Panou solar 15 Watt cu regulator de încarcare la prima vedere:


  • Panou solar 15 Watt
  • Autoreglare
  • Pentru DUO POWER X 1000
  • Incl. suport galvanizat
  • Garanție de performanță de 5 ani

Panou solar fotovoltaic potrivit pentru generatorul de alimentare DUO Power X 1000 - cu suport galvanizat


Inclusiv suport galvanizat pentru cutia metalică a bateriei și cleme pentru conectarea directă la bateria de 12 volți (cutia metalică a bateriei și unitatea nu sunt incluse).

  • autoreglare - atunci când este dimensionat corect
  • garanție de performanță de 10 ani

Dimensiuni:

  • Lățime: 37,5 cm
  • Lungime: 37 cm
  • Adâncime: 2 cm

Putere: 15 wați

Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Alimentare: 12V Solar

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
AKO Duo Power X 1000 12V / 230V aparat generator impulsuri , 1,6 Joule
AKO aparat generator de alimentare pentru gard electric Duo Power X 1000 12/230V Duo Power X 1000 este un aparat generator de alimentare DUO de 12 sau 230 de volți cu o putere de ieșire eficientă pentru garduri scurte fără vegetație. Două surse de energie sunt posibile pentru acest generator alimentare pentru gard electric - 230 de volți de la rețeaua electrică sau 12 volți de la baterie. Acest lucru înseamnă că puteți lucra cu un singur generator atât în mod staționar, cu alimentare de la rețeaua de 230 de volți, cât și în mod mobil, cu o baterie de 12 volți. Generatoarele de alimentare Duo includ un cablu de conectare de 12 volți cu cleme din oțel inoxidabil, un adaptor de rețea de 230 de volți, precum și un cablu de conectare la gard și la pământ. Carcasa pentru aparatului generator al gardului electric este rezistentă la apă și, prin urmare, poate fi utilizată fără probleme în aer liber. Pentru funcționarea la 230 de volți, adaptorul de rețea trebuie să fie conectat protejat într-o încăpere uscată. AKO Duo Power X 1000 12/230V dintr-o privire: Cea mai recentă tehnologie a aparatului pentru gard electric- cu microprocesor Pentru sisteme de garduri electrice scurte Protecție la descărcare profundă pentru funcționarea la 12 volți Unitate de afișare a controlului funcțiilor Indicator de avertizare a bateriei Consum de energie optimizat datorită circuitului de economisire a energiei Fabricat în Germania Consum optimizat de energie datorită circuitului de economisire a energiei Protecție la descărcare profundă pentru funcționarea la 12 volți Controlat de microprocesor Capac de conectare cu siguranță cu șurub Livrarea include: 1 x AKO Duo Power X 1000 12/230V aparat generator alimentare gard electric 1 x cablu de conectare a gardului 1 x cablu de conectare la pământ Caracteristici speciale AKO generatoare pentru gard electric Duo Classic: Aparat generator alimentare Duo din gama AKO Classic Line sunt controlate de un microprocesor și au un consum optimizat de energie datorită unui circuit de economisire a energiei și a unei protecții împotriva descărcărilor profunde la funcționarea la 12 volți. Luminile indicatoare ale generatorului sau ale gardului oferă întotdeauna informații despre starea actuală. Duo Power X 1000 are doar un LED de control al funcției și un indicator vizual de avertizare a bateriei. În timp ce Duo Power X 2500 și Duo Power X 4000 au deja un LED de control al gardului și un indicator separat de avertizare a bateriei. Generatoarele electrice Classic sunt dispozitive entry-level ieftine, cu o gamă completă de caracteristici! AKO Duo aparat generatorul de alimentare pentru gard electric : Generatoarele de alimentare pentru garduri electrice Duo combină un maxim de flexibilitate cu energii de ieșire puternice! Dispozitivele 2 în 1 pot fi utilizate în mod staționar, cu alimentare de la rețeaua de 230 de volți, sau în mod mobil, cu 12 baterii reîncărcabile.

