Perie dublă pentru coamă Putzi la prima vedere:


Putzi cu perie dublă - Pentru îngrijirea minuțioasă și blândă a blană

dublu perie putzi este un instrument eficient de salon pentru animale care asigură îngrijirea minuțioasă și blândă a blană. Nu numai că servește pentru a îndepărta murdăria și părul liber, dar, de asemenea, stimulează un flux de sânge bun către blana de animal cu efectele sale de masaj.

Această perie dublă oferă numeroase avantaje. Are un mâner și două părți care îndeplinesc funcții diferite. O parte are o suprafață crescută care are un efect de masaj și îmbunătățește astfel circulația sângelui.

peria dublă Putzi este deosebit de potrivită pentru proprietarii de animale de companie care caută o îngrijire minuțioasă și blândă pentru blana animalelor lor și, în același timp, doresc să îmbunătățească fluxul de sânge către blană.

Prezentare generală:

  • Îndepărtarea eficientă a murdăriei și părului liber
  • suprafață crescută pentru efecte de masaj și o mai bună circulație a sângelui
  • Mâner și două părți pentru o aplicație versatilă
  • Ideal pentru îngrijirea minuțioasă și blândă a blană

Date tehnice:

  • Material: plastic
  • Dimensiune: dimensiune standard

Domeniul de livrare:

1x tencuială cu perie dublă

FAQ

Ce funcție îndeplinește Putzi cu perie dublă?
Peria dublă Putzi este folosită pentru a îndepărta murdăria și părul liber și pentru a stimula o bună circulație a sângelui din blană animală cu efectele sale de masaj.

pentru cine este deosebit de adecvat de tencuială cu perie dublă?
Peria dublă Putzi este deosebit de potrivită pentru proprietarii de animale de companie care caută o îngrijire minuțioasă și blândă pentru blana animalelor lor și, în același timp, doresc să îmbunătățească fluxul de sânge către blană.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.