BUSSE Covor de exterior RAINFLY 125 gri la prima vedere:


autobuze cu pătură exterioară ploaie - protecția optimă pentru vremea schimbătoare

Autobuze cu tavan în aer liber Rainfly este o combinație robustă de ploaie de padoc și colț de zbor, ideal pentru vreme schimbătoare cu un amestec de soare și ploaie. Protejează mușchii sensibili ai spatelui calului de umiditate și, în același timp, oferă o protecție eficientă împotriva supraîncălzirii și insectelor datorită țesăturii laterale a rețelei și culorii strălucitoare a tavanului. În combinație cu secțiunea gâtului ploaia (#603603) poate fi utilizată ca protecție completă.

Partea din spate, zona pieptului și capacul cozii constau din impermeabil și respirabil 420 poliesterul și sunt alimentate complet cu inel de satin prietenos cu blană. Zonele laterale sunt confecționate dintr -un material de rețea de poliester, într -o structură specială de țesut, ceea ce face ca autobuzele

Plafonul are ochelari integrați pentru atașarea părții gâtului Rainfly (#603603) și, datorită designului sânului de confort, oferă un grad optim de umăr și un spațiu suficient pentru bownes. Zona toracică este echipată cu o dublă închidere T cu un catifea dublă integrată. Perna Withers din cauciuc sintetic cu o interfață din tricou care se potrivește pielii oferă un confort suplimentar.

Lungimea -ajustabilă a Cruciului, Camioniștii adânci și acoperirea cozii asigură o potrivire sigură și o protecție optimă pentru orice condiții meteorologice.

Prezentare generală:

Combinație de ploaie de padoc și colț de zbor protejează împotriva umidității și supraîncălzirii Material: impermeabil și respirabil 420 Materialul de rețea din poliester, poliester Scaun optim prin designul sânului de confort și sumele posterioare

date tehnice:

Material: impermeabil și respirabil 420 Materialul de rețea din poliester, poliester Echipament: ochi integrat, design al sânului de confort, închidere T cu o argilă dublă, perna Withers, monitorizare încrucișată reglabilă în lungime, apărătoare posterioară, acoperire de coadă

Domeniul de livrare:

1x autobuze în aer liber ploaia de ploaie

FAQ

Care sunt avantajele ploii de ploaie de tavan în aer liber Busse?
Autobuzele cu tavan în aer liber ploaia oferă multe avantaje. Protejează mușchii sensibili ai spatelui calului de umiditate și, în același timp, oferă o protecție eficientă împotriva supraîncălzirii și insectelor. În plus, tavanul este foarte robust și durabil, datorită utilizării impermeabilului și respirației 420 din poliester și material de rețea de poliester de poliester.

pentru cine este autobuzele în aer liber ploaia de ploaie deosebit de potrivită?
Autobuzul cu tavan în aer liber este deosebit de potrivit pentru proprietarii de cai care se așteaptă la vreme schimbătoare cu un amestec de soare și ploaie și calul tău Așteaptă o dorință cuprinzătoare să ofere protecție împotriva acestor condiții fără a afecta confortul calului.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.