Pachet de baterii cu litiu Spypoint LIT-10 la prima vedere:


spypoint lit-10: puterea necesară pentru camerele tale sălbatice

V -ați săturat în mod constant să schimbați bateriile camerelor sălbatice? spypoint lit-10 este soluția pe care o căutați! Această baterie puternică de litiu este special concepută pentru sursa de alimentare a Link -ului SpyPoint și a seriei de camere sălbatice. Este aliatul perfect pentru crescători, fermieri și pasionați de animale sălbatice care doresc să maximizeze autonomia camerelor lor sălbatice.

spypoint lit-10 este o concentrație de eficiență: cu capacitatea sa de 10.200mAh și o tensiune de 3.7V Baterie fără precedent autonomie. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la lipsa înregistrărilor importante din cauza bateriilor goale. În plus, cablul de încărcare alternativ inclus în domeniul de livrare vă permite să încărcați bateria, dacă este necesar și, astfel, să evitați risipa de bani inutilă.

Cu compatibilitatea sa cu modelele Link-Micro, Link Micro-LTE, Link-Micro-S-LTE și Cell-Link, SpyPoint Lit-10 este soluția perfectă pentru fiecare situație. Nu pierdeți timp și bani cu baterii goale: selectați calitatea și eficiența spypoint lit-10 !

Prezentare generală:

  • Baterie de litiu reîncărcabilă
  • Capacitatea de 10.200mah
  • Tensiunea de 3.7V
  • Cablu de încărcare AC în sfera de livrare
  • Compatibil cu diverse modele de camere sălbatice Spypoint

Date tehnice:

  • Tipul bateriei: litiu
  • Capacitate: 10.200mah
  • Tensiune: 3.7V
  • Compatibilitate: Link-Micro, Link-Micro-LTE, Link-Micro-S-LTE, Cell-Link

Domeniul de livrare:

1x spypoint lit-10 baterie de litiu reîncărcabilă

FAQ

Câte cicluri de încărcare pot suporta bateria?
Spypoint Lit-10 poate suporta sute de cicluri de încărcare.

Cât durează ca bateria să fie complet încărcată?
Timpul de încărcare variază în funcție de metoda de încărcare, dar de obicei durează doar câteva ore.

Producător "SPYPOINT"

Spypoint wildlife camera

Spypoint is a manufacturer of wildlife cameras and associated equipment that is characterised by innovative technologies such as patented solar technology and antler detection.

They offer flexible and free data plans, allow you to upgrade older cameras and offer quick and easy activation. The product spectrum ranges from classic wildlife cameras to top models with the most advanced technologies. The Spypoint Insiders Club offers additional benefits such as discounts and an improved buck tracking function.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.