Perie pentru vaci HAPPYCOW Mini la prima vedere:


  • Crește bunăstarea și producția de lapte
  • Îngrijirea completă a blănii favorizează sănătatea
  • Îndeparteaza murdăria și impuritățile
  • Spațiu pentru mai multe vaci în același timp
  • Inele de perie și role de perie interschimbabile

Perie pentru vaci HAPPYCOW Mini

Peria pentru vaci HAPPYCOW Mini asigură mai multă bunăstare în grajd. Cu această robustă perie pentru vaci vă oferim o soluție perfectă pentru a le oferi vacilor dvs. un mod plăcut și în același timp eficient de a scărpina și îngriji și toaleta. Peria de scărpinat HAPPYCOW este potrivită atât pentru montarea pe podea, pe suprafețe pavate, cât și pentru montarea pe pășune. În acest fel, vacile dvs. au acces la perie în orice moment la perie în orice moment și se pot freca și scărpina la ea în voie. Îmbunătățirea igienei și a stării pielii vacilor poate reduce riscul apariției bacteriilor și a infecțiilor ceea ce are un pozitiv care are un efect pozitiv asupra calității laptelui.

Peria de scărpinat este realizată dintr-o construcție robustă, din metal galvanizat la cald, care poate rezista chiar și la cele mai dure condiții meteorologice. Perii de înalta calitate și durabilitate sunt perfecte pentru a îndeparta murdăria și impuritățile de pe blana vacilor dumneavoastră, oferind în același timp un masaj placut.

Cu un total de 19 inele de perie, peria pentru scărpinat oferă suficient spațiu pentru mai multe vaci în același timp. Mai mult, inelele de perie și rola de perie sunt interschimbabile, astfel încât le puteți schimba rapid și ușor atunci când este nevoie.

Prezentare generala:

  • Perie de scărpinat în aer liber pentru vaci
  • Potrivită pentru montarea pe podea și montarea pe pășune
  • Perie robustă disponibilă în doua dimensiuni: maxi și mini
  • Construcție din metal zincat la cald, perii rezistenți
  • Îndepărtează murdăria și impuritățile, oferă un masaj plăcut
  • Spațiu pentru mai multe vaci în același timp
  • Inele de perie și role de perie înlocuibile
  • Material perii: polipropilena (PP)

Dimensiuni:

  • 100 x Ø 43 cm

Livrarea include:

1x perie pentru vaci HAPPYCOW Mini

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Specii de animale: Cal, Vacă
Material: Polipropilenă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Perie de schimb pentru HAPPYCOW MidiSwing / Free Midi
Perie de schimb pentru Happycow MidiSwing / Free Midi Această perie de schimb este potrivită pentru Happycow Midiswing (nr. articol 27759) și Happycow Free Midi (nr. articol 27760). Perii sunt fabricați din polipropilenă (PP) de înaltă calitate și sunt concepuți pentru a rezista la o utilizare intensă și pentru a dura mult timp. Prezentare generală: Perie de înlocuire pentru Happycow MidiSwing și Free Midi Pentru toaletarea temeinică a blănii vacilor dvs. Perii din polipropilenă de înaltă calitate. Extrem de robustă pentru utilizare intensă Produs de calitate din Germania Livrarea include: 1x perie de schimb pentru Happycow MidiSwing / Free Midi

881 RON*
Buc.