Numere de turneu din 4 cifre (pereche) la prima vedere:


Numere de turneu 4 -digit, în perechi - etichetare practică și clar lizitabilă pentru competiție

Numerele turneului cu 4 locuri de muncă servesc la etichetarea în mod clar și lizibil a participanților la competiții. Sunt un instrument indispensabil pentru a facilita organizarea și implementarea evenimentelor.

Numerele turneului au proprietăți și avantaje speciale. Sunt confecționate din plastic moale, ceea ce le face flexibile și totuși robuste. Culoarea albă cu numerotare neagră asigură vizibilitatea maximă și lizibilitatea, de asemenea, de la distanță.

Numerele de turnee din 4 cifre, de împerechere, sunt deosebit de potrivite pentru organizatori și participanți la competiții sportive care necesită o identificare eficientă și clar vizibilă.

Prezentare generală:

  • Etichetare eficientă pentru competiții
  • din plastic moale, robust
  • Ideal pentru organizatori și participanți la competiții sportive

Date tehnice:

  • Material: plastic moale
  • culoare: alb/negru
  • Număr: 2 bucăți

Domeniul de livrare:

1 pereche de numere de turneu, 4 cifre

FAQ

Ce funcție are perechea de 4 cifre, pereche de turnee?
Numerele turneului din 4 cifre servesc la etichetarea în mod clar și lizibil a participanților la competiții.

pentru cine sunt în mod deosebit de 4 cifre, pereche de numere de turneu deosebit de adecvate?
Perechea de 4 cifre, perechea de turnee sunt deosebit de potrivite pentru organizatorii și participanții la competiții sportive care necesită o etichetare eficientă și clar vizibilă.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.