Spypoint Antenă celulară cu rază lungă de acțiune CA-01 la prima vedere:


antenă spypoint CA-01: Îmbunătățiți-vă semnalul de supraveghere

antena spypoint CA-01 este o antenă omnidirecțională externă, se dezvoltă pentru a îmbunătăți semnalul dispozitivelor dvs. de supraveghere. Datorită rezistenței crescute a semnalului, obțineți o performanță optimizată și o gamă crescută de dispozitive.

Datorită lungimii cablului de 4,6 metri și conexiunii RP-SMA, antena oferă flexibilitate în instalare și o conexiune confortabilă la dispozitivele dvs. de supraveghere. Suportul conținut în sfera de livrare facilitează instalarea și vă permite să configurați o configurație rapidă.

Antena Spypoint CA-01 este accesoriile ideale pentru oricine dorește să-și folosească optim dispozitivele de supraveghere. Beneficiați de o rezistență a semnalului îmbunătățită care permite o supraveghere mai eficientă și, astfel, o securitate sporită.

Prezentare generală:

  • Antena omnidirecțională externă
  • 4,6 metri de lungime a cablului
  • Conexiune RP-SMA
  • Bracket pentru o instalare simplă

Date tehnice:

  • Lungimea cablului: 4,6 metri
  • Tip de conexiune: RP-SMA

Domeniul de livrare:

1x antenă spypoint CA-01

FAQ

Cum poate antena spypoint ca-01 să îmbunătățească performanța dispozitivelor mele de supraveghere?
Antena îmbunătățește semnalul dispozitivelor dvs. de supraveghere, ceea ce duce la îmbunătățirea performanței și a atingerii.

Instalarea antenei spypoint CA-01 este simplă?
Da, antena vine cu o suport pentru o instalare simplă și un cablu lung de 4,6 metri pentru flexibilitate în timpul instalării.

Producător "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.