitate în coteț și garantează un ritm zi-noapte sănătos. O încuietoare de ușă sigură protejează împotriva oaspeților nedoriți (de exemplu, martori, vulpi, ratoni). Suprafețele netede îngreunează cuibăritul acarianului roșu de pasăre. În cuibul de ouat întunecat, cu pervazul rotunjit, găinile pot cloci în liniște. Curățarea interiorului este foarte ușoară cu o mătură sau cu un furtun de grădină. Dejecțiile se scurg printr-o deschizătură pe podeaua interioară. Prezentare generală: Pentru o creștere mobilă și prietenoasă cu animalele în mediul rural Acoperiș din oțel inoxidabil de înaltă calitate Foarte robust și durabil Include cuib de ouat integrat și perișor rotunjit Include o tavă pentru excremente sub pernă și o scară pentru pui Ușă cu fereastră mare pentru un ritm sănătos zi-noapte Închiderea sigură a ușii protejează împotriva dușmanilor Cadru metalic foarte stabil, cu două roți și mâner Curățare ușoară datorită deschiderii interioare a podelei Suprafețele netede îngreunează instalarea acarianului roșu în incintă Fabricat în Germania Compatibil cu SmartCoop: Mobile Coop este pregătit pentru automatizarea hambarului SmartCoop Date tehnice: Dimensiuni (Lxlxî): 113 x 92 x 138 cm Greutate: 53 kg Culoare: roșu-alb Material: lemn / oțel inoxidabil Livrarea include: 1x coteț mobil pentru păsări MOBILE COOP din lemn Produsul este livrat dezasamblat în 2 cutii de carton.

5.220 RON* 5.717 RON*
%
MOBILE COOP coteț mobil din plastic
MOBILE COOP coteț mobil din plastic Coteț mobil pentru crescătorul modern de găini. Inclusiv deschidere pentru îndepărtarea ouălor, tavă pentru găinaț și multe alte avantaje pentru o creștere flexibilă și prietenoasă a găinilor în grădină. Cotețul Mobile Coop este proiectat pentru utilizare mobilă. Un cadru metalic foarte stabil, cu două roți și un mâner lateral, facilitează ridicarea și deplasarea cotețului pentru păsări. Datorită construcției sale foarte robuste și inovatoare, cu șuruburi și fitinguri de înaltă calitate și durabile, este asigurat un adăpost permanent pentru păsările dumneavoastră. Izolația bună prin elementele cu pereți dubli menține cotețul mobil pentru găini plăcut răcoros vara și reduce pierderile de căldură iarna. Adăpostul pentru pui Mobile Coop include o scară pentru pui și un pervaz pe care prietenii dvs. cu pene se vor bucura să se așeze. Tava pentru excremente vă asigură că nu trebuie să schimbați zilnic așternutul din această zonă. Tava pentru dejecții poate fi scoasă ușor și rapid printr-o deschidere laterală pentru curățare. În cuibul de ouat întunecat, cu pervazul rotunjit, găinile pot cloci în liniște. Deschiderea suplimentară a cuibului de ouat din exterior permite îndepărtarea rapidă a ouălor. Ușa cu fereastră mare asigură luminozitatea în coteț și garantează un ritm zi-noapte sănătos. O încuietoare de ușă sigură protejează împotriva oaspeților nedoriți (de exemplu, jderi, vulpi, ratoni). Suprafețele netede îngreunează instalarea acarianului roșu al păsărilor. Curățarea interiorului este foarte ușoară cu o mătură sau cu un furtun de grădină. Dejecțiile se scurg printr-o deschizătură pe podeaua interioară. Cotețul mobil pentru găini se instalează rapid și ușor în locația dorită datorită inserțiilor filetate montate permanent. Prezentare generală: Pentru o creștere mobilă și adaptată speciilor de găini în mediul rural Foarte robust și durabil Include cuib de ouat integrat Include o tavă pentru excremente sub pernă și o scară pentru pui Tava pentru dejecții poate fi scoasă ușor și rapid pentru curățare printr-o deschidere laterală Deschiderea suplimentară a cuibului de ouat permite îndepărtarea rapidă a ouălor Efectul de izolare datorat elementelor cu pereți dubli Ușă cu fereastră mare pentru un ritm sănătos zi-noapte Închiderea securizată a ușii protejează împotriva pericolelor Cadru metalic foarte stabil, cu două roți și mâner Curățare ușoară datorită deschiderii interioare a podelei Suprafețele netede îngreunează instalarea acarianului roșu în incintă Ușor de asamblat datorită inserțiilor filetate montate permanent. Compatibil cu SmartCoop Date tehnice: Dimensiuni (Lxlxă): 120 x 102 x 162 cm. Greutate: 78 kg Culoare: verde-gri Material: plastic Livrarea include: 1x Coteț mobil MOBILE COOP din plastic Cotețul este livrat dezasamblat în 3 cutii de carton.

