MagicBrush Săpun pentru șa și piele 500 ml la prima vedere:


săpun din piele 500 ml - pentru curățarea minuțioasă și blândă a pielii

The săpun din piele a fost special dezvoltat pentru curățarea pielii netede, dure și nubuclate. Chiar curăță pielea murdăriei încăpățânate și o face excepțional de moale. Datorită curățării sale blânde și de protecție, pielea este păstrată mai mult timp și arată întotdeauna bine.

săpun din piele conține ulei de nucă de cocos care este cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare și contribuie la faptul că pielea pare suplă și întreținută după curățare. Este soluția perfectă pentru curățarea diferitelor tipuri de piele și asigură un rezultat optim.

The săpun din piele este deosebit de potrivit pentru persoanele care au produse din piele și doresc să le întrețină și să le curățeze cu atenție. Aplicația lor simplă și puterea de curățare eficientă vă fac o parte indispensabilă a oricărei îngrijiri din piele.

Prezentare generală:

  • Potrivit pentru piele netedă, aspră și nuBucle
  • elimină chiar murdăria încăpățânată
  • face pielea moale
  • conține ulei de nucă de cocos hrănitor
  • Curățarea blândă și de protecție

Date tehnice:

  • Conținut: 500 ml
  • Ingrediente suplimentare: ulei de nucă de cocos

Domeniul de livrare:

1x săpun din piele 500 ml

FAQ

Ce poate săpun din piele 500 ml?
Săpunul din piele curăță pielea netedă, aspră și nubucată, îndepărtează chiar murdăria încăpățânată și face pielea moale. Conține ulei de nucă de cocos hrănitor pentru o curățare blândă și de protecție.

pentru cine este săpun din piele 500 ml deosebit de adecvat?
Săpunul din piele este deosebit de potrivit pentru persoanele care au produse din piele și doresc să le întrețină și să le curățeze cu atenție.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.