Pivo Pod Max la prima vedere:


  • Creați videoclipuri de echitație cu ușurință și fără ajutor de la alții
  • 360° auto-tracking care include moduri de urmărire a feței, a corpului și a acțiunii
  • Utilizați cu smartphone, tabletă , aparate foto etc
  • Permite, de asemenea, lecții de echitație de la distanță
  • Include telecomandă pentru control de pe cal

Pivo Pod Max

Doriți să vă filmați antrenamentul cu calul pentru a analiza mai târziu plimbarea sau pentru a o discuta cu antrenorul dumneavoastră? Atunci Pivo Pod Max este soluția perfectă! Cu modul de urmărire automată la 360°, modurile de urmărire a feței, a corpului și a acțiunii, veți fi mereu în imagine. Acest lucru vă permite să vă concentrați pe deplin asupra echitației în timp ce Pivo Pod Max vă captează și înregistrează mișcările.

Pivo Pod Max este evoluția optimă a seriei Pivo Pod și vă oferă funcții de urmărire îmbunătățite, precum și posibilitatea de a conecta o gamă mai largă de dispozitive, inclusiv smartphone-uri, tablete, aparate foto, DSLR-uri și alte dispozitive cu o greutate de până la 2 kg.

Conectarea la Pivo Pod Max este rapidă și ușoară prin Bluetooth, astfel încât să puteți începe să filmați cât mai curând posibil. Datorită aplicației Pivo+, rămâneți dinamic și receptiv și în timpul apelurilor video, aceasta vă permite, de asemenea, să predați echitație de la distanță.

Designul compact și durabil al Pivo Pod Max face ca acesta să fie ușor de luat oriunde, astfel încât să puteți înregistra videoclipuri de echitație oricând și oriunde. Telecomanda vă pune în control de pe cal pentru filmări și mai bune. De asemenea, conținutul pe care îl creați poate fi încărcat și partajat direct din aplicație pe platformele de livestreaming preferate, fără a fi nevoie de editare suplimentară.

Prezentare generală:

  • Creați videoclipuri de echitație cu ușurință, fără niciun ajutor
  • Tracare automată la 360° care include modurile de urmărire a feței, a corpului și a acțiunii
  • Conectare rapidă cu smartphone-ul prin Bluetooth
  • Permite, de asemenea, lecții de echitație de la distanță
  • Include telecomandă pentru control de pe cal
  • Contenutul poate fi încărcat + partajat direct pe platformele de livestreaming
  • Creați prezentări cu 4 moduri de prezentare diferite
  •  "Fun Create Modes" - creați GIF-uri, Timelapses
  • Numeroase aplicații Pivo disponibile
  • Design compact și durabil
  • 6 - 8 h de autonomie a bateriei

Livrarea include:

1x Pivo Pod Max
1x telecomandă
1x cablu de încărcare USB (32 cm)

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
Pivo Tripod Trepied
Trepied Pivo Tripod Cu sistemul de camere Pivo aveți posibilitați individuale de a va filma antrenamentul. Cu ajutorul trepiedului Pivo corespunzator, un sistem flexibil de Plasare a camerei Pivo Pod nimic nu sta în cale. Datorita greutate redusa și a asamblare simpla trepiedul Pivo poate fi montat în doar câțiva pași. Fara ornamente inutile sau tehnologie neobișnuita - doar extindeți picioarele trepiedului, atașați Pivo și smartphone-ul și faceți fotografii excelente. Trepiedul Pivo poate susține pâna la 3 kg. Trepiedul poate fi extins pâna la o înalțime de 160 cm, iar iar gâtul telescopic va permite sa setați orice unghi doriți. Folosiți suportul universal pentru a atașa Pivo Pod și smartphone-ul și dați frâu liber creativitații. Trepiedul va ofera 3 opțiuni diferite de stabilitate pentru stabilitate, astfel încât sa puteți realiza cele mai bune fotografii oriunde și oricând. Proiectat la Trepied pentru sistemele Pivo Poddar este compatibil și cu alte dispozitive și aparate foto prin intermediul filet de ¼ inch. Prezentare generala: Trepied Pivo pentru amplasarea flexibila a camerei Configurare rapida și necomplicata Extrem de robust, ușor și compact Gât telescopic pentru ajustarea unghiului dorit Posibilitați universale de utilizare Se extinde pâna la 160 cm Suporta pâna la 3 kg filet de ¼ inch Livrarea include: 1x trepied Pivo Tripod

422 RON* 447 RON*
Buc.
%
Pivo Travel Case mini pentru Pivo Max
Pivo Travel Case Mini: protecție sigură pentru Pivo Max Pivo Travel Case Mini pentru Pivo Max este soluția ideală pentru a transporta Pivo Max și telecomanda în mod eficient și în siguranță. Designul său la îndemână și durabil îl face un partener de încredere, indiferent dacă sunteți în deplasare sau doriți să vă păstrați dispozitivele în siguranță și fără praf. Prezentare generală: Protecție optimă pentru Pivo Max și telecomandă La îndemână și durabilă Design compact, ușor și elegant Date tehnice: Material: material durabil Design: compact și elegant Livrare: 1x Pivo Travel Case Mini pentru Pivo Max Întrebări frecvente Este inclus Pivo Max? Nu, Pivo Travel Case Mini este livrat fără Pivo Max și telecomandă.

293 RON* 298 RON*