Plasă pentru iepuri 65 cm cu vârf dublu 50 m la prima vedere:


  • Plasă de gard pentru iepuri electrificabilă pentru cea mai mare siguranță a turmelor
  • Dimensiune foarte mică a ochiurilor de plasă 5,9 cm
  • Conectare rapidă și ușoară cu Litzclip
  • Asamblare rapidă și ușoară

Plasă de gard pentru iepuri 50m - gard electrificat pentru iepuri cu țepușă dublă.

Păstrați-vă rozătoarele în siguranță în aer liber cu plasa pentru iepuri / plasa pentru animale mici. Dimensiunea deosebit de mică a ochiurilor de plasă, de 5,9 cm, asigură o siguranță maximă a animalelor. Pentru a împiedica mușcăturile din plasă sau pentru a proteja suplimentar iepurii și animalele de intruși, plasa de iepuri poate fi opțional acționată cu energie electrică. Plasa pentru animale mici este, de asemenea, ideală pentru pisici sau câini mici.

Plasa de iepuri dintr-o privire:

  • Alimentare orizontală cu 3 conductori din oțel inoxidabil de 0,20 mm pe fir
  • Dimensiune foarte mică a ochiurilor de plasă 5,9 cm
  • Asigură siguranța maximă a animalelor
  • Conectare rapidă și ușoară cu Litzclip
  • Practică
  • Culoare: verde

Notă: Pentru alimentarea cu energie electrică este adecvată unitatea de alimentare cu baterii AKO Compact Power B 40 sau unitatea de alimentare la rețea AKO Compact Power N 700. (nu este inclus în livrare)

Dimensiuni:

  • Lungime: 50 m (15 stâlpi)
  • Înălțime: 65 cm
Producător "AKO"

AKO - mai mult decât un simplu brand de garduri!

AKO este susținută de peste 70 de ani de experiență în domeniul echipamentelor de împrejmuire a pășunilor și al construcției de garduri pentru Pășuni. Pe lângă gama convențională, care constă în stâlpi pentru garduri de pășune, izolatori, componente pentru porți, plase pentru garduri de pășune, materiale conductoare și accesorii, veți găsi echipamentul potrivit pentru fiecare domeniu de aplicare! Pentru a vă ajuta să alegeți echipamentul de gard electric potrivit, gama a fost împărțită în funcție de diferite Criterii.

  • Toate echipamentele de garduri electrice sunt "Made in Germany" la sediul german din Wangen im Allgäu
  • Garanție de 3 ani din partea producătorului pentru toate scrimătoarele electrice AKO
  • Echipă internă de dezvoltare pentru dezvoltarea ulterioară și nouă a tehnologiei echipamentelor
  • 100% control de calitate - fiecare gard electric AKO este testat individual pentru funcționare și performanță

AKO Classic - unitate de alimentare ieftină pentru începători

Dispozitivele ieftine de bază sunt concepute pentru garduri standard și oferă nu numai performanțe eficiente, ci și echipamente Solide. Funcția gardului electric poate fi controlată prin intermediul unui indicator luminos pentru unitate sau pentru Gard.

  • Power N 3500: unitatea de alimentare 230 V pentru o utilizare mai solicitantă
  • Power AD 3300: unitatea de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri mai lungi și creșterea normală a ierbii Compact Power B40: baterie de 3 V pentru garduri mai mici fără vegetație

AKO Premium - unitate de alimentare cu funcții convenabile

Unitatea de alimentare premium de la AKO au afișaje digitale pentru citirea comodă a tuturor informațiilor importante despre unitate și sistemul de Gard. Cele mai puternice unități îndeplinesc cele mai înalte Cerințe. Gardurile lungi și condițiile dificile nu sunt o problemă pentru acești Scrimeri. În plus, dispozitivele au o ajustare inteligentă la starea gardului, iar funcțiile de alarmă asigură cel mai înalt nivel de siguranță pentru oameni și Animale.

  • Power Profi NDi 15000 Digital: unitate de alimentare de 230 V, pentru lungimi extreme ale gardurilor, condiții de vegetație și animale foarte Robuste. Power Station BD 600 Digital: unitate de alimentare cu baterii de 9 V pentru garduri mai lungi și vegetație mai grea
  • Mobil Power AD 5000 Digital: unitate de alimentare cu baterii pentru aplicații mobile, extreme

AKO Expert - unitate de alimentare pentru control total

Afișajele cu LED-uri ale unităților de alimentare electrice Expert permit un control vizual facil al stării curente a gardului și a unității dintr-o Privire. Unitățile de gard electric funcționează cu o putere de ieșire mare pentru garduri lungi și Exigente. Echipamentul bun asigură o flexibilitate ridicată în Utilizare.

  • Power Profi NDi 10000: unitate de alimentare de 230 V pentru specii de animale robuste și pentru protecția Mistreților. Mobil Power AN 5500 unitate de alimentare cu baterii de 12 V pentru garduri lungi și creștere intensă a Ierbii. Eco Power B 500 Plus: unitate de alimentare cu baterie pentru garduri lungi și vegetație Puțină.

În plus față de categoriile normale, puteți cumpăra în magazinul nostru și unitate de alimentare Duo Classic (12V/230 V) și unitate de alimentare cu energie Solară.

