BUSSE Protecții pentru nas și pavilion BUSSE 3D AIR EFFECT 28 negru la prima vedere:


Paranaso și Paranuca 3d Air Effect of Busse: Confort inovator pentru calul tău

pentru o mai bună protecție și confort a calului dvs.

Paranaso și Paranuca Efectul de aer 3D al Busse reprezintă standardul de referință pentru confortul și protecția calului tău. Fabricat din trei țesături sintetice de plasă sintetică, acest accesoriu garantează o distribuție optimă a presiunii, o stabilitate excelentă și o circulație impresionantă a aerului, care se usucă în câteva secunde.

Acest accesoriu este deosebit de potrivit pentru caii cu pielea și părul sensibil la presiune în zona capului. Este deosebit de util vara, când căldura și transpirația pot cauza probleme sub piele normală, neopren sau perne de păr. Paranuca și Paranaso îmbunătățesc distribuția presiunii, păstrând în același timp circulația aerului și protejând pielea și părul calului tău.

ușor de aplicabil cu o închidere lacrimă de -a lungul părților laterale, acest accesoriu este ideal pentru utilizarea atât în ​​padoc, cât și în pășune, precum și în timpul călăriei. Lavabil în mașina de spălat la 30 ° C sau în chiuvetă, întreținerea acesteia este extrem de simplă. O soluție practică și versatilă pentru confortul și protecția calului tău.

Paranaso și Paranuca 3d Efectul aerului Busse în rezumat:

  • Fabricat din trei țesături de plasă sintetică sintetică
  • garantează o distribuție optimă a presiunii și o circulație excelentă a aerului
  • Ideal pentru cai cu piele și păr sensibil la presiune
  • ușor de aplicabil cu o închidere a lacrimii
  • lavabil în mașina de spălat la 30 ° C, foarte ușor de întreținut

Furnizarea include:

1x Paranaso și Paranuca 3D Efectul aerului Busse

frecvent întrebări:

Paranaso și Paranuca Efectul de aer 3D al BUSSE poate fi utilizat cu orice tip de cătușă sau cavitate?

Absolut da. Paranaso și Paranuca 3D Air Effect of Busse este proiectat cu un design versatil, ceea ce îl face compatibil cu o gamă largă de cătușă și caveness.

Paranaso și Paranuca Effectul 3D al Busse oferă într -adevăr o mai bună circulație a aerului decât pernele standard?

da. Datorită țesăturii de plasă sintetică sintetică cu trei, efectul de aer 3D Paranaso și Paranuca 3D al BUSSE garantează o circulație excelentă a aerului, împiedicând stagnarea căldurii și umidității.

Paranaso și Paranuca Efectul aerian 3D al Busse este durabil și ușor de întreținut?

Desigur. Accesoriul este lavabil în mașina de spălat la 30 ° C sau poate fi curățat în chiuvetă, ceea ce face extrem de ușor de întreținut.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.