MagicBrush WaterLily îngrijitor de picioare WaterLily la prima vedere:


Magic Brush Hufauskratzer Water Lily - copac durabil zgârietură exterioară cu perie integrată

Magic Brush Huf Outkirat Water Lily este în afara producției durabile: până la 60% din plastic (PP) sunt reciclate. În plus, sunt utilizate până la 55% fibre de orez și paie. Acest lucru face ca focarele de copită să fie o alegere ecologică.

În plus față de proprietățile sale ecologice, Magic Brush Huf Outkirter Water Lily oferă, de asemenea, avantaje practice. Este echipat cu un raclet de metal și o perie de curățare și permite astfel curățarea eficientă și minuțioasă a copitelor.

Magic Brush Hufauskratzer Water Lily este deosebit de potrivit pentru proprietarii de cai conștienți de mediu și pasionații de ecvestru care nu numai că apreciază îngrijirea eficientă, ci și o selecție durabilă a produsului.

Prezentare generală:

  • confecționat din plastic reciclat până la 60%
  • În plus, până la 55% fibre de orez și paie
  • cu racleta metalică și perie de curățare

Date tehnice:

  • Material: plastic reciceler (PP), fibre de orez, paie
  • Lungime: 3 cm

Domeniul de livrare:

1x Magic Brush Huf contur apă Lily

FAQ

Care funcție îndeplinește peria magică Hufauskratz Water Lily?
Fotografiile de razine exterioare sunt utilizate pentru curățarea eficientă și minuțioasă a copitelor. Este echipat cu un raclet de metal și o perie și este confecționat din material durabil.

pentru cine este Magic Brush Huf Outkirter Water Lily în special adecvat?
Schița copitelor este deosebit de potrivită pentru proprietarii de cai conștienți de mediu și pasionații de ecvestru, care nu numai că acordă o importanță deosebită pentru îngrijirea eficientă, ci și o selecție durabilă a produselor.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.