5.469 RON* 6.215 RON*
Buc.
SmartCoop LED iluminare pentru coteț găini
SmartCoop LED de iluminat pentru cotețele de păsări Modulul de iluminat pentru coteț SmartCoop LED este soluția ideală pentru iluminarea cotețului de găini. Cu setări individuale, puteți crea o fază de lumină naturală constantă pentru animalele dvs., ceea ce le îmbunătățește performanța de ouat și starea de sănătate. Prin intermediul comenzii SmartCoop, puteți porni și opri manual iluminarea prin simpla apăsare a unui buton. Pe de altă parte, în modul automat, sistemul de control calculează timpul de iluminare necesar, în funcție de durata de noapte definită și de condițiile de iluminare specifice sezonului. Fiecare LED are o suprafață de iluminare de 2 m², ceea ce asigură o iluminare uniformă a grajdului dvs. Puteți conecta până la 3 LED-uri în serie pentru a mări suprafața de iluminare. Vă recomandăm să iluminați zonele din coteț în care găinile își petrec timpul în timpul zilei, în special zonele de hrănire și adăpare. Vă rugăm să rețineți că este necesară unitatea noastră de control SmartCoop pentru a controla modulul. Modulul de iluminare SmartCoop este furnizat cu un cablu de conectare de 100 cm. Prezentare generală: Iluminarea adăpostului de găini - promovează performanța de ouat și starea de sănătate a păsărilor Durată de iluminare automată, în funcție de lumina zilei Programabilă opțional de către utilizator Comutarea pornit/oprit cu atenuare Include cablu de conectare de 100 cm Max. 3 LED-uri pot fi comutate în serie Este necesară comanda SmartCoop Arie de iluminare per LED: 2 m² Date tehnice: Lungime cablu de conectare 100 cm Clasa de protecție IP30 Tensiune de alimentare 12V DC Consumul de energie 1,5 W Flux luminos 120 lumeni Temperatura de culoare 3000K alb cald Livrarea include: 1x SmartCoop LED de iluminat pentru coteț găini

149 RON*
Buc.
SmartCoop senzor de temperatură a aerului
SmartCoop senzor de temperatură a aerului Descoperiți avantajele unui control precis al temperaturii pentru cotețul dumneavoastră de pui. Citirea temperaturii apare pe afișajul controlerului sau în aplicația SmartCoop. Cu această funcție inovatoare, puteți controla ventilația cotețului dvs. de pui și priza intermediară programabilă în funcție de temperatură. Pur și simplu efectuați setările dorite, iar controlul Smart Coop asigură reglarea automată. De exemplu, este posibil să porniți ventilația cotețului la o temperatură dorită. Cablul de conectare de 100 cm lungime permite o instalare flexibilă. Unitatea de temperatură poate fi selectată opțional în °C / °F. Cu acest afișaj inteligent al temperaturii, vă puteți asigura că puii dvs. trăiesc întotdeauna într-un mediu optim. Faceți mai ușoară creșterea găinilor cu ajutorul controlului Smart Coop și a afișajului de temperatură din afișaj sau aplicație. Prezentare generală: Afișarea temperaturii pe displayul comenzii sau în aplicația SmartCoop Permite controlul în funcție de temperatură al ventilației cotețului Este posibil controlul prizei intermediare programabile Asigură condiții optime de adăpostire Include un cablu de conectare de 100 cm Este necesară comanda SmartCoop Unitatea de temperatură selectabilă °C / °F Livrarea include: 1x SmartCoop senzor de temperatură a aerului

