Delight® Equisal Equisal DarmoFin piatră de lins ierburi 3 kg la prima vedere:


Delizia Herbal -Lick Stone Equisal Darmofin 3kg - Suport natural pentru digestia sănătoasă

Delizia Herbal Culinary Stone Equisal Darmofin este îmbogățit cu ierburi speciale care susțin întărirea naturală a mediului intestinal. Împreună cu elemente de sare și urme, ierburile bogate, aromate, pline de substanțe amare și taninuri susțin o bunăstare generală și metabolism.

Piatra de pierdere din plante din Delizia contribuie la o dietă sănătoasă cu amestecul său special pe bază de plante și poate reduce frecvența deparactărilor chimice. Poate preveni simptomele deficienței și poate îmbunătăți starea generală de sănătate. Este conform și nu reprezintă dopaj.

Delizia Herbal-Lickstein conține sare de mare valoroasă și ierburi speciale. Aceste ierburi sălbatice creează un mediu în intestin care este incomod pentru viermi. Conține frunze de nuc, ferigă, yarrow, coriandru, usturoi sălbatic, rădăcină de păpădie și devine astfel un însoțitor perfect pentru toți proprietarii de cai.

Prezentare generală:

  • susține întărirea naturală a mediului intestinal
  • conține amestec special pe bază de plante
  • poate reduce deparactele chimice
  • susține starea generală de sănătate
  • conține sare de mare valoroasă și ierburi speciale

Date tehnice:

  • Greutate: 3 kg
  • Ingrediente suplimentare: sare, ierburi aromatice, frunze de nuc, ferigă, yarrow, coriandru, usturoi sălbatic, rădăcină de păpădie

Domeniul de livrare:

1x Delizia Herbal Lick Stone Equisal Darmofin 3kg

FAQ

Ce poate Delizia Herbal-lickstein Equisal Fan intestinal 3kg?
Delizia Herbal Leckstein susține întărirea naturală a mediului intestinal și conține un amestec special pe bază de plante care susține starea generală de sănătate și metabolism.

pentru cine este Delizia Herbal-lickstein equisal darmofin 3kg deosebit de adecvat?
Piatra de linge din Herbal Delizia este deosebit de potrivită pentru proprietarii de cai care doresc să -și ofere animalele într -un mod natural și sănătos.

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.