Suport pătrat pentru cai și vite cu gard cu protecție la prima vedere:


  • 12 locuri de hrănire
  • Potrivit pentru baloți rotunzi și dreptunghiulari
  • Patine reglabile în înălțime (adaptare la dimensiunea animalului)
  • Pierderi foarte mici de furaje
  • Pârghie tubulară pătrată

Raft standard pătrat de hrănire cu gard de hrănire  - pentru pierderi reduse de furaje.

Suportul este ideal pentru hrănirea vitelor și a cailor și este echipat cu 12 locuri de hrănire.

Suportul pentru fân oferă 12 locuri de hrănire pentru cai și vite și este potrivit pentru baloți dreptunghiulari și rotunzi cu o lungime sau un diametru de până la 1,8 m. Raftul pentru fân este echipat suplimentar cu o grindă inferioară din tub pătrat și este galvanizat la cald. Deoarece 2 laturi pot fi deschise, raftul de fân poate fi umplut cu ușurință cu baloți dreptunghiulari și rotunzi. Datorită acoperișului, furajul din greblă nu este complet umed, asigurând astfel o calitate bună a furajului pe o perioadă mai lungă de timp. Pierderile de furaje sunt reduse datorită tăvii colectoare și pot fi optimizate cu o plasă de furaje. Poziția raftului de fân pentru cai și vite poate fi schimbată cu ușurință cu ajutorul tractorului, datorită dispozitivului de prindere stabilă în trei puncte. Bara de protecție furnizată și protecția marginilor acoperișului pe toată lungimea acestuia protejează animalele de rănire.

Important: îndepărtați plasticul de pe plasa de învelire înainte ca animalele să mănânce!

La prima vedere:

  • 12 locuri de hrănire
  • Suport universal pentru cai și vite
  • Potrivit pentru baloți rotunzi și dreptunghiulari cu o lungime sau un diametru de până la 1,8 m
  • 1 fascicul de tub pătrat
  • Zincat la cald
  • 2 laturi pot fi deschise cu ușurință pentru umplere
  • Picioare reglabile în înălțime (adaptare la dimensiunea animalului)
  • Cuplaj în trei puncte
  • Pierderi foarte mici de hrană

Dimensiuni:

  • Streașină pătrată: aprox. 2,3 x 2,3 x 2,5 m (L x l x a)
  • Dimensiunile interioare ale căzii: aprox. 1,9 x 1,9 m

Livrarea include:

  • 1x standard de streașină pătrată - kit
  • 1x protecție pentru toate marginile acoperișului
  • 1x balustradă de protecție cu trei puncte
Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Țară de origine: EU
Specii de animale: Cal, Vacă
Material: Galvanizat, Oțel

1 of 1 reviews

5 out of 5 stars


100%

0%

0%

0%

0%


Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


4 iunie 2020 09:12

Qualitativ gutes Produkt

Gekauft für Pferde. Gute Qualität um einen guten Preis. Sehr stabil, gut verarbeitet. Für die Qualität 5 Sterne. Ein (kleiner) Nachteil: Für 12 Pferde, wenn es sich nicht gerade um Kleinpferde handelt, geht es sich schwer aus. Praxiserprobt für max. 8 Pferde optimal. Für die Herstellerangaben gäbe es, wenn dies bewertet würde, nur 3 Sterne. Das muss besser beschrieben werden, Tiergröße mit Anzahl an Fressplätzen steht eben in einem entsprechenden Verhältnis.

%
Plasă furajeră pentru baloți rotunzi
Plasă de economisire a furajelor pentru baloți rotunzi - pentru o economie vizibilă de furaje în raftul de fân. Cu o plasă de economisire a furajelor în raftul de fân, animalele dumneavoastră mănâncă mai încet și mai bine, ceea ce contribuie la o digestie mai bună. Plasa de economisire a furajelor pentru baloți rotunzi este întinsă peste furaje sau peste balotul de fân. Acest lucru face ca animalele să mănânce mai încet și mai bine. Dimensiunea mică a ochiurilor de plasă favorizează comportamentul natural de hrănire al animalelor. Consumul mai lent de hrană contribuie la îmbunătățirea digestiei. Marginea plasei este întărită pentru ca animalele să nu poată rupe plasa din balot. Este inclus un cauciuc pentru o mai bună fixare pe suportul de fân. Privire de ansamblu asupra plasei furajere: Garantează o alimentație mai completă și mai lentă Mai puțină formare de praf Consumul de hrană adecvat speciei Pierdere redusă de alimentare Material: polipropilenă fără noduri Grosimea materialului: 5 mm Dimensiuni (LxL): Modelul 1: 2,8 x 2,8 m, dimensiunea ochiului de plasă 10,0 cm Modelul 2: 2,8 x 2,8 m, dimensiunea ochiurilor de plasă 4,5 cm Modelul 3: 3,6 x 2,4 m, dimensiunea ochiurilor de plasă 10,0 cm Modelul 4: 3,6 x 2,4 m, dimensiunea ochiurilor de plasă 4,5 cm Notă: diametrul balotului pentru modelul 1 și modelul 2: max. 1,60 m Livrarea include: 1x plasă de economisire a furajelor pentru baloți rotunzi

502 RON* 522 RON*
Cadru pentru plasa de furajeră
Cadru pentru plasa de depozitare a furajelor 1,83 x 1,83 m - pentru rafturi pătrate. Cadrul face ca utilizarea plasei de economisire a furajelor să fie mult mai la îndemână! Cadrul galvanizat de înaltă calitate asigură că plasa este întotdeauna bine fixată. Cadrul poate fi deschis și închis cu ușurință, iar plasa nu trebuie strânsă din nou de fiecare dată când este umplută. În plus, cadrul întinde plasa de economisire a furajelor direct peste fân și este potrivit pentru toate suporturile de furaje pătrate. La prima vedere: Cadru galvanizat Pentru fixarea ușoară a plasei de furaje Convenabil și rapid de deschis și închis Dimensiuni: Lungime: 1,83 m Lățime: 1,83 m Livrarea include: 1x cadru pentru plasa de furaje 1,83 x 1,83 m Notă: plasa de hrănire nu este inclusă în pachetul de livrare.

448 RON*
Buc.