124 RON*
Buc.
SmartCoop ventilator coteț
SmartCoop ventilator pentru coteț, cu presiune Sistemul inovator de ventilație a cotețului Smartcoop, cu comutare la intervale configurabile, a fost dezvoltat special pentru a îmbunătăți bunăstarea găinilor dvs. prin promovarea unui climat sănătos în coteț. Cu ajutorul circuitului cu intervale configurabile, puteți seta timpul de pornire, distanța dintre intervale, puterea ventilatorului și modul de noapte pentru a adapta perfect climatul din coteț la nevoile găinilor dumneavoastră. Circulația maximă a aerului este de 120 m³/h, ceea ce este suficient pentru a îmbunătăți calitatea aerului din coteț și pentru a regla temperatura. În plus, este posibil să combinați unitatea cu senzorul de temperatură a aerului pentru a porni și opri automat la o anumită temperatură. Pentru a obține un climat stabil optim, recomandăm utilizarea combinată cu modulul SmartCoop de ventilație stabilă SmartCoop. Acest lucru asigură o eficiență și un efect maxim. Produsul este livrat cu un cablu de conectare de 200 cm și necesită utilizarea controlului Smartcoop pentru a utiliza funcțiile. Prezentare generală: Promovează un climat stabil sănătos Îmbunătățește calitatea aerului din cotețul de păsări Crește bunăstarea găinilor Comutare pe intervale configurabilă: ora de pornire, intervalul de timp, puterea ventilatorului, modul de noapte Este posibilă comutarea pornit/oprit în funcție de temperatură (este necesar un senzor de temperatură) Recomandat pentru utilizare în combinație cu modulul de ventilație a adăpostului Poate fi utilizat numai în combinație cu sistemul de control SmartCoop Circulația maximă a aerului: 120 m³/h Cablu de conectare de 200 cm inclus Livrarea include: 1x SmartCoop ventilator pentru coteț

264 RON*
Buc.
SmartCoop ventilație pentru coteț
SmartCoop ventilație și aerisire pentru cotețul păsărilor Ventilația inovatoare Smartcoop a fost special concepută pentru a îmbunătăți bunăstarea găinilor dumneavoastră prin promovarea unui climat sănătos în coteț. Circuitul de interval configurabil vă permite să setați timpul de pornire, distanța dintre intervale, puterea ventilatorului și modul de noapte în funcție de nevoile găinilor. Cu o circulație maximă a aerului de 120 m³/h, calitatea aerului din coteț poate fi îmbunătățită și temperatura poate fi reglată. De asemenea, este posibil să combinați unitatea cu senzorul de temperatură a aerului SmartCoop pentru a o porni și opri automat atunci când este atinsă o anumită temperatură. Pentru a obține cel mai bun climat stabil, vă recomandăm să utilizați controlul Smartcoop în combinație cu modulul SmartCoop de ventilație stabilă pentru a asigura o eficiență și un efect maxim. Sistemul de ventilație pentru coteț este furnizat cu un cablu de conectare de 200 cm și necesită utilizarea controlului Smartcoop pentru a utiliza funcțiile. Prezentare generală: Promovează un climat sănătos al adăpostului și îmbunătățește calitatea aerului din cotețul de pui Crește bunăstarea animalelor Comutare pe intervale configurabilă: durata de pornire, intervalul de interval, puterea ventilatorului, modul de noapte Posibilitate de conectare și deconectare în funcție de temperatură (este necesar un senzor de temperatură) Obține o eficiență maximă în combinație cu ventilația SmartCoop pentru hambare Poate fi utilizat numai în combinație cu unitatea de control SmartCoop Circulația maximă a aerului: 120 m³/h Cablu de conectare de 200 cm inclus Livrarea include: 1x SmartCoop ventilație pentru coteț

