Skip to main content

Busse Rain Comfort 100 Pătură de antrenament: izolare și protecție pentru calul tău

Pregătiți -vă pentru a face față oricărei condiții climatice cu Busse acoperit pentru antrenament pentru antrenament pentru confortul ploii 100

pătura Busse pentru antrenament pentru antrenament pentru confortul ploii 100 este soluția ideală atât pentru a vă proteja calul de elemente în timpul antrenamentului, cât și pentru a oferi o izolare suplimentară în zilele reci. Perfect pentru antrenamente în aer liber, pentru utilizare într -o școală de călărie sau pe banda de alergare.

Pătura a fost concepută gândindu -se la confortul cailor. Este fără cusături pe spate și tăiat pe scară largă dincolo de ofilire pentru o distribuție optimă a presiunii. Proiectarea de umeri liberi oferă o libertate excelentă de mișcare și împiedică supraîncălzirea în zona umeri în timpul antrenamentului.

Pătura are o ușoară izolație termică care permite calului să mențină o temperatură de confort în timpul utilizării. În plus, este echipat cu o acoperire internă extrem de curgătoare, care permite calului să se miște fără a freca blana. Zonele umerilor, pieptului și gâtului sunt complet finisate cu un caucciu sintetic moale și aderent, cu o suprafață de tricou prietenoasă pentru piele, pentru a preveni defilările. Dungi reflectorizante atât pe punctele de mai sus, cât și pe acoperirea cozii asigură o vizibilitate mai bună în condiții de lumină scăzută.

Busse Rain Comfort 100 pătură de antrenament, în rezumat:

  • Închidere față cu T-Buckle și Velcro
  • Curele încrucișate reglabile în lungime
  • Centura spate adâncă
  • acoperire integrată pentru coadă

Materiale și funcționalitate:

  • Material extern: 600 Den Polyester Ripstop
  • impermeabil, rezistent la vânt și respirabil
  • Izolație termică ușoară: 100g de polifill
  • Acoperire internă în satin prietenos pentru piele

Furnizarea include:

1x Busse Covegical Cover Rain Confort 1st

frecvent întrebări:

Busse Rain Comfort 100 Busse este într -adevăr rezistent la apă, vânt și respirabil?

Da, pătura este confecționată din 600 Den Ripstop Polyester, care este impermeabilă, rezistentă la vânt și respirabilă.

Pătura limitează mișcările calului în timpul antrenamentului?

Nu, designul gratuit în zona umărului oferă o libertate maximă de mișcare și împiedică supraîncălzirea în timpul antrenamentului.

Culoare: blue
Date conform producatorului. Erori și modificări rezervate.

0 of 0 reviews

Average rating of 0 out of 5 stars

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.


Producător

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.