BUSSE Perniță de șa KAYLIE WS COB/FULL-VS alb la prima vedere:


Kaylie WS Summer Busse: design clasic cu libertate de mișcare pentru calul tău

din ce în ce mai multe limitări cu neîndeplinirea dvs.

Kaylie WS Summer of Busse este soluția ideală pentru cei care caută un design clasic, fără a compromite libertatea de mișcare a calului. Forma sa este proiectată să se adapteze perfect la spatele calului, cu o libertate deosebit de mare a Garresei și mutată în spate, ceea ce asigură un confort și o libertate de mișcare mai mare pentru calul tău.

Kaylie WS Corespondent de Busse are o matlasă de rombus care adaugă o notă de eleganță la proiectare. Aplicațiile din silicon împiedică colțul să alunece sub șa, asigurând stabilitatea în timpul antrenamentului sau competiției. Finalizat cu trei cabluri elegante și o panglică din satin, inutilitatea dă o notă de rafinament echipamentului tău. Realizat cu un material din poliester extern, garantează rezistență și durabilitate.

inserția sa stabilă și bine, făcută din fleece de spumă și poliester, oferă un confort excepțional calului tău, indiferent de intensitatea antrenamentului sau a competiției. Cu partea inferioară făcută dintr -un material special Optidry, care reglementează umiditatea și se usucă rapid, colțul Kaylie WS al lui Busse asigură confortul calului tău chiar și în cele mai solicitante sesiuni. Lavabil în mașina de spălat până la 30 ° C, păstrând -o pe neînvoire curată și proaspătă nu a fost niciodată mai ușoară. Oferă o notă de clasă călăriei tale cu Kaylie WS Underground Busse.

Kaylie WS Summer Busse în rezumat:

  • Design potrivit pentru spatele calului, cu o libertate deosebit de mare de Withers
  • Putto matlasat pentru o notă de eleganță
  • Aplicații din silicon pentru a evita alunecarea sub șa
  • Exterior poliester rezistent
  • Padding confortabil în fleece de spumă și poliester

Furnizarea include:

1x Kaylie WS Summer Busse

frecvent întrebări:

Kaylie WS Corespondent în Busse este potrivit pentru toate cursele de cai?

Corespondentul Kaylie WS din Busse este proiectat cu o formă potrivită pentru spatele multor cai, deci ar trebui să se adapteze la o varietate de rase. Cu toate acestea, este întotdeauna mai bine să luați în considerare nevoile specifice ale calului dvs.

Materialul optidry poate provoca iritații pielii calului meu?

Materialul Optidry este conceput pentru a fi delicat pe pielea calului, reglând eficient umiditatea și uscarea rapidă. Cu toate acestea, dacă calul dvs. are pielea sensibilă, vă recomandăm întotdeauna să monitorizați cu atenție orice semne de iritație.

Care sunt instrucțiunile pentru curățarea Kaylie WS Underworld of Busse?

Corespondentul Kaylie WS în Busse poate fi spălat în mașina de spălat până la 30 ° C. Asigurați -vă întotdeauna că urmați instrucțiunile furnizate pentru a menține produsul în cele mai bune condiții.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.