BUSSE partea de gât RAINFLY S gri la prima vedere:


Busse Halsteil Rainfly - Extinderea perfectă pentru tavanul padocului pentru vremea schimbătoare

Busse Halsteil Rainfly este o parte generoasă a gâtului pentru a extinde ploaia de plafon (#603602). Cu sistemul său de escaladă stabil, integrat, oferă o protecție completă pe vremea schimbătoare de un amestec de soare și ploaie. Elementele sale de fixare velcro la îndemână activează și se adaptează cu ușurință.

Colierul superior este format din impermeabil și respirabil 420 poliester și este alimentat pe interior cu inel de satin durabil și prietenos. Acest lucru garantează o protecție optimă și confort pentru cal, chiar și în condiții umede și incomode.

Zonele laterale ale Busse Halsteil Rainfly sunt confecționate din material de poliester durabil într -o structură specială de țesut. Aceasta oferă o protecție suplimentară și crește longevitatea piesei gâtului.

fie că este folosit în combinație cu ploaia de tavan cu padoc sau individual - Partea gâtului Ploaia oferă caii dvs. Protecția necesară în orice vreme.

Prezentare generală:

  • Extinderea pentru plafonul padocului ploaia
  • Material: impermeabil și respirabil 420 Materialul de rețea din poliester, poliester
  • elemente de fixare Velcro pentru o strângere simplă și decolare
  • oferă o protecție completă pe vremea schimbătoare

date tehnice:

  • Material: impermeabil și respirabil 420 Materialul de rețea din poliester, poliester
  • Echipament: fixare Velcro, sistem de escaladă integrat pentru atașare la Paddock Plafon Rainfly

Domeniul de livrare:

1x autobuze Partea gâtului ploaie

FAQ

Care sunt avantajele Busse Halle Part Rainfly?
Busse Halsteil Rainfly oferă multe avantaje. Este fabricat din impermeabil și respirabil 420 poliester și, prin urmare, oferă o protecție optimă pe vreme ploioasă. În plus, este ușor de atașat și de slăbit datorită elementelor de fixare Velcro și oferă un grad ridicat de durabilitate datorită producției sale durabile.

pentru cine este o parte din ploaie de ploaie Busse Halle?
Busse Halle Partfly este potrivită în special pentru proprietarii de cai care doresc să ofere caii lor o protecție optimă pe vreme schimbătoare. Este adăugarea ideală la plafonul cu padoc de ploaie, dar poate fi folosit și individual.

Producător "BUSSE"

BUSSE magazin ecvestru online

BUSSE este cunoscută pentru articolele sportive ecvestre de înaltă calitate și funcționale pentru călăreții de Lux. Fie că sunteți în căutarea cizmelor de călărie Busse, a șeilor, a păturilor pentru cai sau a covorașelor de șa Wildhorn western, precum și a halterelor cu noduri, în magazinul nostru de cai veți găsi o gamă largă de articole ecvestre BUSSE. Răsfoiți categoriile noastre și descoperiți sortimentul ecvestru BUSSE de înaltă Calitate.

Căutați hrana potrivită pentru cai? În magazinul nostru de furaje pentru cai puteți găsi furaje de calitate superioară din regiune, de la Siglhorse și Leimüller, precum și furaje ecologice pentru cai de la Göweil puteți găsi în magazinul nostru online cu produse Ecvestre.

0 of 0 reviews

Lasă o recenzie!

Împărtășiți experiențele dvs. cu alți clienți.