264 RON*
Buc.
SmartCoop cablu deschidere clapeta păsări
SmartCoop cablu pentru deschiderea clapetei pentru păsări Căutați o soluție fiabilă și ușor de utilizat pentru clapeta dumneavoastră automată pentru păsări? Atunci deschiderea prin cablu SmartCoop pentru clapete de păsări este alegerea perfectă! În combinație cu sistemul de control SmartCoop, dispozitivul de ridicare cu cablu oferă mai multe moduri de funcționare și un sistem de control automat al clapetei pentru păsări care permite setări individuale. Diferitele moduri de funcționare permit deschiderea și închiderea ușii în funcție de timp, controlată de lumină sau manual. În acest fel se asigură că găinile au întotdeauna acces la țarc, dar și la liniștea din coteț. Tracțiunea prin cablu suportă clapele pentru pui cu o greutate maximă de 3 kg și poate fi montată cu ușurință pe orice ușă. Detectarea integrată a luminii ambientale împiedică deschiderea automată a clapetei pentru păsări din cauza unei lumini neașteptate, cum ar fi trecerea unei mașini sau o furtună. În acest fel, găinile dvs. rămân întotdeauna în siguranță în coteț. Polobocul este operat exclusiv cu ajutorul controlului inteligent SmartCoop, care permite o configurare ușoară și un control de la distanță. Troliul pentru ușa de pui Smartcoop este prevăzută cu un cablu de conectare de 200 cm lungime. Prezentare generală: Modalități multiple de funcționare: controlat de timp, controlat de lumină, controlat manual Detecția integrată a luminii străine previne deschiderea neintenționată Greutate maximă a clapetei pentru păsări de 3 kg Este necesară comanda SmartCoop Cablu de conectare de 200 cm inclus Livrarea include: 1x SmartCoop cablu de tragere pentru clapeta de păsări

299 RON*
Buc.
Lampă de semnalizare SmartCoop
SmartCoop lampă de semnalizare Cu ajutorul lămpii de semnalizare SmartCoop, mesajele comenzii SmartCoop pot fi recunoscute de la o distanță mai mare. Aceasta clipește în mod sincron cu lampa de semnalizare integrată a unității de control și este utilizată dacă lampa de semnalizare integrată nu este vizibilă din exterior din cauza situației de instalare. Lumina de semnalizare este furnizată cu un cablu de conectare de 200 cm. Prezentare generală: Dacă unitatea de control SmartCoop este amplasată în interiorul grajdului Pentru recunoașterea mesajelor de la o distanță mai mare Se aprinde în mod sincron cu lumina de semnalizare integrată a unității de control Include un cablu de conectare de 200 cm. Este necesară unitatea de control SmartCoop Livrarea include: 1x SmartCoop lampă de semnalizare

149 RON*
Buc.
Cablu de extensie SmartCoop
Cablu de extensie SmartCoop Cablul de extensie pentru sistemul SmartCoop este disponibil în șase modele diferite, fiecare fiind potrivit pentru utilizări specifice. Cablurile de extensie sunt disponibile în lungimi de 2 metri și 4 metri și au 2, 4 sau 5 pini. Cu aceste cabluri puteți extinde și adapta sistemul SmartCoop din cotețul dumneavoastră pentru a răspunde nevoilor găinilor dumneavoastră. Modele: Cablu de extensie, 2 pini, 2 m - pentru iluminat cu LED a cotețului, lumină de semnalizare, ventilație a cotețului, priză intermediară Cablu de extensie, 2 pini, 4 m - pentru iluminat cu LED pentru grajd, lampă de semnalizare, ventilație grajd, ieșire priză intermediară Cablu de extensie, 4 pini, 2 m - pentru distribuitor de furaje cu senzor de nivel Cablu de extensie, 4 pini, 4 m - pentru dozator de furaje cu senzor de nivel Cablu de extensie, 5 pini, 2 m - pentru tragerea cablului pentru clapeta de păsări, încălzitorul de adăpătoare cu senzor de nivel de umplere, clapeta de pui Cablu de extensie, 5 pini, 4 m - pentru tragerea cablului pentru clapeta de păsări, încălzitorul de adăpătoare cu senzor de nivel de umplere, clapeta de pui

