Skip to main content

completă plus anti -pătură de busse: protecție completă împotriva insectelor pentru calul tău

Cu Plusul Anti -Male Plus, oferiți -vă calului liniștea unui refugiu sigur

completă anti -patro -mamă plus de Busse oferă o protecție fiabilă împotriva insectelor de tot felul pentru întregul corp al calului, inclusiv toate cele patru membre. Această acoperire completă rafinată evită agitația, stresul și rănile cauzate de frecare, suflare sau plimbări de muște din picioare, în special în stabilă, și astfel ameliorează copitele, tendoanele, ligamentele și articulațiile, pe lângă fermă.

Această pătură este confecționată dintr -un material rezistent: 100% poliester într -o structură specială de țesut. Tuftul, Mane, pieptul și zona Garrese sunt acoperite cu o acoperire netedă din satin. Materialul este uscat rapid și respirabil. Protecția pentru picioare, care poate fi îndepărtată separat, oferă o siguranță și mai mare în timpul transportului, fierărie sau în timpul îngrijirii calului.

[ Protecția picioarelor este ușor de închis și de deschis datorită fermoarului cu două căi de -a lungul întregii lungimi. Acoperirea cozii este generoasă, cu fixare pentru coadă. Gulerul integrat, tăiat cu generozitate cu găuri pentru urechi, poate fi închis cu închideri de lacrimi și este ușor elastic în zona Ganascia. Pântecele este larg, format anatomic și reglabil în lungime. Închiderea pieptului cu închidere dublă T și cureaua din spate detașabilă mare și reglabilă completează caracteristicile acestei pături.

completă plus anti -pătură de busse, în rezumat:

  • Protecția completă împotriva insectelor pe tot calul
  • Fabricat din poliester rezistent cu o structură specială de textură
  • protecții pentru tuft, mane, piept și garrese -coate cu satin
  • Protecția pentru picioare detașabilă și ușor de funcționată datorită ZIPPERULUI TWO -WAY
  • Guler integrat, burtă largă și curea din spate lungă și reglabilă

Furnizarea include:

1x complet anti -BUNCE PLUS PLUS DE BUSSE

frecvent întrebări:

Busse BUSSE COMPLET ANTI -MALE SOCTABLE PENTRU TOATE RADICII DE CAL?

da, datorită potrivirii sale reglabile, este potrivit pentru majoritatea caii.

Plusul complet anti -MALE PLUS poate fi utilizat pe tot parcursul anului?

Deși este deosebit de util în lunile călduroase, poate fi folosit pe tot parcursul anului pentru a vă proteja calul de murdărie și umiditate.

Culoare: grey
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.