Panou galvanizat pentru oi 1,37 x 0,92 m la prima vedere:


  • Ușor de asamblat fără unelte
  • Complet galvanizat la cald
  • Înălțime: 92 cm

Panou pentru oi - pentru asamblare fără unelte

Sistem practic de conectare pentru o construcție ușoară și fără scule a panourilor. Panourile pentru ovine sunt ideale pentru construcția de zone de pre-recoltare, boxe, grajduri individuale și de grup, precum și pentru separarea grajdurilor.

La prima vedere:

  • Asamblare fără scule cu sistem plug-in
  • 7 tuburi transversale cu spațiere crescândă de jos în sus, diametrul tubului: 25,0 sau 21,3 mm
  • Cu o bară de aruncare și cadru întărit, lățimea de trecere 57 cm
  • Panou pentru miel poziționat central, cu lățime reglabilă (18 cm / 25 cm)
  • Complet galvanizat la cald
  • Înălțime: 92 cm

Dimensiuni:

  • Panou de conectare 1,37 x 0,92 m
  • Panou de conectare 1,83 x 0,92 m
  • Încărcătură de împingere 2,75 x 0,92 m
  • Hoardă cu cuie cu poartă de 1,83 x 0,92 m
  • Panou de pichet cu poartă 2,75 x 0,92 m
  • Pichet cu alunecare de miel 1,83 x 0,92 m
Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Specii de animale: Oaie
Material: Galvanizat

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Suport de fân pentru porci dublu 62,5 cm
Suport dublu pentru fân 62,5 cm, 40 mm Acest suport de fân este deosebit de potrivit pentru hrănirea cu fibre brute în adăposturile de porci. La prima vedere: spațiere mică a barelor (40 mm) galvanizat pentru montarea pe peretele boxei sau pe peretele lateral până la o lățime maximă de 43 mm Dimensiune 62,5 x 51 x 48 cm (L x l x îh)

338 RON*
Suport de fân dublu 61,5 cm, 8 mm
Suport dublu pentru fân Suportul pentru fân este potrivit pentru a fi atașat la cutie sau la peretele lateral până la o lățime maximă de 43 mm. Galvanizat Distanța dintre bare: 80 mm Grosimea barei: 8 mm Dimensiune 61,5 x 50 x 48 cm (L x l x îh)

353 RON*
Stâlp suplimentar pentru panouri de oi 92 cm
Stâlp suplimentar pentru panouri de oi Galvanizat la cald Înălțime: 92 cm

70 RON*
Buc.
Suport de găleată de 30 cm pentru agățat pe țevi de până la Ø32 mm
Suportul robust pentru găleți este potrivit pentru agățarea pe tuburi de până la Ø 32 mm. Suportul pentru găleți este potrivit, de exemplu, pentru panouri de oaie și rafturi de tip plug-in. Diametru: 300 mm Pentru agățarea pe țevi de până la Ø 32 mm Zincat la cald

75 RON*
Buc.
Suport de perete și podea pentru panouri de pășune
Suport de perete și podea pentru panouri de pășune Acest suport pentru perete și podea este utilizat pentru a fixa panourile de pășune la perete sau podea. Prin omiterea șurubului din apropierea peretelui, panourile pot fi fixate, de asemenea, la un unghi ușor pentru a compensa pantele sau înclinațiile minore ale terenului. Partea cu șuruburi este fabricată din metal durabil, galvanizat la cald. Panourile pot fi montate cu ușurință prin înșurubarea lor pe perete sau pe podea. Prezentare generală: Fixați panourile de pășune în siguranță pe perete sau pe podea Posibilitate de fixare ușor înclinată Ideal pentru a compensa pantele sau înclinațiile Ușor de montat prin înșurubare pe Fabricat din metal durabil, galvanizat la cald. Livrarea include: 1x suport de perete și podea pentru panourile de pășune

48 RON*
Buc.
Conector pentru panouri de pășune
Conector pentru panouri de pășune Acest conector este utilizat pentru a uni două panouri de pășune (tuburi ovale plate). Conectorul este potrivit pentru toate panourile de pășune cu sau fără porți și permite, de asemenea, conectarea panourilor de pășune peste colțuri. Conectorul este fabricat din metal durabil, galvanizat la cald. Acesta poate fi montat cu ușurință pe panouri, fără unelte. Pentru o conectare optimă a două panouri, utilizați în mod ideal doi conectori. Prezentare generală: Servește la conectarea a două panouri de pășune Pentru toate panourile de pășune cu sau fără utilizării de poartă De asemenea, pentru îmbinarea panourilor peste colțuri Asamblare simplă și ușoară fără unelte Fabricat din metal durabil, galvanizat la cald. Livrarea include: 1x conector pentru panouri de pășune

48 RON*
Buc.