Skip to main content

Moskito-Fringing III Walk-Wed Busy Busse Busse: Pentru o experiență de călărie fără insecte

Bucurați-vă de frescă fără supărare: pături de busse pentru antimosche Walking Moskito-Friend III

Busse Busse Antimosche pentru mersul Moskito-Fringing III este accesoriul esențial pentru cei care încearcă să se bucure de o zi minunată de călărie fără supărarea insectelor. Proiectat cu o serie de franjuri pe tivul inferior care se mișcă în timpul călătoriei, această pătură creează o tulburare eficientă care respinge insectele, garantând o plimbare fără întrerupere.

Fabricat cu o plasă robust îngustă și 100% din poliester, pătura anti-viață Moskito-Freging III este rezistentă la utilizarea zilnică, garantând în același timp un confort maxim pentru calul tău. Capacul efectiv al gâtului poate fi ușor rulat și fixat cu curele în caz de căldură intensă și poate fi fixat și pe cățel prin curele de velcro.

Pătura are o tăietură optimizată pentru șajarele britanice, cu o tăietură laterală „de călărie” și o adâncime laterală redusă, asigurând sensibil și fără obstacole cu calul tău. Închiderea fiabilă a Velcro în piept, împreună cu o capac de coadă și o frânghie adâncă înapoi, mențin pătura ferm în poziție. Cu Moskito-Fringing III Walking Anti-Masc Busse, nu vă puteți concentra decât pe plăcerea călătoriei.

Moskito-Fringing III Bush Bushes Busse.

  • Ideal pentru o experiență de călărie fără întreruperi de către insecte
  • realizat pe un rezistent la accident vascular cerebral și 100% poliester
  • Echipat cu franjuri pe marginea inferioară care resping insectele
  • Tăiere optimizată pentru șa britanice cu tăierea laterală „Cut-Cut”
  • Închideri de încredere Velcro și acoperire pentru coada

Furnizarea include:

1x Busse Anti-Merosche acoperit Moskito-Fringing III

frecvent întrebări:

Moskito-Fring III Walk-in-Riding Busse Busse.

Da, pătura este proiectată cu franjuri care se mișcă în timpul călătoriei, creând o tulburare care respinge eficient insectele.

The Moskito-Fringing III III Walk-in-Riding Busse Busse Busse.

Da, pătura este confecționată dintr -un accident vascular cerebral îngustă și 100% poliester, garantând durabilitate.

Culoare: blue
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.