30 RON*
Alimentator automat SmartCoop 7,5 kg
Alimentator automat SmartCoop cu clapeta de protec?ieAlimentatorul SmartCoop asigura gainilor dvs. accesul constant la hrana pentru pui. The Clapeta hranitoarei se deschide atunci când o gaina apasa pasul ?i permite gainilor sa manânce pâna când pleaca. Mecanismul cu arc face ca gainile mici ?i mari sa apese cu u?urin?a pe treapta mai înalta, în timp ce rozatoarele, cum ar fi ?oarecii sau ?obolanii, au un acces considerabil mai dificil la hrana.Clapeta de protec?ie poate fi fixata deschisa pentru aclimatizare. Compartimentul reglabil pe înal?ime permite ajustarea hranei pentru hrana fainoasa sau cu granula?ie grosiera. Alimentatorul poate fi îndepartat fara unelte pentru a fi cura?at sau umplut cu u?urin?a. Este furnizata cu un suport de perete ?i ?uruburi pentru a asigura o instalare sigura ?i cu economie de spa?iu. Este fabricat din robust, rezistent la impact ?i plastic rezistent la impact ?i durabil fabricat.Compatibila cu SmartCoop: Alimentatorul poate fi echipat ulterior cu alimentatorul SmartCoop cu senzor de nivel. În plus, ata?amentul de extensie SmartCoop mare?te volumul cu 7,5 kg.Prezentare generala:Asigura accesul continuu la hrana pentru gainiClapeta se deschide atunci când un pui calca pe eaFunc?ia de treapta îngreuneaza accesul rozatoarelorClapeta de protec?ie poate fi fixata deschisa pentru a permite gainilor sa se obi?nuiasca cu sistemulPeretele despar?itor reglabil în înal?ime permite ajustarea alimentarii cu hranaÎndepartare fara unelte pentru cura?are ?i umplereInclude suport de perete ?i ?uruburi pentru o instalare care sa economiseasca spa?iuFabricat din plastic robust, rezistent la impactCompatibil cu sistemul SmartCoopAccesoriul de extensie op?ional mare?te capacitatea cu 7,5 kgDimensiuni:Lungime: 36 cmLa?ime: 27 cmÎnal?ime: 34 cmDomeniul de livrare:1x alimentator automat SmartCoop cu clapeta de protec?ie

249 RON*
Buc.
Distribuitor de furaje SmartCoop cu senzor de nivel
Alimentator SmartCoop cu senzor de nivelAlimentatorul SmartCoop cu senzor de nivel este accesoriul ideal pentru alimentatorul automat SmartCoop (29939). Cu acest dispozitiv practic pute?i Controla?i alimentarea gainilor dvs. în termeni de timp ?i cantitate ?i, în acela?i timp Controla?i nivelul de umplere a hranei.Distribuitorul de furaje SmartCoop va permite sa programarea individuala a timpilor ?i cantita?ilor de hrana. Pute?i seta orele de hranire dorite ?i doza cantitatea de hrana pe care gainile dvs. trebuie sa o primeasca în anumite momente. În acest fel, va asigura?i o aprovizionare optima ?i pute?i adapta ra?iile de hrana la nevoile animalelor dumneavoastra.Sistemul integrat Senzor de nivel detecteaza daca nivelul de hrana din distribuitorul automat în aparat ?i trimite un semnal catre sistemul de control. Acesta va notifica atunci când recipientul de hrana trebuie reumplut ?i pute?i reac?iona la timp pentru a va asigura ca puii dvs. au întotdeauna suficienta hrana la dispozi?ie.Distribuitorul de furaje SmartCoop este furnizat furnizat cu un cablu de conectare cu o lungime de 200 cmcare permite o instalare flexibila. Carcasa este fabricata din plastic robust, care este durabil ?i u?or de cura?at. Alimentatorul este potrivit pentru toate tipurile de furaje astfel încât sa pute?i oferi gainilor dvs. diferite tipuri de hrana.Nota: Va rugam sa re?ine?i ca sunt necesare alimentatorul SmartCoop (29939) ?i controlerul (28169) pentru a utiliza alimentatorul. Aceste componente lucreaza împreuna pentru a asigura gestionarea ?i controlul eficient al hranei.Prezentare generala:Furnizare de hrana controlata în timp ?i cantitateAccesorii pentru alimentatorul automat SmartCoop (29939)Senzorul de nivel detecteaza nivelul scazut al furajelor + trimite un semnal catre controlerInclusiv un cablu de conectare de 200 cmMaterial carcasa: plasticPotrivit pentru toate tipurile de furajeNecesita alimentatorul automat SmartCoop + unitatea de controlDomeniul de livrare:1x alimentator SmartCoop cu senzor de nivel

