Skip to main content

Busse Movement Plafon Down

Mișcarea autobuzului Plafonul Este ideal pentru utilizare la antrenament în aer liber, de exemplu, într -un ghid sau pe banda de alergare.

La dezvoltarea acestui plafon de mișcare, confortul calului a fost pus în prim plan. Plafonul este fără cusătura agentului din spate și se taie mult dincolo de Withers pentru o distribuție optimă a presiunii. Designul fără umăr oferă o libertate optimă de mișcare și împiedică supraîncălzirea în zona umărului în timpul antrenamentului.

Plafonul este format dintr -un material exterior de 600 de poliester Ripstop, care este rezistent la vânt, rezistent la apă și respirabil. Umplerea de polifill de 50g asigură o izolație termică foarte ușoară. Feed -ul din satin extrem de alunecat asigură o mișcare prietenoasă cu blană, fără a freca. Zona umărului, pieptului și gâtului sunt complet mărginite cu cauciuc moale și moale, sintetic, cu o suprafață de tricou prietenoasă cu pielea. Benzile de reflector pe ambele părți lungi și acoperirea cozii asigură o vizibilitate mai bună în întuneric.

Prezentare generală:

  • Protecția și confortul în antrenamentul în aer liber
  • Distribuție optimă a presiunii, design fără umăr
  • Hard -Wearing 600 Materialul exterior din poliester Ripstop
  • rezistent la vânt, impermeabil, respirabil

date tehnice:

  • Material: 600 Ripstop de poliester, 50g Polyfill, Satin Feed
  • Echipament: Închiere T cu fixare Velcro în față, Cruci de încrucișare ajustabile de lungime, quarters profund, acoperire de coadă integrată, benzi de reflector

Domeniul de livrare:

1x autobuze mișcare

FAQ

Care sunt avantajele confortului ploii 50?
Busse Movement Cover Rain Comfort 50 oferă o protecție optimă și confort în timpul antrenamentului în aer liber. Este format din 600 durabil de poliester și este rezistent la vânt, impermeabil și respirabil. Funcții suplimentare, cum ar fi distribuția optimă a presiunii prin designul fără umăr, izolația termică foarte ușoară și vizibilitatea de către benzile de reflector cresc beneficiul și confortul acestui plafon.

pentru cine este mișcarea autobuzelor Plafonul de ploaie Confort 50 deosebit de adecvat?
Mișcarea autobuzelor Plafon Ploaie Confortul 50 este deosebit de potrivit pentru proprietarii de cai care au calul lor în antrenament în aer liber sau într -un ghid sau. Protejați condițiile meteorologice de pe banda de alergare și doriți să oferiți un nivel ridicat de confort.

Culoare: blue
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.