BUSSE Pernuța de șa 3D AIR EFFECT FLEXI COB/FULL-DR negru la prima vedere:


Efectul de aer 3D Flexi of Busse: inovație și confort pentru calul tău

Un sistem unic pentru echilibru optim și ventilație

Efectul de aer 3D de vară Flexul Busse reprezintă un salt tehnologic în câmpul de confort pentru calul tău. Acest colț unic integrează un corespondent corectiv format din materiale de efect 3D Air® inovatoare și extrem de funcționale, cu buzunare de captusire care pot fi completate individual pentru o adaptare optimă la calul tău.

Underground include trei cupluri de inserții detașabile în material de efect 3D Air® de 6 mm 3D. Acestea pot fi introduse sau îndepărtate pe ambele părți, permițându -vă să echilibrați perfect șaua de pe cal sau să creșteți distanța de la coloana vertebrală. Materialul inovator 3D Air® Efect garantează o circulație optimă în orice moment, prevenind acumularea de căldură și oferind un confort maxim pentru calul tău.

Adevăratul forță a efectului de aer 3D Flexi subnOSES OF BUSSE este versatilitatea acestuia. Datorită buzunarelor căptușite cu închidere lacrimă, inutilitatea poate fi adaptată continuu la nevoile calului tău. În plus, structura sa tridimensională a ochiurilor sintetice oferă o distribuție optimă a presiunii, proprietăți de uscare ultra-papid și o circulație excepțională a aerului.

Rezumatul Flexi Efectul Aerului 3D în rezumat:

  • Sistem unic cu colț corectiv integrat
  • Inserții detașabile în materialul de efect 3D Air®
  • Padding personalizabil pentru un echilibru optim
  • Material de efect 3D Air® pentru circulația aerului optim
  • Structura trei -dimensională în plasă sintetică pentru o distribuție optimă a presiunii

Furnizarea include:

1x 3D EFECT AIR FLEXI Summer of Busse

frecvent întrebări:

Busse 3D Effect Effect Flex Underground este potrivit pentru toate tipurile de șa?

Efectul de aer 3D Flexi Summer of Busse este conceput pentru a se adapta la majoritatea șașilor, cu toate acestea, este întotdeauna recomandat să verificați dimensiunea specifică pentru a vă asigura că este potrivit pentru dvs. și pentru calul dvs.

Pot spăla efectul de aer 3D Flexi Underworld of Busse în mașina de spălat?

Da, efectul de aer 3D Flexi Summer of Busse este lavabil în mașina de spălat până la 30 ° C, ceea ce face ca întreținerea să fie foarte simplă.

Materialul cu efect de aer 3D poate provoca iritații pe pielea calului meu?

Materialul cu efect de aer 3D este conceput pentru a fi delicat pe pielea calului și uscat rapid. Cu toate acestea, fiecare cal este unic, deci este întotdeauna recomandat să monitorizați orice semne de iritație.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.