Skip to main content

Moskito Zebra III Walk -in -Law Busse aduce: pentru un eath liniștit

fără gânduri: cu busse acoperit anti -servit pentru mersul Moskito zebra III

Busse Busse Antimosche Walking Moskito Zebra III este soluția perfectă pentru a vă bucura de o zi de călărie, fără a fi deranjat de insecte și muște. Această pătură, pe lângă furnizarea unei bariere fizice, folosește un motiv de zebră alb -negru că studiile s -au dovedit a fi eficiente pentru a descuraja unele tipuri de insecte de a considera calul tău ca obiectiv.

confecționat dintr -o cusătură durabilă și o plasă de poliester 100%, această pătură este concepută pentru a rezista utilizării zilnice, rămânând confortabil pentru calul tău. Protecția gâtului poate fi ușor rulată și fixată cu bretele atunci când nu este necesară și poate fi, de asemenea, atașată la cățel cu închideri de velcro pentru o siguranță suplimentară.

Pătura are o tăietură optimizată pentru șajele britanice, cu o „călărie” laterală și o adâncime laterală redusă care să permită comunicarea nestingherită și sensibilă cu calul tău. Închiderea fiabilă a lui Velcro în piept și acoperă coada cu o frânghie robustă în garanția că pătura rămâne pe loc în timpul călătoriei. Cu Moskito Zebra III Walking Antimosche Busse, experiența dvs. de călărie poate fi lipsită de supărare.

Moskito Zebra III Walk -in -Law Busse Busse, în rezumat:

  • Ideal pentru o experiență de călărie fără întreruperi din muște și insecte
  • făcut pe un accident vascular cerebral rezistent și 100% poliester
  • Echipat cu un motiv zebră care descurajează insectele
  • Tăiere optimizată pentru șa britanice cu tăierea laterală „Cut-Cut”
  • Închideri fiabile de velcro în piept și acoperire pentru coadă

Furnizarea include:

1x busse anti -drept acoperă Moskito zebra III

frecvent întrebări:

Moskito Zebra III anti -Busse Busse.

Da, această pătură folosește un motiv de zebră alb -negru că studiile s -au dovedit a fi eficiente pentru a descuraja unele tipuri de insecte.

Moskito Zebra III anti -row Busse Busse Busse III este rezistent?

Da, pătura este confecționată dintr -un accident vascular cerebral îngustă și 100% poliester, garantând durabilitate.

Culoare: white, black
Model: animal print
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.