557 RON* 592 RON*
Buc.
%
Kerbl TITAN DUO 3000 generator impulsuri gard electric 12V / 230V, 3 Joule
Kerbl TITAN DUO 3000 - 12/230 Volt generator Hybrid pentru gard electric Gardul electric Kerbl poate fi acționat cu o baterie de 12 volți sau cu rețeaua electrică și este conceput pentru garduri scurte fără vegetație. Generatorul de impulsuri pentru  gard electric TITAN DUO 3000 este puternic, compact și fiabil. Dimensiunile compacte ale generatorului electric permit ca bateriile să fie depozitate în interiorul gardului, iar mânerul practic de transport face ca acest dispozitiv cu baterii să fie perfect pentru utilizare mobilă. Este ideal pentru electrificarea padocurilor, a gardurilor pentru animale de companie sau a pășunilor de porțiune. Gardul electric poate fi utilizat în mod universal pentru multe tipuri diferite de animale, cum ar fi bovinele, porcii, păsările de curte și animalele de companie. Kerbl TITAN DUO 3000 dintr-o privire: Generator DUO de 12 / 230 volți cu putere de ieșire mare Pentru împrejmuiri normale cu vegetație redusă Modul solar recomandat: Nr. art. 375251 - 25 wați Cu întrerupător pornit / oprit LED de control al funcțiilor și indicator de avertizare separat pentru baterie Detalii: 12/230 volți generator alimentare pentru gard electric Putere de impact de 3 jouli Putere de impact de 9.600 volți Domeniu de utilizare: Pentru împrejmuiri normale cu vegetație redusă Porțiuni de pășuni, garduri pentru animale de companie sau padocuri Până la 70 km fără vegetație Livrarea include: 1x Kerbl TITAN DUO 3000 generator de alimentare pentru gard electric

816 RON* 866 RON*
Buc.
Tip
Agrarzone DUO 3000 generator impulsuri gard electric 230V / 12V, 4,5 Joule
Agrarzone DUO 3000 generator electric 230V / 12V, 4,5 jouli Generatorul electric de 230/12 volți Agrarzone DUO 3000 este generatorul de impulsuri perfect pentru garduri de lungime medie cu vegetație mică! În principiu, trebuie să ne asigurăm că animalele respectă zona împrejmuită și că respectă întotdeauna această limită. Din acest motiv, un generator fiabil este inima fiecărui gard electric. În funcție de specia de animale, de lungimea gardului sau de vegetație, Generatorul pentru gardul electric  trebuie adaptat la cerințele corespunzătoare. Cu puternicul generator combinat de 230/12 volți Agrarzone DUO 3000, se poate construi o gamă extrem de largă de sisteme de împrejmuire, fie că este vorba de cai, bovine, ovine sau caprine. Generatorul duo este controlată de un microprocesor și este ideal pentru garduri de pășune de lungime medie și garduri electrice cu vegetație mică sau deloc. Dar nu numai operarea extrem de simplă, ci și accesoriile incluse în livrare (cablu de conectare de 12 volți, cablu de conectare la pământ, cablu de conectare a gardului), fac din generatorul electrificabil cu rețea și baterie un articol de top în tehnologia gardurilor pentru pășuni. La prima vedere: Generator de gard electric de mare impact, eficientă, 230/12 volți, cu gard electric duo Cu alimentare ca unitate de rețea sau cu baterii pentru utilizare mobilă Generator electric Duo cu putere de ieșire mare, pentru garduri normale cu puțină vegetație Controlat de microprocesor Țara de origine: "Made in Germany" - Garanție de 3 ani Utilizare pentru: Siguranța optimă a pășunatului pentru mai multe animale de pe pășune, de exemplu, cai, bovine, ovine și caprine. Pentru garduri de lungime medie cu vegetație redusă Detalii: Dimensiunile unității: aprox. 32,2 x 22,5 x 13 (LxLxA). Greutatea articolului: 2,19 kg 12 volți gard electric Lungimea teoretică a gardului: 95 km Max. tensiune: 9,600 V Max. energie de încărcare: 4,5 J Max. energia de descărcare: 3,0 J Max. lungimea gardului fără vegetație: 35,0 km Lungimea gardului cu vegetație medie: 12,0 km Lungimea gardului cu vegetație înaltă: 5,0 km Livrarea include: 1x Agrarzone generator electric de 230 volți DUO 3000 1x cablu de conectare a gardului 1x cablu de împământare 1x cablu de conectare 12V 1x adaptor de rețea 230V 1x manual de instrucțiuni

