Skip to main content

bord de transport cu rezistență la benzi: protecția perfectă pentru calul dvs.

asigură transportul sigur și confortabil pe cal cu banda anti -animală

busse busse business Antimosche Acoperiți este accesoriul ideal pentru stabil, transport și multe altele. Această pătură este confecționată dintr -o țesătură de rețea de poliester, un material care respinge murdar și umiditatea, garantând calul tău o protecție optimă.

țesătura acestei pături nu este doar funcțională, ci și plăcută din punct de vedere estetic, datorită motivului cu dungi din țesătură. Aceasta nu este doar o pătură, ci un accesoriu de stil care vă va face calul să iasă în evidență. Structura țesăturii permite aerului să circule liber, păstrându -ți calul proaspăt în lunile călduroase, în timp ce îl protejează de muște și insecte.

pătura de îngrijire anti -dungi se mândrește cu o potrivire optimă datorită cusăturii centrale de pe spate. Echipat cu curea încrucișată reglabilă în lungime și o închidere simplă cu acoperire în piept, această pătură se adaptează perfect calului tău. În plus, este echipat cu o curea de coadă pentru o siguranță suplimentară.

Stripe anti -animal pături de busse, în rezumat:

  • Ideal pentru stabil, transport și mult mai mult
  • Fabricat dintr -o țesătură de rețea de poliester
  • respinge murdar și umiditatea [
  • Echipat cu curele de încrucișare reglabile și curea de coadă

Furnizarea include:

1x Antimosche Huse of Busse's Stripe Transport

frecvent întrebări:

Capacul de transport cu bandă busse busce adecvat tuturor calului razzi?

da, datorită potrivirii sale reglabile, este potrivit pentru majoritatea caii.

pătura anti -animală cu dungi poate fi utilizată pe tot parcursul anului?

Deși este deosebit de util în lunile călduroase, poate fi folosit pe tot parcursul anului pentru a vă proteja calul de murdărie și umiditate.

Culoare: silver
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.