Ceară Eurohunt Trophy - 150 ml la prima vedere:


Eurohunt Protection Cream pentru trofee și furnici 150 ml

Păstrați frumusețea trofeelor ​​dvs. cu îngrijire profesională

Pentru vânătorul pasionat, fiecare trofeu colectat este o amintire valoroasă a unui moment de succes. Cu eurohunt Protection Cream pentru trofee și furnici aveți ocazia să păstrați aceste amintiri în cel mai frumos mod. Această cremă a fost dezvoltată pentru a păstra cranii, coarne și furnici și oferă o protecție eficientă împotriva uzurii, oxidării și îmbătrânirii.

Crema Eurohunt nu numai că formează un film de protecție pe trofeele sale, dar păstrează și aspectul natural, culoarea și strălucirea coarnelor. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbările în apariția trofeelor ​​dvs. valoroase, dar vă puteți bucura de frumusețe naturală de ani de zile.

Conservarea trofeelor ​​lor nu este doar o modalitate de a păstra amintirile aventurilor lor de vânătoare în viață, ci și de a -și arăta respectul pentru natură și animale pe care le -au vânat. Cu eurohunt Protection Cream pentru trofee și furnici alegeți cea mai eficientă și respectuoasă metodă pentru păstrarea trofeelor ​​de vânătoare.

Eurohunt Protection Cream pentru trofee și furnici dintr -o privire:

  • Ideal pentru conservarea craniilor, coarnelor și antlerilor
  • oferă protecție împotriva uzurii, oxidării și îmbătrânirii
  • păstrează culoarea naturală și strălucirea coarnelor
  • formează un film de protecție pe trofee
  • ușor de aplicat cu consistența de ceară

inclus în domeniul de livrare:

1x eurohunt Protection Cream pentru trofee și furnici 150 ml

FAQ

pot folosi și cremă eurohunt pe alte materiale decât cranii, coarne și furnici?

Da, crema Eurohunt poate fi folosită pe orice suprafață naturală pentru a păstra culoarea și strălucirea.

Cât timp ține un recipient cremă eurohunt?

Durabilitatea produsului depinde de utilizare. Cu o capacitate de 150 ml, cu toate acestea, ar trebui să aveți suficient produs pentru a trata mai multe trofee.

Producător "Eurohunt"

Eurohunt - your reliable partner for nature and hunting!

We are proud to have been offering high-quality, practical-developed hunting equipment for over 20 years. Our years of experience give us an understanding of what hunters really need and we ensure our products meet your needs.

What sets us apart from other manufacturers is our passion for nature and hunting. At Eurohunt we have turned our hobby into a profession and are completely connected to hunting and nature. This passion is reflected in the quality of our products.

Our customer service is available to you at any time. We know that problems can arise, so we are always ready to provide you with advice and assistance. Your satisfaction is our top priority.

As an innovation leader in the industry, we are always looking for new and innovative products. Our goal is to provide every ambitious hunter with the best possible support. We are therefore continually working to expand our product range and offer you the latest technologies and solutions.

Discover our wide selection of high-quality hunting equipment and let us convince you of our passion for nature and hunting. Eurohunt - your reliable partner for a unique hunting experience.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Echipament de fierbere
Suport Eurohunt reglabil pentru trofeele de gătit Pregătirea profesională și ieftină a trofeelor ​​dvs. Pregătirea trofeelor ​​lor nu a fost niciodată atât de ușoară. Cu suport eurohunt reglabil pentru trofeele de gătit , puteți oferi trofeelor ​​dvs. grija și atenția pe care o câștigați. Ideal pentru gătitul de căprioare, Chamois și multe altele, aceste suport vă permite să obțineți rezultate optime cu un efort minim și să păstrați frumusețea și integritatea trofeelor ​​dvs. valoroase. Suportul este echipat cu mânere cauciucate care își protejează trofeele în timp ce gătesc și evită contactul direct cu metalul oalei care le -ar putea deteriora. Șuruburile cu piulițe de aripă permit o setare extinsă în patru direcții pentru a vă asigura că trofeul dvs. este întotdeauna în poziția corectă. Aceasta înseamnă că furnicile pot fi păstrate în poziție pentru a împiedica să intre în contact cu apa clocotită și să își păstreze astfel frumusețea. Nu vă lăsați pasiunea pentru pasiunea dvs. pentru că vânătoare să fie îngrijorat de daunele trofeelor ​​voastre. Cu suport reglabil pentru eurohunt pentru trofeele de gătit vă puteți concentra asupra a ceea ce vă place cu adevărat, știind că trofeele dvs. sunt în mâini sigure. Utilizator - prietenie, versatilitate și fiabilitate - asta este tot ce ai nevoie pentru a -ți face trofeele cu mândrie din colecția ta! Rezumatul suportului eurohunt reglabil pentru trofeele de gătit: Potrivit pentru gătirea diferitelor tipuri de trofee mânere cauciucate pentru a evita contactul direct al trofeelor ​​cu metalul otului Reglabil în patru direcții pentru a menține furnicile în poziție protejează furnicile de contactul cu apa clocotită și își păstrează astfel frumusețea Material rezistent la coroziune și apă specială, cauciuc special și rezistent la intemperii inclus în domeniul de livrare: 1x Suport eurohunt reglabil pentru trofee de gătit FAQ Pot folosi suportul pentru trofeele de gătit care nu sunt o antlabilitate sau Gamsbocks? Da, suportul este suficient de versatil pentru a fi utilizat pentru a găti trofee de tot felul în dimensiuni mici și medii. Cum pot curăța suportul după utilizare? Suportul poate fi curățat cu detergenți normali de spălat vase și apă caldă. Asigurați -vă că sunteți complet uscat înainte de a o păstra pentru a evita formarea ruginii.

