Kerbl mașină de tuns FarmClipper 4 cai bovine la prima vedere:


  • Ideală pentru cai și vite
  • Foarte ușoară
  • Puternică, de 200 de wați
  • Cablu de alimentare lung de 3 m
  • Formă ergonomică

FarmClipper4 este o mașină de tuns perfectă pentru toate tipurile de animale și este potrivită pentru vite și cai

Mașina de tuns este alimentată de la rețeaua electrică și oferă suficient spațiu de mișcare cu ajutorul cablului de alimentare de 3 metri lungime. Motorul puternic de 200 de wați are o putere de 3.000 de lovituri duble/minut și o putere de penetrare extraordinară, în timp ce nivelul de zgomot de 85 db în timpul funcționării este deosebit de silențios în comparație cu alte mașini. Mașina de tuns are o formă ergonomică și, astfel, stă bine în mână. Cu 1190 g, FarmClipper4 este foarte ușoară și permite o muncă fără oboseală . Carcasa robustă promite o durată de viață lungă și condiții de lucru optime. Lamele de tundere Supra sunt fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Datorită geometriei lamei, acestea alunecă ușor prin blană, chiar și în cazul straturilor foarte groase sau murdare, mașina nu întâmpină dificultăți.

Important: pentru o durată lungă de viață a mașinii de tuns, ungeți aparatul cu ulei pentru mașini de tuns înainte, în timpul și după tuns.
 

Pe scurt:

  • Mașină de tuns universală pentru vite și cai
  • Motor puternic cu 200 wați DC
  • Distribuția optimă a greutății pentru o muncă fără oboseală
  • Design atractiv și ergonomic
  • Inclusiv set de lame de tuns Supra 31/15 dinți
  • Cablu de alimentare lung de 3 m
  • Funcționare deosebit de lină

Date tehnice:

  • Tensiune de alimentare: 220 - 240 V AC / 50 Hz
  • Puterea motorului: 200 W DC = 400 W AC
  • Greutate fără cablu: 1190 g
  • Nivelul presiunii sonore: 85 dB (A)
  • Viteza de tundere: 3.000 de curse duble/min.

Livrarea include:

1x Kerbl FarmClipper4 mașină de tuns
1x set de lame de tuns Supra
1x carcasă de plastic
1x șurubelniță
1x manual de instrucțiuni

Producător "Kerbl"
<h2>Kerbl - tradiția întâlnește inovația în agricultură</h2> <p>Kerbl nu reprezintă doar zeci de ani de experiență în domeniul accesoriilor pentru animale, ci și o legătură profundă cu agricultura. Ca companie globală, Kerbl oferă o gamă extinsă, variind de la produse agricole la articole pentru echitație și animale de companie, până la provizii pentru grajduri, curte și gard electric. Cu peste 50 de ani de succes în creșterea și creșterea animalelor, Kerbl se angajează constant să îmbunătățească viața de zi cu zi a fermierilor, crescătorilor și iubitorilor de animale prin soluții inovatoare. Experimentați lumea Kerbl - unde tradiția și progresul merg mână în mână.</p>
Decibeli: 85 dB
Număr de cicluri: 3000 DH/min
Putere: 200 W
Alimentare: 230V Netz
Specii de animale: Cal, Vacă

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Set de lame de tuns premium pentru PowerCut, FarmClipper și Constanta
Set de lame de tuns Premium pentru PowerCut, Constanta, FarmClipper Set de lame de tuns de înaltă calitate, fabricate din oțel de scule selectat pentru un rezultat de tundere curat. Setul de lame de tuns Premium este potrivit pentru multe mașini de tuns obișnuite, cum ar fi Agrarzone Powercut, Kerbl FarmClipper, Kerbl Constanta și alte mașini de forfecare obișnuite de la mărcile Heiniger, Aesculap și Liscup. Geometria optimizată a lamei și oțelul selectat pentru scule cu călire specială asigură un model de tăiere exact și o durată de viață lungă. Instrucțiuni de îngrijire: Pentru a asigura o durată de viață optimă a lamelor mașinii de tuns, este importantă îngrijirea regulată și corectă. Curățați lamele de tundere cu o cârpă sau o perie moale. Asigurați-vă că spațiile dintre dinți sunt curate. Pentru a preveni coroziunea atunci când se utilizează dezinfectant, uscați bine capul de ras. După uscare, ungeți capetele mașinii de tuns cu ulei pentru mașinile de tuns. Lamele de tuns trebuie unse înainte de fiecare utilizare cu capul de tuns montat. În timpul lucrului, lamele mașinii de tuns trebuie unse la fiecare 5 - 10 minute. După ungere, lăsați mașina să stea în repaus câteva secunde pentru ca uleiul să se răspândească bine și să nu fie transferat pe părul animalului. Cu o întreținere și o îngrijire corespunzătoare, durabilitatea capetelor de ras poate fi crescută cu până la 20%. Refacerea poate fi, de asemenea, amânată. Prezentare generală: Lame de tundere pentru PowerCut, Constanta, FarmClipper De asemenea, pentru mașinile de tuns obișnuite Heiniger și Aesculap Oțel de scule selectat cu călire specială Geometrie optimizată a lamei Pentru un model de tundere curat și exact Manoperă de înaltă calitate Durată lungă de viață Tipul de tundere: 21/23 dinți pentru tundere vitelor în toate direcțiile 3 mm 18/17 dinți pentru bovine, ovine cu blană fină și ovine nobile 3 mm 31/15 dinți pentru bovine / cai tundere standard 3 mm 31/23 dinți pentru tunderea ugerului și tunderea industrială 31/15 dinți pentru tunderea fină aproape de piele, pentru medicii veterinari Livrarea include: 1x Set de lame de tuns Premium incluzând lamă superioară și inferioară.

249 RON*