BUSSE Curele pentru șa BASIC 35 negru la prima vedere:


de bază Save-Elly Savel Manille: Seline Safety

Adăugați mai multă protecție cu stil și confort

Prezentăm de bază BASIC SAVE-ED BUSSE, accesoriul indispensabil pentru toți cavalerii care caută o siguranță suplimentară în timpul căilor lor. Acest produs elegant și funcțional este opțiunea perfectă pentru acei cavaleri care doresc să adauge mai multă protecție fără a compromite stilul sau confortul.

realizat în întregime din piele, acest mâner se remarcă pentru robustetea și rezistența sa, oferindu -vă un mâner sigur și confortabil. Structura sa solidă și rezistentă garantează o durată lungă, menținându -și performanța chiar și după utilizarea intensă. Ușor de instalat și utilizat, se adaptează perfect la orice șa, asigurând o prindere sigură în timpul călătoriei.

Cu Bondilibrium de bază de bază al lui Busse, puteți experimenta experiența dvs. de călărie cu o siguranță și o liniște mai mare. Adăugați o notă suplimentară la echipamentul dvs. de călărie fără a sacrifica funcționalitatea. Pentru că atunci când vine vorba de călărie, siguranța ajunge întotdeauna pe primul loc.

Basic de bază salve-ed's Manille în rezumat:

  • Fabricat din piele pentru robustete și rezistență
  • oferă o prindere sigură și confortabilă
  • ușor de instalat și de utilizare
  • Potrivit pentru orice șa
  • crește siguranța în timpul călătoriei

Furnizarea include:

1x Basic Basic Save-Elial Manille

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.