BUSSE Tether SPIRIT Cârlig de panică Marine/Sky la prima vedere:


Spirit Lunghina of Busse: fiabilitate și stil pentru calul tău

SIGURANȚĂ Verificați calul cu stil

Lunghina Spirit of Busse reprezintă o combinație perfectă de funcționalitate, siguranță și stil. Fabricat în frânghia polipropilenei întrețesute, această lungime oferă rezistența și durabilitatea dorită atunci când interacționezi cu calul tău.

Lunghina are un diametru de aproximativ 12 mm, ceea ce garantează o strângere sigură și confortabilă. Lungimea sa de 2,20 metri permite o distanță de control optimă, indiferent dacă vă antrenați calul și că îl conduce mai relaxat.

Pentru a maximiza siguranța, spiritul Lunghina este echipat cu un cârlig de panică din metal argintiu. Acest dispozitiv vă permite să eliberați rapid lungimea în caz de nevoie, prevenind situații potențial periculoase. Cu spiritul Lunghina al lui Busse, securitatea calului tău este întotdeauna în primul rând!

Lunghina Spirit of Busse, în rezumat:

  • Frânghie de polipropilenă țesută rezistentă
  • diametrul de aproximativ 12 mm pentru o prindere sigură
  • Lungimea de 2,20 metri pentru un control optim
  • Echipat cu un cârlig de panică din metal argintiu

Furnizarea include:

1x Lunghina Spirit of Busse

frecvent întrebări:

este Lunghina Spiritto de la Busse pentru toate tipurile de cai?

da, datorită lungimii și robustetei sale, spiritul Lunghina este potrivit pentru toți caii.

Pot să desfac rapid spiritul Lunghina în caz de nevoie?

Da, cârligul de panică din metal argintiu permite o eliberare rapidă în caz de nevoie.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.