592 RON*
Buc.
SmartCoop Poultry Drinker 10 litri
SmartCoop Poultry Drinker 10 litriBe?iga?ul SmartCoop pentru pasari de curte asigura gainilor dvs. un consum constant de apa constant ?i sigur la apa potabila curata. Cu nipluri de baut de înalta calitatecare permit o mi?care naturala de culegere, bautul devine o experien?a placuta pentru gainile dvs.Site-ul capacul fara filet ?i sigilat previne apari?ia acarienilor împiedica instalarea acarienilor, în timp ce Suport de perete permite o instalare sigura ?i cu economie de spa?iu. A Tava de picurare re?ine excesul de apa ?i poate fi chiar întoarsa ?i poate fi întoarsa chiar ?i ca treapta pentru pui.Recipientul robust realizat din material sigur pentru alimente are un mâner de transport pentru o manevrare confortabila. Be?iga?ul SmartCoop pentru pasari de curte necesita pu?in spa?iu ?i poate fi acomodat cu u?urin?a în adaposturile mici. De asemenea, este u?or de cura?at, ceea ce asigura o utilizare igienica.Cel mai bun lucru la acest adapator pentru pasari de curte SmartCoop este faptul ca este Compatibil cu SmartCoop este. Datorita intrarii integrate ?i sigilate a cablului, poate fi echipat ulterior cu încalzitorul de adapare SmartCoop, inclusiv cu senzorul de nivel. Cu sistemul SmartCoop, adapatorul ofera apa fara înghe? pe tot parcursul anului ?i va permite sa monitoriza?i nivelul de umplere în timp real. Astfel, va pute?i asigura ca puii dvs. au întotdeauna o cantitate suficienta de apa.Prezentare generala:Asigura accesul la apa potabila curata pentru gainiNiplurile de baut cu ac?iune u?oara permit o ac?iune naturala de scobituraCapacul cu priza, fara filet ?i sigilat previne cuibaritul acarienilorSuport de perete pentru o instalare sigura ?i cu economie de spa?iuTava de picurare colecteaza excesul de apaTava de picurare poate fi rotita pentru a servi drept treapta pentru puii de gainaCutie robusta, sigura pentru alimente, cu mâner de transport pentru o manipulare u?oaraEconomise?te spa?iu ?i se potrive?te bine în cote?ele miciU?or de cura?atCompatibil cu încalzitorul de bautura SmartCoop, inclusiv cu senzorul de nivel de umplereDomeniul de livrare:1x SmartCoop adapator pentru pasari de curte SmartCoop 10 litri

249 RON*
Buc.
Extensie SmartCoop top 7,5 kg pentru alimentatorul automat
Extensie SmartCoop top 7,5 kg pentru alimentatorul automatAccesoriul de extensie SmartCoop este completarea perfecta pentru alimentatorul automat SmartCoop. Cu acest accesoriu se mare?te capacitatea alimentatorului cu înca 7,5 kg, ceea ce ofera ?i oferi?i gainilor dvs. un acces ?i mai lung ?i continuu la hrana lor. Bucura?i-va de manevrarea u?oara, de calitatea înalta ?i de func?ia practica a acestui accesoriu de extensie.Domeniul de livrare:1x SmartCoop extensie superioara de extensie de 7,5 kg pentru alimentatorul automat

75 RON*
Buc.