Capacul scaunului auto pentru scaunul din spate la prima vedere:


tavanul câinilor auto pentru scaunul din spate - pătura auto perfectă pentru câinele tău

Protejați -vă bancheta din spate a mașinii dvs. de murdărie și păr animal cu această pătură auto de înaltă calitate pentru scaunul din spate. Această acoperire de protecție este special dezvoltată pentru proprietarii de câini și îndeplinește toate cerințele pe care le puteți plasa pe un plafon pentru câini auto. Indiferent dacă câinii tăi sunt umezi și doar răi, pătura de câine din spate din spate își îndeplinește scopul!

Cu murdărie -țesut -repelent , acest scaun din spate iese din poluare și pete. izolant microfleece de pe partea inferioară îi menține câinii calzi chiar și în zilele reci și le oferă confortul pe care îl merită. Fabricat din 100 % poliester , această acoperire de protecție este, de asemenea, lavabilă și, prin urmare, deosebit de practică și ușor de curățat.

Cu curele și agrafe, tavanul mașinii este ușor și sigur de atașat la tetiere. Așadar, tavanul mașinii pentru bancheta din spate rămâne la fața locului chiar și în călătoriile lungi cu câinele. Dimensiunea spațioasă de aprox. 1,45 m x 1,40 m se potrivește majorității covoarelor și oferă suficient spațiu pentru toți câinii.

Prezentare generală:

  • Scaunul de tavan pentru câini mașini din spate din țesut de murdărie
  • mai mult confort și mai puțin contaminare
  • protejează pernele scaunului auto
  • microfleece izolatoare pe partea inferioară
  • 100 % poliester, lavabil
  • incl. Deschideri pentru instantaneele cu centura
  • atașare simplă la tetiere cu curele și clipuri

dimensiune:

  • aprox. 1,45 m x 1,40 m

culoare:

  • verde

Domeniul de livrare:

1x mașină cu pătură pentru câini pentru tavanul mașinii scaunului din spate

Întrebări frecvente:

este capacul de protecție adecvat pentru toate autotipurile?

Da, capacul de protecție se potrivește majorității din spate a mașinilor și oferă suficient spațiu pentru câinele tău.

pot curăța cu ușurință capacul de protecție?

Da, capacul de protecție este confecționat din 100 % poliester și este lavabil, astfel încât să îl puteți păstra curat.

Capacul de protecție oferă o protecție suficientă împotriva murdăriei și a petelor?

Da, capacul de protecție este confecționat din țesut de murdărie pentru a vă proteja scaunele de mașină de murdărie și pete.

Microflecea izolatoare îmi menține câinele cald?

Da, microfleec -ul de pe partea inferioară a capacului de protecție oferă căldură izolatoare și asigură confortul câinelui tău.

Producător "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Acoperire Autositz-Schon
Autositz Schonbelzung - Funcție de protecție maximă pentru scaunul din față Această protecție a scaunului auto oferă o protecție maximă pentru scaunul din față. Proiectat într -un dimensiuni universale ße, cu o lungime de aproximativ 1 m fără tetiera și o lățime de aproximativ 0,5 m, se adaptează aproape fiecare scaun al vehiculului. Acesta este un model de 100% poliester, care îl face deosebit de dur și durabil . Indiferent dacă băuturile, mâncarea sau alte murdărie - acoperirea scaunului nostru auto își dovedește calitatea în fiecare situație și poate fi ușor curățată . Cu posibilitatea de a -l putea spăla până la 40 ° C, scaunul tău rămâne întotdeauna curat și proaspăt. Această acoperire a scaunului auto este deosebit de potrivită pentru șoferii care apreciază curățenia și estetica. Chiar și cu o utilizare regulată, scaunul auto va fi bine păstrat datorită Gnarbung. Prezentare generală: Relevanța Gleb Autositz - Protecția maximă pentru scaunul din față Dimensiunea universală se potrivește pentru aproape toate scaunele din față îngrijire ușoară și curățare Lavabilul mașinii până la 40 ° C din poliester rezistent la 100% culoare: verde dimensiuni: l: aprox. 1m (fără tetieră), b: aprox. 0,5 m Domeniul de livrare: 1X protecție pentru scaun auto în fața capacului scaunului auto Întrebări frecvente: Glebenge Autositz se potrivește fiecărui scaun auto? Da, capacul nostru intestinal este conceput universal și ar trebui să se potrivească cu majoritatea scaunelor auto. Are o lungime de aproximativ 1m (fără tetieră) și o lățime de aproximativ 0,5 m. Poate fi spălat capacul scaunului auto din mașina de spălat? Da, capacul scaunului auto poate fi spălat în mașina de spălat până la o temperatură de 40 ° C. Acest lucru face ca curățarea și îngrijirea să fie deosebit de ușoară. Ce material constă din capacul scaunului auto și ce avantaje oferă această ofertă? Capacul scaunului auto este format din 100% poliester. Acest material este deosebit de rezistent la murdărie și uzură, ceea ce crește semnificativ durata de viață a scaunelor auto. În ce culoare este disponibilă capacul de protecție? Capacul scaunului nostru auto este disponibil într -o culoare verde atrăgătoare. Această culoare oferă mașinii tale o notă proaspătă și plină de viață.

199 RON*
Buc.