149 RON*
Eurohunt Trophy Cleaner - 1000 g
Eurohunt Trophäenreiniger 1000 G- Pentru curățarea eficientă a trofeelor ​​dvs. Curățarea trofeelor? Simplu și rapid cu eurohunt! Ești un vânător entuziast care adoră să -și colecteze și să -și depoziteze trofeele? Atunci ar trebui să știți că Eurohunt Trophy Cleaner este doar lucrul pentru dvs.! Această soluție de curățare a fost special dezvoltată pentru a face curățarea trofeelor ​​dvs. ușoară și rapidă. Fabricat din ingrediente de înaltă calitate, acest produs este o necesitate pentru fiecare iubit de vânătoare. Formula sa unică facilitează îndepărtarea țesutului din craniu și scurtează timpul de gătit. În plus, datorită eficacității sale, puteți renunța la procese de curățare îndelungate și puteți întâmpina o nouă eră a recuperării trofeului. Nu numai că, capacitatea sa de curățare completă face posibilă menținerea calității și durabilității trofeelor ​​dvs. și a menține memoria fiecărei vânătoare. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a simplifica procesul de curățare a trofeelor ​​dvs. fără a afecta aspectul și durabilitatea, atunci eurohunt se pregătește pentru curățarea trofeelor ​​prin gătit . Nu mai așteptați, lăsați -vă trofeele să strălucească în plin, așa cum o merită! Eurohunt Trofeu Cleaner dintr -o privire: ajută la eliminarea țesutului din craniu scurtează timpul de gătit Formula de înaltă calitate facilitează curățarea și depozitarea trofeelor FAQ Pot folosi Eurohunt Trophäenreiniger pentru orice fel de trofeu? Da, pregătirea eurohunt pentru curățare este ideală pentru curățarea oricărui fel de trofeu de vânătoare. Cât de mult produs ar trebui să folosesc pentru a curăța un trofeu? Cantitatea necesară de produs poate varia în funcție de dimensiunea și starea trofeului. Este recomandat să urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a obține cele mai bune rezultate. inclus în domeniul de livrare: 1x Pregătirea eurohunt pentru curățarea trofeelor ​​prin gătirea 1000 g note de pericol: cuvânt semnal: atenție h314: provoacă arsuri severe ale pielii și leziuni severe ale ochilor. h335: Poate irita căile respiratorii. p101: Reglați sfaturi medicale, ambalare sau etichetă. BR/> P280: Mănuși de protecție/îmbrăcăminte de protecție/protecție pentru ochi/protecție facială/protecție auditivă. P303 + P361 + P353: Când sunt atinse cu pielea (sau părul): toate hainele contaminate se mișcă imediat. Spălați pielea cu apă [sau duș]. p305 + p351 + p338: Când este contactat cu ochii: clătiți cu apă timp de câteva minute. Îndepărtați orice lentile de contact existente, dacă este posibil. Clătiți mai departe. P310: Centrul de informații despre otrăvire imediat /Doctor // Sunați. P405: Knock Under Lock and Key.

99 RON*