Skip to main content

Shine 100 plimbare acoperită de plimbare: alegerea ideală pentru călăritul de iarnă

Rămâi cald, rămâne vizibil: cu Busse acoperit de Walk Shine 100

busse acoperit de Walking Shine 100 este accesoriul ideal pentru cai în timpul iernilor reci. Această pătură de călărie este caldă, rezistentă la apă și echipată cu lumina reflectoarelor pentru a vă asigura că dvs. și calul dvs. sunteți întotdeauna vizibili, chiar și în cele mai întunecate zile.

Fabricat cu o țesătură exterioară rezistentă la poliester de 600 de ani, este proiectată pentru a rezista vremii și uzurii. De asemenea, este echipat cu o ușoară izolație termică de 100g Polyfill pentru a vă menține calul la foc în zilele reci. Interiorul din satin neted și prietenul pielii garantează că mișcarea calului nu este împiedicată, în timp ce exteriorul impermeabil menține calul uscat chiar și în timpul celor mai grele ploi.

pătura Shine 100 are o tăietură laterală „tăiată de călărie” pentru o comunicare neîntreruptă între cavaler și cal și o tăietură pentru șa care vă permite să efectuați pătura sub capul ședei. Velcro mare pentru Mane vă permite să deschideți cu ușurință pătura, în timp ce benzile reflectorizante de pe părțile din spate și pe acoperirea cozii cresc vizibilitatea. Cu strălucirea 100 de plimbare acoperită de Busse, vă puteți bucura de plăcerea călăriei, indiferent de condițiile meteorologice.

Shine 100 Walking Busse, în rezumat:

  • Ideal pentru călărie în condiții meteorologice adverse
  • Material extern rezistent la poliester Ripstop din 600 den
  • Izolația termică ușoară de 100g polifill
  • Interior satinat neted și prieten al pielii
  • benzi reflectorizante pentru o vizibilitate mai mare

Furnizarea include:

1x Busse acoperit de Walking Shine 100

frecvent întrebări:

Busse acoperit de Walking Shine 100 este foarte fierbinte și confortabil pentru cal?

Desigur, este echipat cu o ușoară izolație termică de 100g Polyfill pentru a vă menține calul la foc și un interior din satin neted pentru confortul calului.

Busse acoperit de Walking Shine 100 este rezistent și durabil?

Da, pătura este realizată cu o țesătură exterioară rezistentă în poliester Ripstop 600 Den, care garantează durabilitatea.

Culoare: Yellow
Proprietățile materialelor: luminous or reflective
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.