754 RON*
Buc.
%
Kerbl TITAN DUO 1500 generator impulsuri gard electric 12V / 230V, 1,5 Joule
Kerbl TITAN DUO 1500 - Generator hibrid de 12/230 volți Generatorul  Kerbl poate fi acționat cu o baterie de 12 volți sau cu rețeaua electrică și este proiectat pentru garduri scurte fără vegetație. Generatorul de impulsuri pentru gard electric TITAN DUO 1500 este puternic, compact și fiabil. Dimensiunile compacte ale gardului electric permit depozitarea bateriilor în interiorul gardului electric, iar mânerul practic de transport face ca acest dispozitiv cu baterii să fie perfect pentru utilizare mobilă. Este ideal pentru electrificarea padocurilor, a gardurilor pentru animale de companie sau a pășunilor de porțiune. Generatorul poate fi utilizat în mod universal pentru multe tipuri diferite de animale, cum ar fi bovinele, porcii, păsările de curte și animalele de companie. Kerbl TITAN DUO 1500 dintr-o privire: Generator DUO 12 / 230 Volt Puterea de ieșire efectivă Pentru garduri scurte fără vegetație LED de control al funcțiilor și indicator optic de avertizare a bateriei   Detalii: 12/230 volți unitate de gard electric Putere de impact de 1,5 jouli Putere de impact de 9.000 de volți Domeniu de utilizare: Pentru garduri scurte fără vegetație Porțiuni de pășuni, garduri pentru animale de companie sau padocuri Până la 35 km fără vegetație Livrarea include: 1x Kerbl TITAN DUO 1500 generator de impulsuri pentru gard electric .

532 RON* 567 RON*
%
Tip
Agrarzone DUO 1500 generator impulsuri gard electric 230V / 12V, 2 Joule
Agrarzone DUO 1500 - generator electric 230/12 Volt Generator universal de 230/12 volți Agrarzone DUO 1500 este generatorul electric perfect pentru garduri scurte fără vegetație! Un generator pentru gard electric de pășune este, în principiu, responsabil pentru a se asigura că animalele respectă zona lor împrejmuită și că respectă întotdeauna această limită. Din acest motiv, un generator fiabil este inima oricărui gard electric. În funcție de specia de animale, de lungimea gardului sau de vegetație, gardul electric trebuie adaptat la cerințele corespunzătoare. Puternica unitate combinată de 230/12 volți Agrarzone DUO 1500 poate fi utilizată pentru a construi o gamă extrem de largă de sisteme de garduri. Generatorul este ideal pentru garduri de lungime mică, fără vegetație. Fie că este vorba de cai, bovine, ovine sau caprine - generatorul duo este controlat de un microprocesor și are, de asemenea, un indicator luminos de funcționare cu LED. Dar nu numai operarea extrem de simplă, ci și accesoriile incluse în livrare (cablu de conectare de 12 volți, cablu de conectare la pământ, cablu de conectare a gardului), fac din generatorul pentru gard electrificat pentru pășuni Agrarzone DUO 1500 un articol de top în tehnologia gardurilor pentru pășuni și ideal pentru gardurile electrice și gardurile pentru pășuni. Agrarzone DUO 1500 dintr-o privire: Generator de gard electric de mare impact, universală, de 230/12 volți Funcționare pe baterie sau electrică posibilă Raport preț/performanță foarte bun Produs de calitate "Made in Germany" - Garanție de 3 ani Domeniu de utilizare: Generator de alimentare / generator de rețea / generator pe baterii ideal pentru garduri scurte fără vegetație. Poate fi folosit pentru multe animale de pe pășune, de exemplu cai, vite, porci, găini, câini, pisici și pentru a alunga heroni. Detalii: Dimensiunile unității: aprox. 32,2 x 22,5 x 13 (LxLxA). Greutatea articolului: 1,48 kg 12 volți gard electric Lungimea teoretică a gardului: 48 km Max. tensiune: 9.000 V Max. energie de încărcare: 2,0 J Max. energia de descărcare: 1,5 J Max. lungimea gardului fără vegetație: 15,0 km Lungimea gardului cu vegetație medie: 4,5 km Lungimea gardului cu vegetație înaltă: 2,0 km Livrarea include: 1x Agrarzone generator electric DUO 1500 230 volți 1x cablu de conectare a gardului 1x cablu de împământare 1x cablu de conectare 12V 1x adaptor de rețea 230V 1x manual de instrucțiuni