Număr de puncte: punte dublă
Caracteristici: Cu curent
Țară de origine: EU
Specii de animale: Câine, Iepure, Pisică
Mărime animale: Câine de talie mică

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


%
AKO Compact Power B40 generator pentru gard electric 3V, 0,07 Joule
AKO Compact Power B 40 - generator de 3 volți pentru alimentarea gardurilor mici fără vegetație AKO Compact Power B 40 este un dispozitiv cu baterii ieftin, mobil și la îndemână pentru garduri mici fără vegetație - ideal pentru gardurile mici din grădină, pentru călăreții de pe traseu și alte garduri mici care nu pot fi atinse cu un dispozitiv de 230 de volți. Gardul electric este alimentat de două baterii monocelulare de 1,5 volți. Acest lucru înseamnă că dispozitivul de mici dimensiuni poate fi luat cu ușurință oriunde. La prima vedere: Funcționare cu 2 baterii monocelulare de 1,5 volți (nu sunt incluse în livrare) Durata de funcționare în regim de funcționare continuă aprox. 6 săptămâni Pentru o lungime de aproximativ 200 m de gard fără vegetație Generatorul electric se potrivește în orice buzunar de haină Cu întrerupător pornit/oprit Caracteristici speciale ale dispozitivelor Hobby Classic: Generatoarele de alimentare Hobby sunt foarte potrivite pentru garduri electrice scurte cu puțină vegetație. Aceste generatoare de alimentare sunt deosebit de populare pentru garduri electrice mobile în grădină, pentru padocuri mobile și pentru călărie. La Agrarzone veți găsi, de asemenea, seturi special dezvoltate pentru domeniile respective de aplicare, care conțin tot ce aveți nevoie pentru a ridica cu ușurință un gard viu. Livrarea include: 1x 3 V AKO Compact Power B 40 generator electric de 3 V

478 RON* 517 RON*
Buc.
%
Stâlp de montare și de susținere pentru unitatea de gard pentru pășuni
Tija de pământ / tija de sprijin pentru echipamente de gard electric Această tijă de împământare este potrivită, printre altele, pentru următoarele unități de alimentare: AKO B40 AKO Dispozitive Duo X AKO Dispozitive Power A Notă: Unitățile de alimentare, generatoarele pentru gard electric nu sunt incluse în pachetul de livrare.

60 RON* 65 RON*
Buc.
Ancorj la sol pentru plasa de gard din plastic
Ancoră la sol din plastic pentru plasă de gard Lungime: 15 cm

11 RON*
Buc.
Mulinetă pentru plasă Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard Asamblare și dezasamblare ușoară, rapidă și fără ajutor a plasei de gard (până la 125 cm înălțime)! Folosiți ajutorul Twist Butler roll-up și lăsați-vă convins de ușurința de manevrare, calitatea și opțiunea de depozitare cu economie de spațiu pentru gardurile de pășune și plasele de gard electric. Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de depozitare și manivela. Manivela este detașabilă. Înfășurătorul de plasă este deosebit de potrivit pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Twist Butler poate fi folosit pentru plase și garduri de salcie până la o înălțime de 125 cm. Se recomandă utilizarea unui element de bază (format din planor și tijă) pentru fiecare plasă de sălcii. Manivela este universală și poate fi utilizată pentru mai multe elemente de bază. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de gard poate fi depozitată în mod ordonat și sistematic, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea lungă a plasei de salcie este istorie cu ajutorul gardului de salcie Twist Butler. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Montarea și demontarea rapidă a plasei de gard Ajutor de înfășurare pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare care economisește spațiu și este ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (inclusiv punctul inferior) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x Twist Butler TB125 rolă pentru rularea plasei de gard

353 RON*
Buc.
Set de 3 bobine pentru plasă gard Twist Butler TB125
Twist Butler TB125 set de 3 role pentru rularea plasei de gard Montarea și demontarea plasei de gard (până la H 125 cm) fără complicații, rapid și fără ajutor extern! Folosiți rola pentru plase de gard Twist Butler și convingeți-vă de ușurința de manevrare, calitatea și posibilitatea de depozitare cu economie de spațiu a gardurilor de pășune și a plasei de gard. Înfășurătorul de plase Twist Butler este unic și se caracterizează printr-un sistem de înfășurare asemănător unei bobine, format din 2 unități - elementul de stocare și manivela. Setul de 3 Twist Butler este format din trei elemente de bază și o manivelă. Ajutorul de înfășurare este utilizat în principal pentru împrejmuirea pășunilor de dimensiuni mici și medii. Bobina pentru rularea plasei de gard poate fi utilizată pentru plase și garduri până la o înălțime de 125 cm. Recomandăm un element de bază pentru fiecare plasă de gard, format din planor și tijă. Manivela este detașabilă și poate fi utilizată pentru fiecare element de bază al setului de 3 piese. Înfășurată pe elementul de bază Twist Butler, o plasă de răchită poate fi depozitată în mod sistematic și ordonat, fiind gata oricând pentru a fi utilizată din nou. Descâlcirea costisitoare a plasei de răchită a devenit istorie cu ajutorul dispozitivului Twist Butler roll-up. Manivela este fabricată din material armat cu fibră de sticlă și garantează o rezistență ridicată. Stâlpul este fabricat din aluminiu rezistent la intemperii. Prezentare generală: Asamblare și dezasamblare rapidă a plasei de gard Setul Twist Butler compus din 3 elemente de bază + 1 manivelă Înfășurătoare de rețea pentru plase de gard de dimensiuni mici și medii Opțiune de depozitare cu economie de spațiu și ordonată Pentru plase de gard de până la H 125 cm x 50 m (cu vârf de pământ inclus) Manivela poate fi demontată Livrarea include: 1x set de 3 role pentru rularea plasei de gard Twist Butler TB125

572 RON*
Buc.