Skip to main content

Busse Training Plafon Fly - Ideal pentru protecția împotriva insectelor în timpul antrenamentului

autobuzele de antrenament al tavanului Fly este un plafon de zbor ideal pentru a proteja împotriva insectelor enervante din zona rinichilor, croupului și flancului. Ajută caii și călăreții să se concentreze asupra sarcinilor lor în timpul antrenamentului, fără a pierde concentrarea, fără a fi deranjat de dăunători enervanți. Plafonul este sigur de fixat și este, de asemenea, potrivit pentru utilizare în mersuri mai mari sau când sări. De asemenea, poate fi eliminat fără a fi nevoie să slăbească sau să servească șa.

realizat dintr -o rețea de poliester strânsă și de îmbrăcăminte dură, acest plafon de antrenament oferă atât durabilitate, cât și eficacitate în protejarea insectelor.

Poate fi atașat rapid și ușor la capcană sau la curea cu patru curele de velcro variabile pe cureaua semiremorcătoare sau curele și ramele frunzelor mono. O potrivire optimă este obținută de cusătura agentului din spate. Adâncimea laterală redusă în mod deliberat a plafonului permite ajutoarele de coapsă nedisturbate sau utilizarea sensibilă. De asemenea, este prevăzut cu un sfert posterior și un bombardament cu coordonare.

Prezentare generală:

  • plafonul de zbor ideal pentru a proteja împotriva insectelor în timpul antrenamentului [
  • ușor de remediat și detașabil fără soluție de șa
  • potrivire optimă cu cusătura agentului din spate
  • Banda de bombardament coordonat de culoare

date tehnice:

  • Material: rețea de poliester
  • Caracteristici: Patru gulci de velcro variabile, potrivire optimă de cusătura agentului din spate, adâncimea laterală redusă, siletele posterioare, bombardarea coordonată în culori

Domeniul de livrare:

1x autobuze de antrenament pentru tavan

FAQ

Care sunt avantajele acoperirii de antrenament Busse?
Fly Busse Instruire Cover Fly oferă multe avantaje. Este o protecție ideală împotriva insectelor în timpul antrenamentului și ajută la menținerea concentrației. Datorită fixării simple și a rețelei de poliester, este foarte practică și durabilă. Bombardarea dvs. specială și bombardarea coordonată de culoare asigură, de asemenea, un aspect elegant.

pentru cine este mușca de tavan de antrenament Busse deosebit de adecvat?
Mușca de tavan de antrenament Busse este deosebit de potrivită pentru călăreții și caii care sunt adesea perturbați de insecte în timpul antrenamentului. Oferă protecție și confort și poate fi fixat în siguranță în mersuri mai mari sau când sări.

Culoare: grey
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.