532 RON* 597 RON*
Buc.
%
AKO Savanne 2000 generator cu cutie metalică pentru gard electric, 3,2 Joule
AKO Savanne 2000 generator cu cutie metalică pentru gard electric Generatorul  Savanne 2000 cu cutie metalică inclusă este un dispozitiv alimentat cu baterii de 12 volți, cu o putere de ieșire mare pentru sisteme de împrejmuire normale, chiar și cu vegetație mai grea. Mobile Power Savanne este livrat cu o cutie metalică asortată și este, de asemenea, disponibil ca set de pornire cu sau fără un modul solar. Generatorul alimentat cu baterii este ideal pentru garduri electrificabile lungi cu vegetație abundentă, precum și pentru cai, vaci de lapte, oi, capre, iazuri cu pește și păsări de curte. LED-ul de control al generatorului și indicatorul separat de avertizare a bateriei oferă întotdeauna informații despre starea sistemului de gard. Produse în conformitate cu standardul european de siguranță EN60335 în vigoare. Cea mai recentă tehnologie a dispozitivului, controlată de microprocesor Generator de alimentare pentru gard electric cu cutie metalică galvanizată Consum optimizat de energie datorită circuitului de economisire a energiei Protecție la descărcare profundă de 12 volți Indicator separat de control al bateriei Afișaj de control al gardului Funcționare solară posibilă - se conectează direct la baterie 3 ani garanție Întrerupător pornit/oprit! Dimensiunile interioare ale cutiei: aprox. 295 x 200 x 250 mm potrivit pentru baterii de până la max. 100 Ah

900 RON* 990 RON*
Buc.
%
AKO Power A 2000 generator impulsuri gard electric 12V, 3,2 Joule
Generatorul de impulsuri Power A 2000 pentru garduri electrice este o unitate eficientă cu baterie de 12 volți pentru utilizare mobilă, ideală și pentru gardurile pentru cai și vite. Generatorul de impulsuri de 12 volți este ideal pentru un gard de cai sau de vite. Este posibilă funcționarea cu panou solar (nr. art. 375151, rec. Modul solar 15 W; pentru conectarea directă la bateria de 12 volți). Generator de impulsuri eficient de 12 volți pentru utilizare mobilă Ideal și pentru gardurile pentru cai și vite LED de control al gardului și indicator separat de avertizare a bateriei Cu protecție la descărcare profundă de 12 volți Clipuri tip crocodil realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate Consum redus de energie datorită circuitului de economisire a energiei Potrivite pentru garduri de pășune cu bandă, fir, frânghie și pentru plase de gard Baterie AKO de 12 volți Classic: Generatorul de alimentare Classic cu baterie de 12 volți sunt mai rentabile și oferă funcții simplificate pentru toate gardurile standard cu vegetație normală. Un control al tensiunii gardului și un control al tensiunii bateriei (LED-ul clipește în roșu imediat ce bateria atinge 40% din capacitatea sa rămasă) oferă întotdeauna informații despre starea gardului. Date tehnice: Tensiune max600 V Tensiune la gol: 8,300 V Tensiune la 500 Ohm: 6.100 V Energie maximă încărcare: 3,2 J Energia maximă de descărcare: 2 J Lungimea teoretică a gardului: 70 km Lungimea maximă gardului fără vegetație: 18 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație medie: 4 km Lungimea maximă a gardului cu vegetație înaltă: 1,7 km Consumul de curent: 75 mA - 193 mA Numărul de țăruși de sol necesar 1 m: 2 buc. Adecvat pentru plase de pășunat până la: 0,4 km Pentru aceste specii de animale: cal, bovine, ovine, caprine, porcine, păsări de curte, câini, heroni. Livrarea include: 1x AKO Power A 2000 generator de alimentare pentru gard electric 12V, 3,2 Joule 1x cablu de conectare a gardului 1x cablu de conectare la pământ 1x manual de instrucțiuni

672 RON* 721 RON*
Buc.