Skip to main content

Busse anti-eczema extinsă extinsă: protecția pe care o merită calul

Reduceți iritarea inconfortabilă cu acoperirea noastră

anti-eczema acoperire extinsă cu fermoar este accesoriul perfect pentru a oferi o protecție maximă caii dvs. supuse zgârieturilor și iritației. Proiectat special pentru a proteja Mane, creasta Manelor și zona delicată a Garresei, este accesoriul ideal pentru caii cu eczema de vară limitată la zona crestei Mane.

În plus, o acoperire extinsă anti-Eczema ZIP-ECZEMA poate fi, de asemenea, utilizată pentru a proteja manevra țesută înainte de evenimentele și spectacolele ecvestre. Echipat cu o închidere de bliț care permite o deschidere mai largă, este deosebit de simplu de pus pe capul calului. Cureaua abdominală elastică reglabilă asigură o potrivire sigură, în timp ce generoasa potrivire până la șa, cu baterii moi, oferă un confort suplimentar.

brâul este confecționat dintr -un amestec de poliester mixt, respirabil și rapid, și are o închidere elastică sigură în zona Ganasha, cu o circumferință suplimentară reglabilă. Practica Velcro Cutre pentru fixarea la cavness în zona gâtului oferă siguranță suplimentară și practic.

Anti-Eczema Cover Busse cu zip extinsă, în rezumat:

  • Ideal pentru cai cu tendința de a zgâria
  • deschidere mai largă datorită închiderii flash
  • Reglați centura abdominală elastică
  • mare tăiere la șa
  • Realizat în poliester ușor elastic, respirabil și rapid de uscare

Furnizarea include:

1x Anti-Eczema Cover Busse Extension Zip

frecvent întrebări:

Anti-eczema anti-eczema de la Busse este potrivită pentru toate tipurile de cai?

Da, caracteristica sa de reglementare o face potrivită pentru toate tipurile de cai.

Anti-eczema acoperire extinsă

Da, este confecționat din poliester ușor elastic, respirabil și rapid de uscare pentru a asigura un confort maxim.

Culoare: blue
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.