BUSSE Perniță de șa MAILA COB/FULL-DR gri la prima vedere:


Mila Busse Under: Eleganță și funcționalitate pentru calul tău

Combinația perfectă de design sofisticat și confort optim

KN și Busse Maila Upper combină un design elegant cu o funcționalitate extraordinară. Această șa se caracterizează printr -un design clasic, o matla de dreptunghi atemporală și două cabluri strălucitoare pentru o notă de eleganță sofisticată.

Cu un rulment integrat în zona umărului, Milaa Di Busse Underworld oferă o poziție optimă și de durată, fără a fi nevoie de un atac pentru centură. Materialul superior și marginea țesăturii moale de velur oferă un aspect luxos, în timp ce umplutura stabilă în fleece de spumă și poliester asigură un confort maxim pentru calul tău.

Partea inferioară a lumii Underworld Milaa Kunish este confecționată din material optidry: o țesătură funcțională de poliester care reglează umiditatea și se usucă rapid pentru bunăstarea calului tău. În plus, sistemul de fixare pentru centură, potrivit atât pentru curele scurte, cât și pentru, și posibilitatea de a -l spăla în mașina de spălat până la 30 ° C, facilitează acest colț ușor de întreținut și de vindecat.

Busse Mail Underworld în rezumat:

  • Design elegant cu matlasare dreptunghi
  • rulment integrat în zona umărului pentru o poziție optimă
  • VELOR MABLE pentru o experiență de lux
  • Ambalaje stabile de podea și poliester vello pentru confort
  • Material Optidry pentru gestionarea umidității și uscarea rapidă

Furnizarea include:

1x Mala di Busse Summer

frecvent întrebări:

Busse Mail Underworld este potrivit pentru toate tipurile de șa?

Busse Maila Underworld este conceput pentru a se adapta la majoritatea șașilor, cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verificați dimensiunea fiecărui individ pentru a vă asigura că este alegerea potrivită pentru dvs. și calul dvs.

Pot spăla lumea de poștă Busse în mașina de spălat?

Da, Busse's Mail Underworld este lavabil în mașina de spălat până la 30 ° C pentru o întreținere ușoară.

Materialul optidry poate provoca iritații pe pielea calului meu?

Materialul Optidry este conceput pentru a fi delicat pe pielea calului și se usucă rapid. Cu toate acestea, fiecare cal este unic, deci monitorizați întotdeauna calul pentru orice semne de iritare.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.