Covor de transport BUSSE PROFESSIONAL II 125 maro la prima vedere:


Antimosche Antimosche a Transportului Profesional II: Protecția confortului și mișcării

Mutați -vă calul cu siguranță: pături de busse pentru Antimosche Transport Professional II

Busse Busse Antimosche Di Transport Professional II este însoțirea ideală pentru calul tău în timpul transportului sau grajdurilor. Această pătură anti -male a fost proiectată cu un material de rețea de poliester de înaltă calitate, oferind o barieră consistentă împotriva murdăriei și umidității.

țesătura este tricotată cu închidere pentru a încerca o barieră extrem de robustă, capabilă să se ridice la cerințele de transport și la utilizarea blocajului. În ciuda puterii sale, reamintește confortabil pentru calul tău, datorită unui pad moale Withers care împiedică iritarea. O cusătură centrală din spate asigură o potrivire optimă, în timp ce simpla scădere a T în zona toracilor se alwns pentru aplicare și îndepărtare rapidă și ușoară.

Pătura are o curea încrucișată cu lungime încrucișată cu T -Close, detașabilă datorită unui sistem Velcro inovator și practic. Un cordon din spate adânc completează setarea păturii, ceea ce îl face un accesoriu indispensabil pentru transportul calului tău. Alegeți Professional II Antimosche Busse Busse pentru o protecție maximă în timpul transferurilor.

Busse Busse Antimosche Di Transport Professional II, în rezumat:

  • Potrivit pentru grajduri, transport, etc.
  • Fabricat din țesătură de rețea de poliester de înaltă calitate
  • rezistent la murdărie și umiditate
  • Curea încrucișată reglabilă în lungime cu T Închidere
  • pernă moale pentru Garrese

Furnizarea include:

1x Busse Antimosche Business Transport Professional II

frecvent întrebări:

Professional II Transport Busse Busse este potrivit pentru transport?

Desigur, această pătură a fost concepută special pentru transport și utilizare în stabilă.

Professional II Antimosche Busse Busse este rezistent?

Da, este fabricat cu o țesătură de rețea de poliester de înaltă calitate, deosebit de rezistentă la murdărie și umiditate.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.