Skip to main content

acoperit de orez de confort pentru muște al lui Busse: Relaxați -vă în timp ce calul dvs. este protejat de insecte

Maximizează confortul calului tău în timp ce lucrezi cu pătura prin Inel Fly Comfort

Busse Fly Comfort acoperit a fost conceput special pentru a vă proteja calul de insecte enervante în timp ce lucrați pe o cale circulară, pe banda de alergare, ca un cal de mână sau în timpul unei plimbări. Acest instrument esențial se asigură că calul dvs. se poate concentra pe muncă fără stresul suplimentar cauzat de insecte.

Confortul muschilor este confecționat din poliester ușor cu o structură specială de textură. Materialul neted din gât, în umeri și în zona Garre minimizează frecarea, ceea ce face ca această pătură să fie deosebit de confortabilă pentru calul tău. În plus, utilizarea unei centuri suplimentare nu este necesară, ceea ce face ca această pătură să fie ușor de pus și de îndepărtat.

Pătura este tăiată înainte pe Garrese pentru o poziție ideală atunci când calul se prelungește. Proiectarea umărului liber asigură o libertate optimă de mișcare și împiedică supraîncălzirea în zona umărului în timpul exercițiului într -un ritm. Zona gâtului, a sânului și a umerilor este tăiată cu baterii moi pentru a preveni abraziunea. Alte caracteristici includ o închidere acoperită cu T și o lungime încrucișată încrucișată în lungime.

Busse's Flick -comforted Tija acoperită, în rezumat:

  • Protejează calul de insecte în timpul lucrării în ritm
  • Accesoriul nu necesită o centură suplimentară
  • Material de poliester ușor cu structură particulară
  • Gâtul, umerii și garreza sunt acoperite cu țesătură moale
  • t -cu închidere velcro, curea încrucișată -ajustabilă în lungime

Furnizarea include:

1x acoperit de Busse's Fly Comfort Reta

frecvent întrebări:

pătura de confort pentru musca Busse este potrivită pentru toate cursele de cai?

da, datorită potrivirii sale reglabile, este potrivit pentru majoritatea caii.

Reti -ul de confort pentru zbor poate fi utilizat în orice sezon?

Da, este deosebit de util în cele mai tari anotimpuri când insectele sunt mai active, dar poate fi utilizat pe tot parcursul anului pentru a vă proteja calul.

Culoare: silver
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.