Skip to main content

Superb Superb Padddococo Bun: Protecție finală împotriva muștelor și tabanidelor pentru calul tău

liniște și confort pentru calul tău cu pătură de antimosche de padoc superbă

păturile anti -medie ale Busse de Busse Paddock este un accesoriu indispensabil pentru a vă proteja calul de muște și tabanide în stabilă, pășune sau padoc. Această lamă robustă este concepută pentru a rezista utilizării zilnice, garantând în același timp confort maxim pentru calul tău.

realizat din poliester rezistent 100% cu o structură specială de textură, SuperB oferă o barieră solidă împotriva insectelor. Zona de manevră, pieptul și garreza este acoperită cu o țesătură din satin netedă pentru prevenirea iritației. Pătura este, de asemenea, respirabilă și se usucă rapid, păstrându -ți calul confortabil în cele mai tari perioade.

Pătura este echipată cu un gât elastic, o bandă ventrală anatomică reglabilă în lungime și o dublă în V cu un velcro încorporat în zona pieptului. Adâncimea laterală generoasă suplimentară oferă o protecție de 360 ​​de grade împotriva insectelor, în timp ce proiectarea ergonomică garantează libertatea maximă de mișcare. Acoperire anatomică pentru coadă și o curea din spate adâncă completează echipamentul.

Superb Padddococ Supple Buscse Company in Synth:

  • protejează calul de muște și tabanide în stabilă, pășune sau padoc
  • Material de poliester rezistent și respirabil
  • Are un gât elastic, o bandă ventrală reglabilă și o acoperire anatomică pentru coadă
  • Echipat cu închidere dublă în V cu velcro integrat
  • Proiectare ergonomică pentru libertatea maximă de mișcare

Furnizarea include:

1x antimosche pătură de la superb busse paddock

frecvent întrebări:

Busse Busse Superb Paddock Antimosche Planket este potrivit pentru toate rasele de cai?

da, datorită potrivirii sale reglabile, este potrivit pentru majoritatea caii.

Materialul superb al păturii rezistent la căldură și lumina soarelui?

Da, poliesterul folosit în pătură este rezistent la condițiile meteorologice, asigurând o protecție de durată pentru calul tău.

Culoare: silver
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.