BUSSE Cavesson ANATOMIX COB / FULL negru la prima vedere:


combină caracteristicile cu un design corect anatomic

Busse Anatomix Nipple este un instrument special de înaltă calitate, conceput pentru antrenamentul mâinilor, conducerea și dorul cailor. Fabricat din piele specială, acest sfârc are o mușcătură poziționată corect, asigurând funcționalități optime în timpul utilizării.

are o curea suplimentară de mușcătură reglabilă în lungime, care poate fi detașată complet atunci când nu este utilizată. Această caracteristică este ideală pentru a obține treptat cai tineri în mușcătură sau pentru atacul tijelor de cravată.

Busse Anatomix Nipple este confecționat din piele robustă, dar în același timp flexibilă, toate cataramele sunt acoperite în piele pentru un confort suplimentar. Mușcătura cu trei piese asigură un confort ridicat, cu un efect sigur, fără foarfecă sau clește. Anatomix Capezzone de la Busse oferă o ajustare excelentă a dimensiunii pe ambele părți pentru a se adapta la diferite dimensiuni și forme de cap, ceea ce îl face un accesoriu indispensabil pentru toți fanii cailor.

Busse's Anatomix Nipple în rezumat:

  • a inclus o curea suplimentară de mușcătură reglabilă în lungime
  • Fabricat din piele rezistentă, dar flexibilă
  • Mușcătura cu trei piese oferă confort superior
  • înălțime reglabilă pentru a se adapta la diverse dimensiuni și forme de cap

Furnizarea include:

1x Busse Anatomix Nipple

frecvent întrebări:

este mamelonul Anatomix al lui Busse confortabil pentru cal?

da, datorită căptușelii mușcăturii, sfarcul Anatomix oferă un confort mai mare decât calul.

este reglabilul Anatomix al lui Busse?

Da, sfarcul anatomix este reglabil înălțimea pentru a se adapta la diverse dimensiuni și forme de cap.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


BUSSE Curea de momeală pentru frâul cavesson PROFESSIONAL & ANATOMIX Ponei negru
Culoare: negru | Mărime: Pony
Busse Montante pentru Capezzone Professional: Armarea ideală pentru sfârcul tău eleganță și robustete în stil natural pur montante per Capezzone profesionist di busse reprezintă complementul perfect pentru sfârcul tău, conceput pentru a -ți îmbunătăți echipamentul de călărie. Acest accesoriu special este compatibil atât cu noptiera profesională (#129810), cât și cu modelul Anatomix (#129811), ceea ce îl face un element de rezervă ideal pentru ambele tipuri de sfârc. Montante -ul nostru pentru Capezzone Professional este realizat în urma filozofiei „Pro Nature”: Pielea folosită este bronzată în principal cu metode vegetale, un proces care respectă mediul fără a sacrifica durata și robustetea care se așteaptă de la un produs din această categorie. Pentru a asigura o durată și mai mare, am ales să echipăm acest vertical de detalii din alamă, un material cunoscut pentru rezistența la uzură. Această caracteristică, combinată cu calitatea pielii „pro natură”, face ca Montante Per Capezzone Professional DI să bubeze un accesoriu care nu poate lipsi în echipamentul dvs. de călărie. Busse Montante pentru Capezzone Professional, în rezumat: Compatibil cu noptiera profesională (#129810) și Anatomix (#129811) Fabricat din piele „Pro Nature” bronzată în principal cu metode de legume Detalii din alamă rezistente Furnizarea include: 1x Montante pentru Busse Professional Capezzone frecvent întrebări: Montante per Capezzone Professional DI Busse este compatibil cu alte modele de mamelon? Acest vertical a fost proiectat pentru a fi compatibil cu sfârcul profesional (#129810) și cu Anatomix Capezzone (#129811) din Busse. Montante per Capezzone profesionist di busse este rezistent? da, datorită utilizării pielii „pro natură” bronzată în principal cu metode legume și detalii din alamă, acest vertical este extrem de rezistent la purtare.

92 RON*